Огляд: мастурбатор Lovense Max 2

Чоловіча інтимна стимуляція - це тонке мистецтво задоволення, яким досконало можуть опанувати далеко не всі чоловіки. Благо, в сучасному світі існує безліч технологічних помічників для придбання навичок і отримання вищого рівня майстерності з якісного самозадоволення. Не злічити, скільки вже винайдено найрізноманітніших мастурбаторів, починаючи від реалістичних і закінчуючи вкрай незвичайними і футуристичними. Удосконалити свій і без того крутий мастурбатор вирішили і Lovense, щоб залишатися на лідируючих позиціях на ринку секс-іграшок і не відставати від інноваційних нововведень. Їх мінімалістичний мастурбатор для чоловіків Lovense Max переродився в новий, вдосконалений і більш потужний апарат Lovense Max 2. Про цей механізм задоволення ми і розповімо докладніше. 

Мастурбатор Lovense Max 2

Lovense Max 2

Lovense Max 2 Прекрасна новина для тих, хто є шанувальником інтимної продукції Lovense і для тих, хто тільки відкриває для себе цей крутий бренд секс-іграшок. Всім відомий мастурбатор Lovense Max, який так полюбила чоловіча частина населення за свій мінімалізм, неймовірний функціонал і потужність, еволюціонував в справжню секс-машину для чоловіків. Тепер це не просто Lovense Max, а Lovense Max 2. Так, в назві особливих змін не відбулося, але це зовсім не означає, що і іграшка залишилася колишньою. Ті зміни, які відбулися з Lovense Max 2, гідні не тільки уваги, але і придбання цього інноваційного мастурбатора для якнайшвидшого використання і насолоди крутими новинками. 

Що ж змінилося, що додалося, що покращилося? Зараз дізнаємося.

Дизайн

Зовнішній корпус. Дизайн мастурбатора Lovense Max 2 все також залишається мінімалістичним і лаконічним, як і його попередня версія Lovense Max. Стильний білий корпус (зовнішній футляр) розроблений без будь-яких надмірностей, щоб зручно і комфортно утримувати іграшку навіть в одній руці. Але зміни все-таки торкнулися зовнішнього футляра і тепер він має ребристу поверхню. Якщо перша модель мастурбатора Lovense Max була повністю гладка, то оновлена версія іграшки Lovense Max 2 тепер рельєфна. Подібна ребристість корпусу забезпечить Вам міцне утримування мастурбатора і якісне фіксування в руці. Навіть при найактивніших і інтенсивних рухах, а також при використанні великої кількості лубриканта (тільки на водній основі) Ви можете бути впевнені, що мастурбатор залишиться у Вас в руках і не буде ковзати. 

Довжина: 24.1 см.

Діаметр: 8.6 см.

Lovense Max 2Внутрішній канал. Зміни торкнулися і внутрішнього каналу мастурбатора. Lovense Max 2 тепер володіє нейтральним прозорим рукавом, який відмінно вписується в лаконічну стилістику оновленого мастурбатора. Якщо ж Ви бажаєте користуватися більш реалістичною внутрішньою вставкою, то у Вас є можливість придбати її окремо. М'які внутрішні канали змінні і з легкістю як дістаються, так і вставляються назад. Це дає можливість і оновлювати рукава при тривалому використанні, і експериментувати зі вставками з різними внутрішніми текстурами, і без зайвих проблем промивати і очищати іграшку.

Внутрішній канал Lovense Max 2 володіє рельєфною поверхнею з різноманітними горбками, пухирцями і виїмками. Така ребриста структура дозволить чоловікові випробувати ще більш реалістичні і ефектні відчуття під час інтимної стимуляції. Кожна нерівність по-особливому масажує і стимулює як головку члена, так і стовбур. Досить вузький, але дуже еластичний отвір забезпечить приємне проникнення всередину і неймовірні відчуття в процесі. Він відмінно розтягується, а тому мастурбатор підійде для власників будь-яких розмірів пенісів. 

Матеріал. Що стосується матеріалу, з якого виготовлений мастурбатор Lovense Max 2, то зовнішній корпус розроблений з міцного якісного пластику, а внутрішній канал зроблений з м'якого, ніжного і дуже приємного на дотик термопластичного еластомеру. Всі матеріали не містять фталатів і шкідливих речовин. Вони не викликають алергію і є повністю нешкідливими для здоров'я.

Повітровідвідник

На що здатний Lovense Max 2?

Вібрація і вакуумне всмоктуванняОновлена модель - покращений функціонал. З мастурбатором Lovense Max 2 можливості практично безмежні, так що будь-який чоловік зможе випробувати всі спектри насолоди від вібраційної стимуляції до вакуумних ласк. 

Чим же Lovense Max 2 зможе вас здивувати?

  • Вібрація. Lovense Max 2 володіє більш потужним мотором, ніж його попередник. Мастурбатор оснащений 7 вбудованими режимами потужної вібрації. Але ця кількість далеко не фінальна і не остаточна, адже більше можливостей, режимів і шаблонів вібрації вас чекає в спеціальному додатку Lovense. 
  • Вакуумне всмоктування. Якщо ж до вібрації Ви бажаєте додати і реалістичне вакуумне всмоктування, подібне оральним пестощів, то Lovense Max 2 оснащений 3 встановленими рівнями інтенсивності скорочення внутрішнього каналу. На відміну від Lovense Max, в якому скорочення відбувалося тільки в певних ділянках мастурбатора, оновлений Lovense Max 2 подарує Вам вакуумне всмоктування на всі 360 градусів. Тепер вакуумний ефект буде ще яскравіше і чуттєвіше. 

Додаткові можливості і управління

Крім встановлених в мастурбаторі режимів і програм вібрації і вакуумних скорочень Вам доступні і інші круті можливості, які можна використовувати за допомогою спеціального додатку Lovense. Ця програма розроблена для смартфонів / планшетів і знаходиться у вільному доступі в App Store і Google Play. Важлива умова - наявність bluetooth в смартфоні. Мастурбатор і телефон з'єднуються за допомогою програми і Bluetooth. Після скачування, установки програми на телефон і синхронізації з мастурбатором, Вам будуть доступні такі додаткові можливості:

Lovense Max 2

  • великий вибір нових режимів вібрації;
  • можливість створювати свої власні шаблони вібрації;
  • вібрація в такт улюбленої музики. Ви просто синхронізуєте роботу мастурбатора з улюбленими піснями з плейлиста і насолоджуєтеся вібрацією в такт музиці;
  • управління голосом і навколишніми звуками. За допомогою вбудованого в пристрій мікрофона мастурбатор може реагувати на будь-які звуки і створювати під них вібрацію;
  • можливість підключення до VR-окулярів. З такою функцією Ви зможете грати в VR-ігри і занурюватися в реалістичну атмосферу з оголеними дівчатами і натуралістичною імітацією сексу в найрізноманітніших позах;
  • синхронізація мастурбатора Lovense Max 2 з іншими секс-іграшками від Lovense. Покращений мастурбатор можна використовувати разом зі своїм партнером, навіть якщо Ви знаходитесь на відстані. Для цього потрібно всього лише синхронізувати Ваші іграшки. Синхронізувати Lovense Max 2 можна з такими девайсами, як мастурбатор попередньої версії Lovense Max і вібратор Lovense Nora. При підключенні іграшок Вам будуть передаватися всі фрикції, рухи і поштовхи, які здійснюють з девайсом на тому чи іншому кінці. Така функція синхронізації створює ефект присутності партнера, навіть якщо той знаходиться на величезній відстані;

Керування

Управління мастурбатором Lovense Max 2 здійснюється двома способами: 

  • за допомогою кнопок на підставі іграшки. На корпусі мастурбатора розташовані 2 кнопки: кнопка для управління вібрацією (нижня) і кнопка для перемикання інтенсивностей всмоктування (верхня). Включення / вимикання мастурбатора також здійснюється за допомогою нижньої кнопки. Для включення Вам знадобиться утримувати кнопку близько 3 секунд, поки індикатор на кнопці не загориться зеленим. Для виключення необхідно виконати такі ж дії;
  • за допомогою додатка на смартфоні Lovense. При установці програми Вам доступні не тільки додаткові круті можливості, але і функція дистанційного керування. Ви можете повністю управляти іграшкою через телефон і навіть передавати управління в руки своєму партнерові. Навіть якщо Ви з коханою людиною перебуваєте на великій відстані, то додаток Lovense зможе Вас об'єднати. Для цього необхідно, щоб додаток було встановлено у обох учасників інтимного процесу. При синхронізації з іграшкою Ви і Ваш партнер можете управляти режимами і інтенсивностями вібрації. Загалом, Ваші відчуття будуть повністю залежати від дій Вашої коханої людини.

Управління може відбуватися і через PC / Mac, але для цього Вам знадобиться окремо придбати спеціальний USB Bluetooth Adapter.

Керування Lovense Max 2

Lovense Max 2 Як заряджається?

Мастурбатор Lovense Max 2 працює на акумуляторі, що перезаряджається, тому не вимагає різних змінних батарейок. У комплекті йде магнітний USB-кабель, за допомогою якого і можна з легкістю заряджати іграшку. На повному заряді Lovense Max 2 подарує Вам 3-3.5 годин безперервної роботи. 

Комплектація

- мастурбатор Lovense Max 2;

- магнітний USB-кабель для підзарядки;

- інструкція на різних мовах.

Lovense Max 2

Відгуки

Огляд: мастурбатор Lovense Max 2 (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: мастурбатор Lovense Max 2, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка