Огляд: органічні лубриканти

Всім відомо, що секс - це далеко не тільки спосіб продовження роду, але ще і прекрасний близький контакт, який доставляє масу задоволення, а також дозу приємного розслаблення і розвантаження. Секс повинен приносити обом партнерам виключно насолоду, яка, в свою чергу, безпосередньо залежить від кількості змазки в процесі інтимної близькості. Саме достатня кількість зволожуючого засобу сприяє отриманню приємних і комфортних відчуттів під час коїтусу або інтимної стимуляції секс-іграшками. Тільки при необхідній зволоженості Ви зможете отримувати максимально чуттєві відчуття і не відчувати неприємного почуття сухості і хворобливого тертя. Природної змазки, що виділяється жіночою піхвою, не завжди може вистачати для комфортних і безболісних відчуттів, а у деяких жінок з різних причин природна змазка може бути відсутньою і зовсім. Саме тому багато хто вдається до використання спеціальних зволожуючих лубрикантів, призначених для різних видів сексу. А так, як справа стосується засобів для інтимного застосування, то варто звертати ретельну увагу на склад пропонованих продуктів. Далеко не всі лубриканти можуть похвалитися органічним складом і екологічністю. І це досить сумний факт, адже саме органічні змазки є найбільш нешкідливими для здоров'я і безпечними для використання зволожуючими засобами. Радує лише те, що такі лубриканти все ж розробляються деякими виробниками, про які ми Вам і розповімо.

Органічні лубриканти

Лубриканти Hot Bio

Не може не радувати той факт, що на даному етапі життя люди стали більше уваги приділяти проблемам екології і брати активну участь у долі планети. Все більше і більше людей почали слідувати веганському способу життя і ретельно стежити за тим, що вони вживають і чим користуються в повсякденному житті. Саме тому питання органічності інтимних засобів стало ребром, яке відмінно і професійно вдалося вправити компанії Hot.

HOT - це австрійський виробник, який спеціалізується виключно на органічній і веганській продукції. Це той бренд, який зіграв вирішальну роль у формуванні ринку органічних засобів і який всіма силами вносить значний внесок у розвиток нового екологічного способу життя.

Лубриканти Hot Bio - це абсолютно органічні зволожуючі засоби, виготовлені на водній основі і без вмісту парабенів і будь-яких шкідливих речовин в складі. Всі лубриканти сертифіковані і перевірені EcoControl і Vegan Austria. Крім цього, продукція Hot Bio може похвалитися і відмінними досягненнями у вигляді сертифікації Nature Care Product (NCP), I’m Green, Vegan і Eco Tube. Подібні значки Ви можете спостерігати на тюбиках і упаковках лубрикантів від Hot. Що це все значить? А означає це наступне:

Nature Care Product (NCP)Nature Care Product (NCP) - це спеціальна організація, яка ретельно перевіряє продукцію на певні вимоги і категорії органічності та екологічності. Виробничий процес даної організації знаходиться в гармонії з природою, тому продукти NCP розробляються без випробувань і тестувань на тваринах і без використання шкідливих хімічних речовин. Значок NCP на етикетці того чи іншого товару - це гарантія того, що продукція вироблена натуральним і екологічно чистим способом без шкоди для природи і живих істот. Простіше кажучи, Nature Care Product ( NCP) - це справжній знак якості для натуральних продуктів.

V-Label VeganVegan - це одна з найпопулярніших етикеток для веганських продуктів у всьому світі, яка використовується як гарантія того, що продукт не містить компонентів тваринного походження та не тестується на тваринах. V-Label Vegan - всесвітньо визнаний, зареєстрований символ для позначення веганських і вегетаріанських продуктів і послуг, тому він є унікальним знаком якості для веганських продуктів.

 

I'm Green I'm Green - це інноваційна технологія з розробки екологічно чистого і переробляємого поліетилену, який є абсолютно нешкідливим для навколишнього середовища. I’m Green являє собою поліетилен, який, на відміну від традиційного пластику, виробляється не з викопної сировини, такої як нафта або природний газ, а з поновлюваного натурального продукту - цукрової тростини. Цей екологічний поліетилен під час виробництва усуває CO2 з атмосфери і тим самим допомагає зменшити викиди парникових газів в природу. I’m Green зберігає всі властивості, експлуатаційні характеристики і універсальність застосування звичайного пластику, тому може цілком конкурувати у виробництві пластмас. Головною відмінністю I’m Green від звичайного пластику є його 100% органічність і екологічність. Пластик I’m Green може бути легко перероблений.

Eco TubeEco Tube - це знак, який Ви можете зустріти на кожній упаковці лубрикантів Hot Bio. Всі тюбики виготовлені з відновлюваної та екологічно чистої сировини - цукрової тростини. Такий підхід по розробці упаковок - це вагомий внесок у поліпшення стану навколишнього середовища. Виробництво органічних лубрикантів і перероблюваних тюбиків - це головна ідея і екологічна концепція виробника на благо планети і всіх навколишнього середовища.

Органічні лубриканти Hot BioВиробник Hot надає вам відмінний вибір якісних органічних лубрикантів на будь-який смак. Які є лубриканти Hot Bio?

  • Hot Bio Sensitive - лубрикант для особливо чутливої шкіри. Містить у складі каррагінан і екстракт алое вера, які сприятливо впливають на ніжну шкіру, приємно зволожують її, живлять і роблять більш шовковистою і м'якою. 
  • Hot Bio Super - лубрикант для супер-ефекту. Дана змазка володіє посиленим ефектом зволоження і ковзання. Це особливо слизький і дуже ефективний зволожуючий засіб, який подарує Вам тривалий і якісний ефект ковзання.
  • Hot Bio Superglide Xtreme - любрикант посиленої дії. Це змазка, яка здатна подарувати не тільки достатнє зволоження, але і комфорт шкірі, адже масло оливи, дворічної енотери і екстракт звіробою в складі сприяють запобіганню дрібних травм на ніжній шкірі, живленню і зволоженню, а також трепетному догляду. Hot Bio Superglide Xtreme - це лубрикант, який здатний на якісне зволоження і ідеальне ковзання.
  • Hot Bio Warming - зволожуючий лубрикант, відмітною властивістю якого є зігріваючий ефект. Крім прекрасного зволоження і ідеального ковзання Ви отримаєте приємне тепло під час статевого акту, яке здатне розпалити пристрасть у обох партнерів.
  • Hot Bio Superglide Anal - анальний лубрикант для ідеального ковзання і тривалого ефекту зволоження. Дана змазка розроблена спеціально для занять анальним сексом. Вона подарує Вам більш тривалий ефект зволоження і безумного ковзання.
  • Hot Bio Massage & Lubricant - справжнє 2 в 1, адже зволожуючий засіб підходить і для сексу/інтимної стимуляції, і для масажу. Це лубрикант, виготовлений за спеціальною формулою, завдяки якій він подарує і прекрасне зволоження під час сексу, і приємні відчуття при класичному або еротичному масажі.

 

Органічні лубриканти System JOЛубриканти System JO

System JO - всесвітньо відомий американський бренд, який спеціалізується на виробництві високоякісних інтимних засобів для поліпшення сексуального життя. Для виготовлення своєї продукції компанія використовує виключно кращі інгредієнти, адже System JO відрізняється саме своєю високою якістю, нешкідливістю і безпекою. Всі продукти System JO пройшли необхідні сертифікації та медичні перевірки. 

Що стосується органічних лубрикантів, то System JO має спеціальну серію органічних лубрикантів Naturalove. Jo Organic Naturalove - це зволожуючі лубриканти, які можуть похвалитися більш ніж 95% сертифікованими органічними інгредієнтами в складі. Це справді унікальні змазки, так як вони гордо пройшли сертифікацію USDA (Міністерство сільського господарства США) і винайшли власну поліпшену формулу для більш якісного ефекту. Змазки на водній основі мають красиве бурштинове забарвлення, яке забезпечує також органічний інгредієнт - ромашка.

На Ваш вибір є два лубриканта Jo Organic Naturalove:

Органічні лубриканти  Just Glide BioЛубриканти  Just Glide Bio

 Just Glide Bio - це високоякісні, 100% веганські і органічні лубриканти німецького виробництва, які розробляються на водній основі і без вмісту масел, жирів і шкідливих речовин у складі. Це багаті на органічні інгредієнти змазки, які підійдуть для будь-якого еротичного випадку і для використання з усіма видами секс-іграшок. Лубриканти Just Glide Bio мають позначку I’m Green, яка говорить про те, що крім якісного органічного зволожуючого засобу, екологічною є і упаковка. Тюбик, в якому випускається змазка, виготовлений з переробляємого органічного пластику з цукрової тростини. Таким чином, упаковка лубриканта жодним чином не шкодить ні здоров'ю, ні навколишньому середовищу. Вона повністю екологічно чиста і нешкідлива, як і сам лубрикант. До того ж, Just Glide Bio 100% веганський продукт. Він не має в складі елементів тваринного походження, а також не тестується на тваринах. Лубрикант не має кольору, запаху і смаку.

Just Glide розробили як органічний лубрикант для класичного вагінального сексу Just Glide Bio, так і спеціальну формулу змазки для анального сексу Just Glide Bio Anal.

 

Органічні лубриканти - впевнений крок до комфортного задоволення і збереження навколишнього середовища!

Відгуки

Огляд: органічні лубриканти (1 відгуків)
31.12.2019
5 - Ольга

спасибо за ликбез) а то все смазки на первый взгляд одинаковые поначалу, а так начинаешь минимально разбираться!)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Ольга.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Огляд: органічні лубриканти, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка