Страпон-секс - можливість зміни ролей. Як підготуватися?

Значення якісного та різноманітного сексуального життядля кожної пари важко переоцінити.На жаль, гострота відчуттів, характерна для перших місяців стосунків, з часом втрачається,перетворюючись на звичку та буденність. Сексуальні іграшки – незамінна річ для того, аби ваш інтимне життя з постійним партнером завжди мала високий градус пристрасті. 

Що таке страпон?
 
   купить страпон  Страпони – один з найбільш популярних та цікавих видів секс-пристроїв. Сьогодні усе більша кількість пар обирають купити страпон для проведення найсміливиших експериментів.Орієнтація партнерів та їх стать при цьому не важливе: страпони однаково популярні як серед гомо-, так і серед гетеросексуальних парам. Страпон це фалоімітатор,що закріплюється спеціальними ременями або трусиками в інтимній зоні участника гри, та дозволяє подарувати незабутні враження та відчуття обом партнерам 
 
Для чего використовують страпон?
 
     Ідея купитИ страпон сьогодні все частіше приходить на думку сміливим та розкутим людям, які не соромляться брати від життя все найприємніше. Це й не дивно: страпони використовуються для того,щоб спробувати активну роль в сексі міг будь-який участник процесу. При цьому хлопці та дівчата мають для цього рівні можливості. Окрім того, страпони та їх використання дають парі пікантну можливість помінятися ролями  - в цьому випадку кожен учасник отримує масу нових приємних відчуттів.
 
Види страпонів
 
     В залежності від свого призначення та можливостей використання страпони розділяються на кілька видів. 
 
1. Страпон жіночий. Агресивні ремені, сексуальні трусики зі шкіри чи латексу слугують механізмом,який надійно закріплює фалоімітатор на жіночому тілі. Використовувати його можна і для лесбійських ігор з дівчатами, і для активних позицій в гетеросексуальних стосунках.Найчастіше фалос виробляється із силікону, його колір, розмір та форма обираються індивідуально відповідно до власних бажань. 
 
2. Чоловічий страпон – використовується в якості жорсткої насадки на статевий член та може використовуватися як активними, так і пасивними партнерами незалежно від їх сексуальної орієнтації. Чоловічий страпон зазвичай порожнистий всередині,його використання дає можливість порадувати партнера солідними розмірамии, довготою сттевого акту та новими незвичними враженнями. 
 
     Сьогоднішній асортимент секс-шопів дозволяє купити страпон на будь-який смак та розмір: анальні чи вагінальні, оснащені вібратором чи додатковим стимулятором ануса чи клітора, що йдуть в комплекті з аксесуарами суворої дами або виповнені в грайливому стилі – вибір поможе здійснити Ваші найпотаємніші бажання.
 
Як підготуватися до зміни ролей?
 
     Страпон  - унікальний засіб освіжити інтимне життя з перевіреним партнером. Його використання дасть вражаючий ефект, але тільки в тому випадку, коли фантазії обох партнерів на тему внесення  ігор з його використанням в сексуальне меню співпадають. Для того,аби зміна ролей пройшла максимально цікаво і подарувала всім участникам лавину нових приємних відчуттів та позитивних відчуттів, краще зазделегідь обговорити таку можливість з партнером. Зазвичай,зважившись на експеримент один раз, пари стають розкутішими і в подальшому користуються в інтимному житті усі доступні способи отримати незвідание до цього задоволення. 
 
Де придбати страпон?
 
     Страпони сьогодні представлені в широкому асортименті в кожному магазині іграшок для дорослих. Тим не менш, купувати краще у первірених місцях, де можна бути упевненими в якості товарів. 
Страпон –дозвольте собі та своїм коханим позбавитися умовностей!

 

Відгуки

Страпон-секс - можливість зміни ролей. Як підготуватися? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Страпон-секс - можливість зміни ролей. Як підготуватися?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка