Міфи про фільми для дорослих

Фільми для дорослих — це красива та пікантна вигадка, яка показує глядачам гарну картинку, що збуджує. Сцени можуть виглядати захоплююче реалістичними, але варто пам’ятати — сюжети еротичного кіно мають мало спільного з реаліями життя. Вони можуть навчити цікавих технік, можуть допомогти збудитись та досягти оргазму. Але не варто дозволяти обманювати себе хитрощами зі сценарієм, кастингом та освітленням! 

Відсутність прелюдії

Абсолютна більшість фільмів для дорослих нехтує прелюдією. А це запорука комфортного сексу! Прелюдія дає час підготуватись до моменту інтимної близькості, вона допомагає обом збудитись, розслабитись та налаштуватись на грайливий лад. 

А на знімальному майданчику час — це гроші. Тож знімальній команді треба докласти чимало зусиль, щоб не гаяти зайві хвилини. Тому врешті решт ми отримуємо приблизно однакову схему для більшості фільмів — кілька хвилин на прелюдію, ще кілька — на оральні пестощі, а більшість часу відводиться на секс з проникненням. 

Але Вам з партнером не треба вкладатись в жорсткі графіки! Тож Ваші інтимні пригоди можуть тривати хоч 20 хвилин, хоч кілька годин. Головне, щоб процес дарував задоволення всім його учасникам.

Необов’язковість захисту

В фільмах для дорослих Ви не побачите такої важливої частини процесу, як засоби захисту. Звісно, така дрібка реалізму не піде на користь красі загальної картинки і в фільмі для дорослих Ви не побачите незручних моментів, пов’язаних з латексними виробами. 

Втім цей елемент захисту є необхідним для Вашої з партнером безпеки. Бар’єрні методи — це надійний захист від можливих проблем з інтимним здоров’ям, профілактика захворювань, які можуть передаватися статевим шляхом та надійний спосіб уникнути незапланованої вагітності. 

Еякуляція на партнерку - це завжди ок

Робити таке можна, але тільки після згоди Вашої партнерки. Річ у тім, що на сперму буває алергія. Так-так, природна біологічна рідина найріднішої людини може стати потужним подразником. Тож не варто повторювати побачене в фільмі для дорослих та без попередження еякулювати на груди, а тим більше обличчя партнерки.Звісно ж у такої практики є свої прихильниці, але краще попередньо спитати жінку, чи готова вона до такого.

Великі розміри та ідеальні тіла

Ви ж пам’ятаєте, що фільми для дорослих — це мистецтво, а не документальні стрічки? Тож обираючи акторів режисери не дивляться не на те, наскільки вони схожі на пересічних людей, а оцінюють, наскільки гарно та чи інша статура буде виглядати в кадрі. Тому чоловіки, зазвичай, мають шикарні спортивні фігури та величезні члени, а жінки можуть похизуватись звабливими формами та відсутністю будь-яких слідів росту волосся нижче обличчя. 

Тож варто пам’ятати, що репрезентація тіл на екранах фільмів для дорослих не є реалістичною. Студії фільмів категорії 18+ не цікавляться стандартними тілами, тому у сюжетах Ви і бачите ідеальні у всіх проявах фігури. Крім того, не варто забувати про існування освітлення, спеціальні лінзи на камері, тональні засоби та вигідні ракурси. 

Комунікація, яка не потребує слів

Іноді під час перегляду фільмів для дорослих може виникати ідея, що партнерам не треба казати жодного слова, щоб розуміти одне одного. Вам може здаватися що секрет у якійсь особливій іскрі, яка виникає між ними. Але ні, секрет полягає у наявності сценарію та контракту. 

Перед зйомками актори підписують папери, в яких вже прописані всі деталі — тривалість інтимних сцен, послідовність дій, Справжня комунікація відбувається за кадром та залишається десь в архівах спеціалістів з монтажу. Тому дуже легко подумати, що будь-яка комунікація між людьми, які займаються сексом, може викликати незручності, моменти збентеження і так далі. 

При детальному розгляді можна легко переконатися, що фільми для дорослих — це не репрезентація сексу. Це скоріше абстрактна фантазія на сексуальну тематику, в якій можуть бути поданими у вигідному світлі одні деталі, а інші — скромно приховані, щоб не псувати прозою реальності гарну картинку. 

 

Відгуки

Міфи про фільми для дорослих (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Міфи про фільми для дорослих, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка