Для чого потрібна вакуумна помпа?

Напевно Ви неодноразово стикалися з дратівливим спамом на електронній пошті або рекламою, що спливає на різних сайтах, гучні заголовки якої обіцяли Вам швидке і безболісне збільшення члена чи не в десятки разів. Не вірте чудодійним обіцянкам настирливих рекламників, адже без втручання хірурга змінити розмір чоловічої гідності можна лише за допомогою вакуумної помпи. До того ж ефект від її застосування – виключно тимчасовий і візуальний. Тож, якщо Ви все ж таки бажаєте стати володарем більшого статевого органу, але не палаєте бажанням лягати під ніж, то вакуумна помпа - це відмінне рішення для реалізації Вашої маленької, але такої бажаної мрії. І повірте, навіть тимчасовий ефект збільшення дозволить Вам сповна насолодитися новими габаритами і самому, і доставити зовсім інше вражаюче задоволення своїй партнерці.

Вакуумна помпаЩо за диво девайс ця вакуумна помпа?

Давайте розберемося, що це за рятівний девайс і в чому плюси його використання. Класична вакуумна помпа для збільшення пеніса - це ергономічна колба, на якій розташована шкала в сантиметрах або дюймах, щоб Ви оцінювали свої успіхи в зростанні. Виконана така робоча колба, як правило, із міцного пластику чи скла. Зазвичай вони розробляються прозорими чи напівпрозорими, щоб Ви могли спостерігати процес збільшення пеніса та стежити за власним прогресом. Але колба - це ще не все, адже є у цього девайса є і інший основний елемент - частина у вигляді груші, поршня або ручки, за допомогою якої повітря відкачується. Саме завдяки груші або поршню Ви зможете активно або в потрібному темпі відкачувати повітря з колби і створювати всередині ефект вакууму з приємним тиском на пеніс. Зверху на колбі вакуумної помпи обов'язково розміщена м'яка і приємна на дотик насадка, яка щільно охоплює пеніс під час стимуляції, а також перешкоджає попаданню повітря ззовні. За допомогою насадки проникнення члена в колбу буде максимально м'яким, приємним та комфортним за відчуттями. Особливо незвичайні та дорогі варіанти можуть мати манометр, що показує рівень тиску всередині колби. Також є повністю автоматичні моделі вакуумних помп, які все зроблять за Вас. Наприклад, вакуумна помпа Dorcel Power Pump Pro або Power Pump Electric Vacuum Pump. Вам варто лише занурити пеніс у колбу, натиснути на необхідну кнопку і все, процес запущений – розслабляйтесь, насолоджуйтесь та спостерігайте за вакуумною магією збільшення.

З чого складається вакуумна помпа?

  • Робоча колба. Циліндрична ємність, у якій і відбуваються головні дива: створюється вакуум, розміщується член.
  • Груша, поршень, ручка. Натискання на ці елементи сприяє відкачуванню повітря з колби.
  • Шланг. Він поєднує колбу з грушею і саме через нього і проходить все повітря.
  • Спеціальний клапан для спуску тиску. Якщо рівень тиску всередині колби вже приносить Вам не задоволення, а дискомфорт, повітряний клапан зможе швидко врівноважити і виправити ситуацію.
  • Кільце ущільнювач. Це м'яка і приємна деталь, яка одягається на основу колби, щоб відчуття під час проникнення та масажу були комфортними та винятково приємними.
  • Манометр. У деяких крутих моделях помп є манометри, які вимірюють тиск усередині робочої колби.
  • Віброелемент. Деякі моделі помп оснащені додатковою функцією вібрації. Наприклад, вакуумна помпа з вібрацією Pretty Love Alexander.

Вакуумна помпаЩо за магія? Або який принцип роботи вакуумних помп?

Відповімо відразу - ніякої магії, тільки вакуум! Вакуумні помпи від цього так і називаються, що рушійною силою і головним важелем процесу є вакуум, який створюється всередині колби. Творити свою магію колба починає тоді, коли на неї мають механічний вплив. Чоловік стискає грушу або поршень, після чого в колбі відбувається поступове відкачування повітря і створюється вакуум з певним рівнем тиску. Так а що ж відбувається у цей момент із членом? А член вже повинен перебувати всередині колби і чекати на свою трансформацію. У процесі відкачування повітря тиск змінюється, що сприяє припливу крові до статевого органу. Печеристі тіла члена заповнюються та розтягуються, в результаті чого Ви отримуєте великий, твердий, стійкий. і готовий до сексуальних пригод пеніс. Ефект збільшення, звичайно, тимчасовий і може тривати від 30-60 хвилин і навіть більше, залежно від індивідуальних можливостей та особливостей того чи іншого чоловіка. Але якщо займатися вакуумним збільшенням з правильною періодичністю і на постійній основі без шкоди своєму організму, то можна спостерігати ефект набагато довше. Тож висновок один - якщо не бажаєте вдаватися до хірургічних втручань, але мрієте про більші габарити, то найкращим і правильним рішенням буде купити вакуумну помпу. Тим більше, це чудовий спосіб поєднувати приємне з корисним, адже під час вакуумного масажу чоловік отримує неймовірне задоволення від процесу чуттєвого здавлювання та стимуляції.

Як користуватися вакуумною помпою?

Використовувати помпу досить просто та абсолютно безпечно, якщо підходити до цього процесу розумно та без надмірностей. Щоб зробити процедуру максимально комфортною та приємною, попередньо зволожте пеніс лубрикантом на водній основі та обережно помістіть його в колбу.  Проникнення буде комфортним та невимушеним, адже на основі колби розташована спеціальна насадка, яка дозволяє насолоджуватися процесом з усіма зручностями та без дискомфорту. Після цього потрібно поступово відкачувати повітря за допомогою груші, ручки або поршня: найбільш підходящу модель виробу Ви легко зможете вибрати серед запропонованих варіантів. У процесі відкачування повітря до пеніса моментально приливає кров, що візуально збільшує статевий орган як у довжину, так і в діаметрі. Такі вправи чудово позначаються на чоловічому статевому органі: вони зміцнюють його, роблять сильнішим, а також допомагають запобігти деяким урологічним проблемам у майбутньому.

Якщо Ви відчуєте дискомфорт під час використання помпи, обов'язково зупиніться. Абсолютно всі моделі вакуумних помп оснащені спеціальним клапаном для спуску тиску, який дозволить Вам миттєво зменшити напругу одним натисканням на нього.

Вакуумна помпа

Не збільшенням єдиним

Вакуумна помпаЗа допомогою помпи можна поєднувати приємне з корисним. Її солодким бонусом є всмоктувальний ефект під час відкачування повітря. Така стимуляція викликає у чоловіків безліч приємних відчуттів. Це цілком може бути повноцінною стимуляцією пеніса за допомогою вакуумного впливу. Використовувати вакуумну помпу можна безпосередньо перед статевим актом, щоб як слід підготувати пеніс до інтимних втіх, так і щодня на постійній основі для більш тривалого результату. Приділяйте цій справі всього 15 хвилин на день, і Ваш пеніс стане сильнішим та міцнішим, а інтимна впевненість підніметься до небувалих висот.

Плюси використання вакуумних помп:

  • Збільшення пеніса як і довжину, і у діаметрі. (Можна додатково використовувати крем для збільшення пеніса).
  • Стійка та тривала ерекція.
  • Тривалість статевого акту. Завдяки міцній та стійкій ерекції секс стає більш тривалим.
  • Підвищена чутливість голівки.
  • Приємна та чуттєва стимуляція за рахунок вакуумного ефекту.
  • Впевненість в собі.
  • Задоволення партнерки.

Інтернет-магазин Амурчик надає Вам величезний асортимент вакуумних помп від різних виробників. На сайті Ви знайдете детальні описи з характеристиками кожної моделі та зможете вибрати ту, яка ідеально підходить саме Вам.

Відгуки

Для чого потрібна вакуумна помпа? (1 відгуків)
24.05.2017
5 - Стас

Реально помогает)) У меня всё нормально с размерами, просто иногда люблю провести эксперименты над собой либо над своей девушкой) Так мы многое пробовали. В общем, она сказала, что малыш подрос)) Не уточнила на сколько сантиметров, но и я чувствовал во время секса себя как-то величественней)) Ха-ха) Кстати, я потом читал, что это самовнушение всё. Но я не думаю так))

Відгук був корисним? Так (0) Ні (1)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Стас.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)

Додати відгук про Для чого потрібна вакуумна помпа?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка