Ранковий секс - чудовий спосіб прокидатися з задоволенням

Ранковий сексРанковий секс – чудовий спосіб прокидатися із задоволенням

Інтимні відносини є важливою складовою здорового та щасливого життя кожної людини. Одним із варіантів задоволення близькістю з партнером виступає секс. І в цій статті ми хочемо поговорити з Вами саме про ранковий секс, адже близькість одразу після пробудження може мати масу плюсів та корисностей для подальшого настрою та заряду на день.

Секс вранці - це дуже інтимний момент, тому що відбувається він відразу після пробудження, коли кожен із нас перебуває у вразливому та безневинному стані. У той же час, ранкова близькість - це відмінний спосіб перейти на вищий рівень довіри та любові один до одного, адже насолоджуватися природною красою та мати бажання кохатися з самого ранку без зайвих підготовок говорить багато про що. До того ж, ранковий секс – це не тільки приємний процес, а й здорова практика, яка може мати позитивний вплив на ваш фізичний та емоційний стан. Тому зараз ми розглянемо основні причини того, чому займатися сексом вранці - це корисно і для Вас, і для Ваших стосунків.

Користь ранкового сексу

  1. Зміцнення близькості та довіри у стосунках. Саме ранковий секс може стати чудовим способом зміцнення емоційної та фізичної близькості з партнером. Регулярні моменти інтиму в ранкові години дозволяють партнерам створити особливий зв'язок та усамітнення, сприяють покращенню комунікації, довіри та взаєморозуміння у відносинах. Дослідження показують, що секс призводить до вироблення гормону окситоцину, який зміцнює зв'язок між партнерами та сприяє розвитку довіри. Секс вранці - процес набагато інтимніший, ніж в будь-який інший час доби, а тому, якщо бажаєте підвищити рівень близькості з коханою людиною, то ранкові інтимні розваги - відмінний для цього спосіб.
  2. Ранковий сексЗаряд бадьорості та енергії на весь день. Секс – це чудове фізичне навантаження, яке може повністю замінити Вам ранкову зарядку або пробіжку та стати натуральним стимулятором для всього організму. А плюсом такої інтимної фізичної активності виступає те, що в процесі Ви отримуватимете ще й насолоду. Під час сексуальних актів вивільняються гормони, такі як ендорфіни та окситоцин, які покращують настрій та стимулюють організм. Це дозволяє вам почати день з оптимізму, радості та задоволення, справлятися з повсякденними завданнями більш ефективно та протистояти втомі та стресу протягом дня.
  3. Чудова фізична форма. Ми вже згадували у попередньому пункті, що секс – це крута фізична активність, тому підтримка фізичної форми може претендувати на окремий плюс ранкового сексу. Секс вранці може стати чудовою заміною ранковому тренуванню. Під час сексу працюють різні групи м'язів, покращується кровообіг та серцево-судинна система. Поступово регулярні фізичні навантаження у ліжку можуть сприяти підтримці тонусу м'язів та загальній фізичній формі.
  4. Зміцнення імунної системи. Дослідження показують, що регулярний секс може сприяти підвищенню рівня антитіл та імуноглобулінів, що своєю чергою зміцнює імунну систему та робить організм більш стійким до інфекцій. А тому не варто упускати шанс зміцнювати імунітет і вранці, і вдень, і ввечері.
  5. Настрій на весь день. Регулярний сексуальний контакт може сприяти зниженню стресу та тривожності. Після досягнення оргазму рівень кортизолу, гормону стресу може знижуватися, що своєю чергою впливає на загальний психоемоційний стан.

Але чи є мінуси близькості вранці?

Заради справедливості, варто вказати і на деякі незручності, з якими Ви можете зіткнутися під час ранкової інтимної близькості. Мінусами як такими їх назвати важко, але деякими незручностями цілком.

  • Поганий настрій. Деякі люди вранці зовсім не світяться від радості пробудження в такий ранній час і їх можна зрозуміти. Від цього, з одного боку, зовсім не хочеться займатися сексом, адже краще витратити дорогоцінні хвилини на сон. Але, з іншого боку, ранковий секс – це добрий спосіб цей настрій підняти. В цьому випадку, варто обов'язково спиратися на стан та настрій партнера та діяти за обставинами та взаємною згодою на ранковий секс.

Ранковий секс

  • Розбіжність графіків. Так може скластися, що у партнерів різні ритми чи графіки роботи. Хтось може виявитися совою і спати до обіду, а хтось - бадьорим жайворонком, який хотітиме все й одразу саме в ранковий час. Така сама ситуація і з графіком роботи, тому що комусь необхідно збиратися на роботу на 9, а у когось вільний графік із можливістю солодко поспати вранці. Необхідно знайти точку зіткнення та знайти оптимальний час для комфортної близькості для обох партнерів. До речі, що стосується біоритмів, то збіг у чоловіків та жінок приходить на 8 годину ранку. Саме цей час рекомендується для занять сексом в ранковий період, тому що в цей час сексуальна активність і чоловіків, і жінок досягає одночасного максимуму.
  • Нестача часу для прелюдій. Вранці всі кудись поспішають, а тому часу на інтим завжди мінімально. Але не треба забувати, що прелюдія – важливий етап якісного та крутого сексу. Тож потрібно чітко розраховувати час, щоб усе встигнути.
  • Гігієна. Ранкові гігієнічні процедури – важливий момент у ранкових зборах. Незручності можуть виникати через те, що хтось хоче віддатися пристрасті відразу після пробудження, а хтось захоче спочатку просто почистити зуби та вмитися. Тому потрібно враховувати бажання партнера і перед інтимною близькістю, щоб уникнути незручностей і дискомфорту, робити всі необхідні гігієнічні процедури.

Чи варто займатися ранковим сексом?

Ранковий секс – це індивідуальний досвід, який залежить від бажання та фізичного стану кожного партнера. Для деяких він може стати відмінним способом почати день з бадьорості та гарного настрою, у той час, як для інших це може бути викликом через фізичну незручність чи незручність у часі. Важливо, щоб обидва партнери відчували себе комфортно та задоволено у будь-який час, у тому числі й у ранкові години. Відкрита комунікація, повага та взаєморозуміння важливі для створення гармонійного інтимного життя у відносинах.

Відгуки

Ранковий секс - чудовий спосіб прокидатися з задоволенням (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Ранковий секс - чудовий спосіб прокидатися з задоволенням, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка