Ох вже ці секс рекорди...

Всі ми, хоч раз у житті, чули про Всесвітню Книгу рекордів Гіннеса, яка є дивовижним довідником з рекордними досягненнями як людей, так і тварин. Іноді до списків рекордів потрапляють навіть унікальні явища природи чи досягнення у культурі, шоу-бізнесі тощо. І якщо ця криниця неймовірних рекордів зберігає в собі інформацію про все на світі, то сферу сексу, як невід'ємної частини життя живих організмів, вона просто не може оминути. І хоч не всі інтригуючі, дивовижні і часом кумедні сексуальні досягнення потрапляють у таку відому і визнану книгу рекордів, але це не означає, що їх ніхто не робить і не б'є. Повірте, якими тільки досягненнями у світі сексу і статевого життя не можуть похвалитися люди… І не тільки вони.

Ну а для того, щоб розширити Ваші межі цікавих знань і поповнити скарбничку дивовижних фактів, якими ненароком можна поділитися в колі друзів і підтримати захоплюючу розмову, ми зібрали кілька крутих секс рекордів спеціально для Вас.

Найбільший член у світі

Найбільший член у світі – член синього кита

Почнемо ми з розмірної сітки та дивовижних рекордів, пов'язаних із габаритами статевих органів. І відчинять цей топ пеніси. Так, саме у множині, адже такий статевий орган як член мають не лише чоловіки, а й тварини. І ось перше місце і, звичайно ж, першу згадку про рекорд ми гордо віддаємо... (барабанний дріб)... синьому киту. Синій кит, як відомо, - це найбільша тварина в сучасному світі і, за припущеннями можливо, навіть найбільша тварина, яка коли-небудь існувала на Землі. І тому логічно припустити, що статевий орган габаритної тварини матиме вельми не скромні розміри. Хоча навіть і припускати не доведеться, адже це факт, що пеніс синього кита становить від 2.4 до 3 метрів завдовжки. І це навіть не точні і не остаточні дані, адже член кита в стані ерекції може досягати ще більших розмірів. Ну а піддивитися за цим хоча б одним оком, не кажучи вже про вимір рулеткою, стоячи поряд - не вийде. А вся річ у тому, що повноцінний ерегований стан пеніса у китів можна спостерігати лише під час статевого акту, а на цей таємничий процес квитки до кінотеатру не купиш. Тому задовольнятимемося даними, які вже існують. У будь-якому випадку, звання найбільшого члена у світі віддається беззастережно і без належних доказів китам.

До речі, у фалологічному музеї (ісландському музеї фалосів) найбільшим експонатом є лише частина пеніса кита. І становить ця невелика частинка статевого органу – 170 см у довжину! А важить цей шматочок, багато не мало - 70 кг.

Джона Фелкон - володар найбільшого члена світуА хто ж є рекордсменом серед людей?

Ну а якщо повернутись у світ людей, то титул “найбільший пеніс у світі” дістається американському жителю Джона Фелкону. Джона Фелкон – це чоловік із Нью-Йорка, якого природа наділила великими параметрами статевого органу. В 1999 Джона знявся в документальному фільмі "Private Dicks: Men Exposed", після якого він і став відомим для ширшої аудиторії. Згодом чоловіка почали запрошувати ще на багато різних шоу, де головною темою розмови була його чоловіча гідність. Звісно, всіх цікавлять розміри, що дозволили забрати йому цей рекордний титул собі. І так, увага, довжина пеніса рекордсмена складає 24 см і це, на секунду, в спокійному стані. Під час ерекції пеніс збільшується до 34 см. І такі параметри стали ласим приводом залучити чоловіка до індустрії фільмів для дорослих, де йому пророкували небувалі успіхи та популярність. Всупереч цьому, Джона стійко відмовляється від таких пікантних пропозицій і сподівається, що він побудує успішну кар'єру у світі голлівудського кіно, а не в секс індустрії. Але, за словами самого актора, довгий пеніс якраз заважає його акторській кар'єрі, адже через нього йому не дають головних і серйозних ролей. Тим не менш, Джона Фелкон вже кілька разів грав другорядні ролі у фільмах та серіалах.

Найбільша вагіна у світі

За неофіційними даними та за припущеннями американських та англійських гінекологів володаркою найбільшої вагіни у світі може вважатися Анна Суон (Свон), яка жила у 1846-1888 роках. Ця жінка вважається рекордсменкою неспроста, адже ще одним дивовижним фактом є її зріст. Зріст Анни становив 234 см (за іншими даними 227 см), що дуже багато для середньостатистичної людини, тим більше в той час, тим більше для жінки. З історії життя Анни Суон нам відомо, що народилася дівчинка звичайною дитиною, але вже ближче до 9 років вона почала невпинно рости. І так сталося, що вже до 19 років вона досягла свого максимального зросту. Такі параметри привели її до циркової трупи, де головною фішкою став, звичайно ж, її гігантизм.

Анна Суон - рекордсменка з найбільшою вагіноюПрипущення про найбільшу вагіну було засноване не тільки на гігантському зрості жінки, але і після народження природним шляхом її великих дітей. У 1871-72 роках Анна Суон вийшла заміж за чоловіка, який міг також похвалитися значним зростом, хоч і трохи менше, ніж у дружини. Зріст її чоловіка Мартіна становив близько 220 см. Але навіть невелика різниця на користь Анни не змогла перешкодити їхньому коханню та укладенню шлюбу. Це лондонське весілля запам'яталося усім як весілля найвищої пари у світі і навіть значиться в Книзі рекордів Гіннесса. Наслідком їхнього величезного кохання стали дві вагітності, які, на жаль, закінчилися не успішно. Діти були настільки великі, що їх не вдалося врятувати. Пізніше малечу Ганни занесли до книги рекордів, як найбільших зареєстрованих новонароджених дітей у світі та за всю історію людства. У 1872 році перша дівчинка важила близько 8 кг і вона, на жаль, не вижила під час пологів. У 1879 році під час другої вагітності на Анну чекав малюк ще більших параметрів. Ця дитина народилася, але прожила лише 11 годин після народження. Її вага була 11 кг 800 грам, а довжина (зріст) – близько 86 см. Обхват голови малюка – 48 см. У середньостатистичної жінки повне відкриття шийки матки під час пологів становить до 10 см, а у Анни Суон ця цифра досягала 16 см. Саме внаслідок цих, хоч і сумних, даних Ганну і вважають володаркою найбільшої вагіни у світі.

Найбільша мошонка

Сумний рекорд застав простого жителя Лас-Вегаса Уеслі Уоррена-молодшого, який жив своїм звичним життям, поки невдало не перевернувся уві сні і не стиснув мошонку. За словами Уеслі, у 2008 році він насолоджувався сном у своєму ліжку, але невдало повернувшись на бік, він випадково стиснув і травмував собі мошонку, після чого відчув біль. На ранок біль не припинявся, але це не найгірше, що могло чекати на чоловіка. Після цього сумного випадку мошонка Уеслі почала зростати швидкими темпами і в результаті досягла неймовірних розмірів та ваги 60 кг. Обстеження лікарями показало, що у молодої людини розвивається лімфедема мошонки, а тому в її тканинах накопичується лімфа і призводить до розростання. На жаль, на ранніх стадіях цієї хвороби чоловік не мав страховки та фінансової можливості звернутися за медичною допомогою, тому він не звертав належної уваги цій проблемі. Хвороба тільки набирала обертів, що, власне, і призвело до титулу рекордсмена, хоч і такою сумною ціною.

Уеслі Уоррен-молодший - сумнозвісний рекордсмен з великою мошонкоюP.S. Історія з Уеслі Уорреном - це наочний приклад того, що при найменшій недузі слід звертатися до лікаря, а не вдаватися до самолікування або пускати все на самоплив. Жодні рекорди не варті Вашого здоров'я та життя!

Не треба навіть згадувати про те, як важко було справлятися з мошонкою таких великих розмірів, не кажучи вже про особисте життя та секс. Щоб хоч якось ховати мошонку Уеслі брав найбільшу куртку, перевертав її капюшоном униз і носив замість штанів. Але незабаром він почав збирати гроші на операцію видалення пухлини і для цього навіть виставив свою мошонку на аукціон на Ebay. На щастя, розголос проблеми та визнання чоловіка рекордсменом призвели до того, що знайшовся лікар, який погодився безкоштовно прооперувати чоловіка. Після 13-годинної операції та повної реконструкції зовнішніх статевих органів вирізану мошонку викотили на окремій каталці з палати, а сама операція пройшла складно, але успішно. На превеликий жаль, Уеслі Уоррен так і не зміг насолодитися повноцінним щасливим життям без недуги. Через кілька тижнів після видалення пухлини він помер від ускладнень, спричинених інфарктом та цукровим діабетом. В історії він так і залишився сумнозвісним рекордсменом, який став володарем найбільшої мошонки, сам того не бажаючи.

Найдорожча незайманість

Продаж невинності - таким оригінальним та незвичайним способом заробляння грошей вирішила зайнятися Наталі Ділан із Каліфорнії. Ця заповзятлива дівчина виставила свою цноту на інтернет-аукціон, що викликало небувалий ажіотаж і навіть популярність серед людей усього світу. Популярності та розголосу цього "бізнесу" сприяло і шоу Говарда Стерна, продюсери якого вирішили вхопитися за хвилю цікавої новини та підняти собі охоплення за рахунок трансляції аукціону. Зрештою, за кілька місяців претендентів налічувалося близько 10 тисяч бажаючих набути цієї цінності. Ставка продажу зупинилася на позначці 3.8 мільйонів доларів, хоч і починалося все дуже непогано – із сотень тисяч. Але найцікавіше те, що чим закінчилася ця історія з продажу невинності за 3.8 мільйонів доларів - так достовірно і невідомо. Деякі джерела говорять про те, що Наталі Ділан зрештою просто зняла лот з аукціону, а деякі припускають, що угода таки відбулася, але це вже зовсім інша історія...

Наталі Ділан, чию цноту хотіли купити за 3.8 млн доларівНайдальша еякуляція

Чоловіки, якщо Ви раптом спалахнете ідеєю і з'явиться непереборне бажання позмагатися в дальності еякуляції, після прочитання цього рекорду, то сміємо попередити - у Вас дуже гідний суперник. Де Ви ще зможете пристосувати цю навичку "вистрілювання" у довжину і у висоту, крім не в себе в спальні і виключно для власного задоволення, це інше питання. Але факт існування такого кумедного рекорду зафіксовано.

Рекордсменом став Хорст Шульц, який примудрився вистрілити спермою майже на 6 метрів у довжину (якщо бути точними, то на 5м 79см) та на 3.75 м у висоту. Яким чином відбувалася ця установка рекорду і чому виникла така ідея – навіть нам цікаво. Ну а Ви, живіть із цим захоплюючим фактом і знайте, що десь серед Вас ходить цей дивовижний Спайдермен. Може, хтось навіть захоче побити його рекорд чи, як мінімум, попрактикуватись у виверженні для власних рекордів.

Максимальна кількість сексуальних партнерів та найшвидша їх зміна

Як би дивно не звучав рекорд, але титул кращої коханки, яка за максимально короткий термін змінила максимум сексуальних партнерів, отримує американська акторка фільмів для дорослих Ліза Спаркс.

Ліза Sparxxx, яка зайнялася сексом із 919 чоловіками за 22 годиниУ 2004 році на польському секс-фестивалі Еротікон відбувся “історичний” марафон та світовий рекорд, де акторка фільмів для дорослих під псевдонімом Ліза Sparxxx стала безумовною переможницею. Менш ніж за добу (за 22 години) вона зайнялася сексом з 919 (!) різними чоловіками. Особливого задоволення від такого божевільного темпу і блискавичної зміни партнерів навряд чи слід очікувати, але всесвітня популярність і вписане ім'я в історію секс індустрії - Вам гарантована.

Найчастіша потреба у сексі

Підемо трохи від людей і повернемося до світу тварин, адже в даному рекорді людський рід ще не відзначився особливими досягненнями. Багато хто звикнув вважати, що часто займаються сексом з тварин саме кролики. Але всі ми глибоко помилялися, адже рекорд стоїть не за ними, а за цвіркунами. За дослідженнями біологів саме австралійські цвіркуни Ornebius aperta здатні займатися сексом з одним і тим же партнером близько 50 разів за 3-4 години. І роблять вони це не тому, що подобається і не тому, що отримують насолоду, а через дуже хитрих самок. Самцям Ornebius aperta потрібно дуже постаратися, щоб продовжити свій рід і залишити потомство після себе, адже самки цвіркунів мають дуже цікаву звичку - вони виштовхують сперму назад і навіть можуть її поглинати. А цей процес ніяк не сприяє розмноженню. До того ж, самки за своє життя можуть змінити до 40 партнерів, а от самцям доводиться буквально зі шкіри лізти, щоб підвищити свої шанси стати батьком. Ось і відбувається цей вічний секс двигун.

Найтриваліша мастурбація

У когось руки для роботи, а у когось для мастурбації. Японець Масанобу Сато належить саме до другого типу людей. Цей юнак є офіційним рекордсменом книги рекордів Гіннеса, а заслужив він на це звання завдяки мастурбації. У 2009 році Масанобу Сато безперервно мастурбував протягом 9 годин та 58 хвилин. Відбувалося це на чемпіонаті Masturbate-a-thon у Сан-Франциско (так, навіть таке є). Як заявляє сам Масанобу, весь секрет - у регулярних тренуваннях. Кожен ранок секс-спортсмена починається саме з розминки – пару годинної мастурбації. І тренуватися йому ніхто не може завадити, а тому його годинникові мастурбаційні забіги можуть відбуватися прямо на очах дівчини і навіть кота. Дивовижне і його ставлення до цього виду діяльності, адже молода людина дуже серйозно ставиться до мастурбації, як до окремого виду спорту. Цікаво й те, що цей вельми зайнятий хлопець має час навіть на особисте життя. У нього є дівчина, яка спокійно ставиться до такого екстравагантного хобі і навіть підтримує його на змаганнях та тренуваннях. Чи це не справжнє кохання..?

Масанобу Сато та його домашня обстановка для тренувань

Наймасовіша оргія

Влаштувати найбільшу оргію у світі, яка б потрапила до Книги рекордів Гіннеса, спало на думку японцям. Почалася організація з того, що вони знайшли величезний порожній склад і зібрали всіх бажаючих взяти участь у такому історичному моменті. Бути причетним до світового рекорду побажали 250 жінок та 250 чоловіків, які й стали учасниками наймасовішої оргії у світі. І хоч по клацанню всі одночасно почали займатися сексом в одному величезному залі, є один нюанс – для цього секс експерименту були запрошені лише пари, які кохалися між собою і не чіпали сторонніх учасників. Тобто, ця оргія не передбачала безладні статеві зв'язки та зміну партнерів. Все відбувалося суворо зі своїми постійними партнерами. Весь процес був зрежисований, щоб учасники одночасно і в унісон рухалися, не порушуючи загальну картинку. Вся ця дія була знята на камеру та записана на DVD-диск, після чого активно продавалася всім охочим подивитися на цей флешмоб.

Шигео Токуда – щасливий пенсіонерНайтриваліший оргазм

Найтриваліший оргазм зафіксований ще 1966 року мешканкою США Самантою Л., яка насолоджувалася оргазмом протягом 43 секунд. Кумедний факт - рекордний оргазм вона отримала без допомоги чоловіка. Все сама, все сама…

Найстаріший актор фільмів для дорослих

Почесне перше місце серед вікових акторів дорослого кіно посідає японець Шигео Токуда, який, вийшовши на пенсію, вирішив жити своє найкраще життя. Шигео Токуда – це не той молодий і гарячий хлопець, який прийшов у секс індустрію у свої найкращі молоді роки, це віковий чоловік, який наважився здійснити свою мрію лише на пенсії. Чоловік закінчив токійський коледж і все життя пропрацював у туристичній агенції, поки не настав час виходити на пенсію. Але і на пенсії Шигео не став списувати себе з рахунків і, як він заявив пізніше, вирішив йти до своєї давньої мрії. У віці "трохи більше 60" знайомий режисер запропонував знятися пенсіонеру в ролі актора фільмів для дорослих і той із задоволенням погодився. Після цього його життя на пенсії заграло новими барвами. До своїх 80-ти років він знявся у понад 350 фільмах. Головна мета Шигео Токуда - це не тільки задоволення і гроші, а й наочний приклад того, що навіть у такому віці сексуальне життя не закінчене і ним можна насолоджуватися.

Відгуки

Ох вже ці секс рекорди... (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Ох вже ці секс рекорди..., залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка