Ідеальний член у вакуумі: інструкція по використанню вакуумної помпи для чоловіків

    как увеличить член, как увеличить пенис Яким Ви уявляєте ідеальний пеніс? Великий, об'ємный, жилистий? Головне, такий, щоб достойно, так би мовити, по-чоловічому виглядав. На жаль, більшість чоловіків не можуть похвалитися таким достоїнством через багато причин. 

     Проблеми з ерекцією, розміром та, врешті-решт, Вашою низькою самооцінкою,грають погану роль в хорошому сексі. Можна рятуватися збуджуючими засобами,вдаватися до хірургічного втручання, вставляти імпланти, проте ці засоби, по-перше, не повністю ефективні, по-друге, коштують багато грошей.
 
     Вакуумна помпа є ідеальною у даному випадку.— Ви зможете збільшити член, покращите ( відновите ерекцію), позбавитеся від моральної неповноцінності та витратите набагато менше коштів та часу, а результат отримаєте відразу. До того ж, це можна робити вдома та в будь-який зручний для Вас час, головне — не перестаратися адже часте використання помпи може викликати больові відчуття в пенісі.
 
Отже, інструкція з використання:
 
    1. В наборі є трубка та гель. Ця трубка межує з Вашим достоїнством. На її кінець потрібно надягнути спеціальне кільце (кільце виготовлене з резини високої якості).Під час ерекції воно буде стискати пеніс — так кров буде концентруватися в необхідних місцях та тканинах пенісу.
 
     2. Торець в трубці змащуємо спеціальним гелем — Це не дозволить повітрю потрапити в трубку.
 
     3. Вставляємо пеніс у цей пристрій та фіксуємо у самої основи.
 
     4. Протилежний кінець трубки необхідно закрити. Починайте відкачувати повітря вручну або за допомогою насосу.
 
     5. Як тільки член досяг необхідного розміру та форми, зтягуйте резинку з трубки аж до самої основи пенісу, перетискаючи його.
 
     6.Знімайте трубку. Член в повній бойовій готовності приблизно на півгодини. По завершенню всіх необхідних сексуальних маніпуляцій знімайте резинку.
вакуумная помпа купить
     Як бачите, все просто. На нашому сайті Ви зможете знайти вакуумні помпи різного виду з додатковими функціями. Також можемо запропонувати лубриканти для досягнення більш солодких відчуттів в отримані півгодини ерекції. 
 
     Ціни, вибір та якість у нас довершені. Ми робимо все , аби Ви почувалися на вершині духовного і фізичного блаженства! Заходьте на amurchik.ua!

 

Відгуки

Ідеальний член у вакуумі: інструкція по використанню вакуумної помпи для чоловіків (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Ідеальний член у вакуумі: інструкція по використанню вакуумної помпи для чоловіків, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка