Секс в новорічну ніч - задоволення для дорослих!

     Шанувальників сексу в новорічну ніч більше ніж достатньо! Досить згадати знайомих, дата народження яких припала на вересень. Чим же приваблює секс в новорічну ніч і як зробити це свято дійсно незабутнім?
новорічний секс
     Вбратися в костюм Снігуроньки або навіть приміряти образ підступної лисички мріє кожна дівчина. У новорічну ніч перевтілитися і задати акцент ігровим сценарієм буде простіше простого, адже невелика кількість шампанського під час підготовки до самого свята ще нікому не заважала. Але не варто забувати, що алкоголь — перший ворог відмінного сексу, адже не тільки чоловікові він може стати на заваді в досягненні оргазму.
Віддайте перевагу сухому вину. Не варто вливати в себе алкогольні напої, промовляючи, що свято це — один раз на рік. Напитися легко, але ж якісний секс набагато приємніше алкогольної феєрії в свідомості?
 
     Як же часто на ранок після Нового Року ми відчуваємо важкість і неприємні спазми в шлунку. А що ж буде, якщо займатися сексом після їжі?
Після прийому їжі організму необхідні сили на її переварювання. Мозок подає в шлунок імпульси і енергія, яка повинна витрачатися на перетравлення, витрачається під час сексу. І виникнути може не тільки тяжкість в шлунку під час сексу, але і більш неприємні відчуття, які і зовсім відіб'ють бажання продовжити займатися сексом в новорічну ніч.
Віддайте перевагу легкій їжї з морепродуктів, уникайте салатів з майонезною заправкою та їжте поменше солоного. Ці маленькі деталі врятують Вас від казусів під час інтимної близькості.
 
     Розтратити запал на веселощі вночі можна і в звичайні будні. Можна кидатися з кухні в кімнату і назад, але чого Вам буде коштувати цей біг? Щоб секс в новорічну ніч не здався Вам занудним і втомлюючим, почніть до нього підготовку з попереднього дня. Розслабтеся, прийміть ванну з ароматизованою сіллю і гарненько виспіться. І навіть денна прогулянка на свіжому повітрі допоможе Вам не заснути в процесі інтимного дійства, а лише додасть яскравості відчуттів і підніме настрій.
 
     Новорічна ніч — це не свято з купою салатів і морем алкогольних напоїв. Можливо, саме в цю ніч Ви зможете здійснити свої найпотаємніші бажання, а для їх найбільш яскравою реалізації в нашому магазині Ви знайдете безліч цікавих іграшок.
Гарячі еротичні костюми різного напрямку, сексуальні набори та засоби для масажу — все це додасть в інтимну близькість максимум задоволення.
 
     Амурчик — Новорічна Ніч з нами буде дійсно незабутньою!

 

Відгуки

Секс в новорічну ніч - задоволення для дорослих! (1 відгуків)
11.10.2016
5 - Дарина

Давно мечтала отметить новый год подобным образом. Секс под ёлочкой с дедом морозом, да ещё и под бой курантов, вот это я понимаю! И ни к чему будут эти многочисленные салаты, пару пикантных закусок, шампанское и свечи, что ещё нужно для романтического настроя? Ну если только интересный подарочек с намёком под ёлочкой, которым можно будет сразу и воспользоваться.

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Дарина.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Секс в новорічну ніч - задоволення для дорослих!, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка