День Шніцеля і Мінета - романтика по-чоловічому

День Шніцеля і Мінета - романтика по-чоловічому - Schniblo Day 14.03

Рівно за місяць до цього незвичайного свята у всьому світі відзначають настільки популярний День Святого Валентина. 14 лютого більше схожий на жіноче свято з його листівками у формі сердечок, цукерками, милими подаруночки, квітами і плюшевими ведмедями. Представникам сильної статі точно потрібна більш мужня альтернатива..

14 березня в 2002 році на одній з американських радіостанцій був оголошений День Шніцеля і Мінета (Schnitzel and Blowjob Day) або як його коротко називають День Шнібло (Schniblo Day). У цей день кожен чоловік повинен отримати від своєї коханої оральний подаруночок, а також смачно приготований великий шматок м'яса.

Найбільше це свято припав до душі німцям. День Шнібло дуже швидко набрав популярності в Німеччині, а тепер його традиції переймають і інші країни.

Так в чому ж суть свята?

День Шнібло символізує рівноправність, чоловічу брутальність і включає у свої традиції все те, що так потрібно чоловікам - хороша їжа й оральні ласки. Святкують його рівно через місяць після цукерково-букетного Дня Закоханих.

Уже з'явилася тенденція, де хлопці на День Шніцеля і Мінета викладають фото своїх подарунків в соціальні мережі. Ну, щонайменш, кулінарної його частини.

День Шніцеля і Мінета - романтика по-чоловічому - Schniblo Day

Що ж таке Шнібло і чому саме так названий цей день?

Якщо з першим варіантом назви все зрозуміло - День Шніцеля і Мінета, то друге не завжди зрозуміло для російськомовної аудиторії. Так що ж все-таки означає це таємниче Шнібло? Насправді все набагато простіше, ніж здається. Дана назва не перекладається з англійської та містить перші частини двох слів - шніцель і мінет, але англійською. Schniblo - SCHNI-tzel & BLOwjob.

День Шніцеля і Мінета - романтика по-чоловічому - Schniblo Day шницель

Підготуйтеся до свята правильно

Кожній дівчині явно буде приємно порадувати свого коханого. Навіть якщо вона не вміє готувати, зараз є безліч варіантів, щоб замовити смачний шніцель додому, ну або попросити подружку чи маму. Що стосується другої частини подарунка, то тут все просто. Але і до цього можна підійти більш ретельно. Наприклад, візьміть смачні оральні змазки, тоді мінєтік стане максимально приємним і для Вас. На цьому можна не обмежуватися і подарувати чоловікові якусь секс-іграшку, яка буде йому до вподоби. Це може бути вакуумна помпа, мастубратор для самотніх вечорів або інтимний аксесуар, який буде приємний обом партнерам.

Амурчик

Відгуки

День Шніцеля і Мінета - романтика по-чоловічому (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про День Шніцеля і Мінета - романтика по-чоловічому, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка