Секс в зимовий період: як зігрітися і отримати задоволення?

У зимові холоди, коли особливо хочеться тепла і турботи, секс буде особливо приємним способом зігрітися. Чи часто Ви бачили в фільмах або читали в книгах про героїв, що опинилися віч-на-віч з лютим морозом, що застрягли в, здавалося б, безвихідної ситуації? І багато хто з них знаходили приємний і дієвий спосіб зігрітися і вижити. Так, фізична близькість, безсумнівно, зігріє, але правильний, наповнений неквапливими ласками секс подарує справжнє щастя. Відчуйте себе героями захоплюючого сюжету - спробуйте пристрасний та палкий секс, і зимовий холод залишиться лише за вікном, але не у Вашому особистому житті.

 Лубрикант Hot Pink

Що ж можна спробувати в сексі в найхолоднішу пору року? Тут перед Вами відкриється величезне поле можливостей. Можна неквапливо зігрівати один одного неспішними й чуттєвими ласками, наповнювати свого партнера любов'ю і ніжністю - адже так Ви подаруєте тепло не тільки тіла, а й душі. Спробуйте додати під час інтимної близькості лубриканти з зігріваючим ефектом. Навіть якщо в додатковій змазці нема потреби, засіб тільки додасть нових і дуже приємних відчуттів. Якщо Ви раніше не користувалися лубрикантами, то це буде відмінний спосіб спробувати щось нове. Змазки розробляються абсолютно нешкідливими для здоров'я, ph-збалансованим, а зігріваючий ефект забезпечується натуральними рослинними добавками. Крім приємних відчуттів лубриканти добре зволожують, і секс стане ще більш приємним процесом. А що може бути тепліше пристрасних приємностей?

Секс в зимовий період: як зігрітися і отримати задоволення? - Вібратори для сексу з підігрівом

Вибравши змазку, Ви повністю готові тепер переходити на наступний етап в інтимних іграх. Секс-іграшки також можуть послужити відмінним джерелом тепла - причому, це не означає, що купивши придивилася пікантну річ, Вам потрібно буде її використовувати тільки залишившись на самоті. Вібратори та анальні пробки з функцією підігріву - це окремий вид іграшок, які повністю задовольнять Вас, подарують комфорт і задоволення, змусивши забути про холод навколо. Серед іграшок з підігрівом також можна з легкістю підібрати саме ту, яка Вам найбільше підходить. Крім підігріву, вироби можуть відрізнятися кількістю режимів вібрації, додаткової клиторальной стимуляцією або її відсутністю. Також це можуть бути вібратори з водонепроникним корпусом або керовані дистанційно. Партнери зможуть побалувати й роздражнити один одного попередніми та зігріваючими ласками за допомогою іграшки, або ж доповнити секс зігріваючим засобом, перш ніж перейти до активних дій - таке нововведення в інтимну прелюдію гарантовано сподобається і йому, і їй.

Думаєте, на цьому можна зупинитися? Зовсім ні! Для тих, хто постійно мерзне і готовий до подвигів партнерів існують особливо спекотні інтимні способи зігрітися. Свічки з теплим, але не палючим воском, зігріваючі масла для інтимного масажу - це те, з чого можна починати своє знайомство з чуттєвої інтимною прелюдією і вперше спробувати легкий БДСМ. Різноманітні ароматичні масла - як правило, з доданими до них афродизіаками та феромонами - перетворять інтимну близькість в вир відчуттів. Воскові свічки для інтимних ігор - особливий вид свічок. Їх розплавлений віск не обпалює, а залишається приємно-теплим - з його допомогою можна провести пікантну доріжку по тілу Вашого партнера, доставивши йому виключно задоволення. Деякі види таких свічок також містять афродизіак і феромони - приємну особливість, здатну викликати найгарячішу пристрасть між партнерами.

Секс в зимовий період: як зігрітися і отримати задоволення? - Серія масажних масел Body Heat, 29 мл.

Отже, якою б холодною не була зима, Ви тепер без зусиль зможете не тільки самі зігрітися, але й подарувати повне любові тепло своїй другій половинці. Пробуйте та експериментуйте, адже світ інтиму сповнений приємних речей, і Ви завжди будете надійно захищені від холоду неприступною стіною теплої любові та палючої пристрасті.

 

Відгуки

Секс в зимовий період: як зігрітися і отримати задоволення? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Секс в зимовий період: як зігрітися і отримати задоволення?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка