Огляд: розслаблюючі спреї для мінету

Мистецтво оральних ласкІснує велика кількість найрізноманітніших способів того, як і яким чином жінці ощасливити чоловіка. Хтось вдається до відомої приказки про те, що шлях до серця чоловіка лежить через шлунок і активно задобрює свого коханого вишуканими стравами, смачними традиційними борщами і витонченим достатком гастрономічних ласощів. Для когось “бенкет на весь світ” не є головним досягненням, талантом і кращим способом задовольнити чоловіка, а тому в хід йде більш пікантний варіант - пристрасний або ніжний (тут кому вже як більше подобається) секс, а може навіть і з впровадженням рольових ігор або БДСМ практик. Інша ж частина жіночої половини населення вважають за краще подарувати своєму чоловікові чарівні моменти чуттєвих оральних ласк і продемонструвати всі свої магічні здібності володіння цим розкішним видом інтимної стимуляції. Про цей спосіб задоволення чоловіків зараз і піде мова.

Оральний секс або ж, простими словами, мінет - це той пікантний вид інтимних ласк, який знаходиться в пошані і на особливому місці серед всіх сексуальних практик у чоловіків. Ні для кого не буде відкриттям той факт, що більшість чоловіків просто обожнює оральні ласки і з трепетом в душі і тремтінням по тілу спочатку чекає моменту наближення даної інтимної дії від дівчини, а потім з такою ж розбурхуючою реакцією і проживає всі ці незабутні хвилини оральної пишноти. Якщо ж заглибитися (в прямому і переносному сенсі цього слова) в практики оральних ласк, то як же не згадати про один з найпопулярніших способів мінета - глибока глотка. Глибокий мінет - це та сама техніка орального сексу, про яку ще з незапам'ятних часів ходять легенди… І свідчать ці сказання про те, що саме мінет з глибоким зануренням доставляє саме що ні на є максимальне і дивовижне задоволення для чоловіків. Але варто пам'ятати, що глибокі занурення вимагають таких же глибоких знань, належної вправності і належної підготовки. І якщо чоловіки отримують небувалу насолоду від подібного роду стимуляції, то це зовсім не означає, що дами, які на це люб'язно або добровільно-примусово погоджуються, відчувають такі ж чарівні і райдужні відчуття. З якою ж проблемою найчастіше стикаються дівчата при здійсненні глибокого мінету і вирішувана вона?

Скажемо “НІ!” блювотному рефлексу

Мистецтво оральних ласкТак склалося в природі людини, що при попаданні в горло досить великого стороннього предмета відбувається рефлекторна реакція, а саме блювотний рефлекс. Це абсолютно нормальна реакція людського організму, яка надає необхідний опір і тим самим запобігає випадковій задусі. Під час глибокого мінету тема блювотного рефлексу є дуже актуальною і для багатьох навіть гострою. Статевий член чоловіка сприймається організмом як чужорідний предмет, який явно заблукав і не туди потрапив, а тому його якомога швидше слід випровадити в свою звичну сферу проживання. Таким чином, жінки / чоловіки стикаються з проблемою блювотного рефлексу, який у кожного проявляється індивідуально і в різному ступені. Подібні неприємні позиви - це часте явище в процесі оральних ласк з глибоким зануренням, особливо, якщо здійснюються ці маневри без відповідної підготовки і хорошої практики. Але! Не варто закидати ідею орального задоволення і позбавляти Вашого чоловіка приємних глибоких умінь, адже блювотного рефлексу не варто боятися, а вже тим більше не слід ставити хрест на мінеті, так як це все можна виправити. Рішень же з приводу боротьби з блювотним рефлексом є як мінімум два:

  • тренування, тренування і ще раз тренування. Блювотний рефлекс - це питання часу і тренувань. Практичну частину ще ніхто не відміняв. При проходженні певної практики можна призвичаїтися робити глибокий мінет і без подібних позивів. Слід лише набратися досвіду, перетерпіти невдачі і загартувати Вашу глотку до таких пікантних маніпуляцій;

  • розслаблюючі спреї для мінету. Якщо Ви не хочете витрачати час на трудомістку практику і відчувати можливі поразки з разу в раз, поки не відточите свої вміння до ідеалу і почесного статусу королеви оральних ласк, то не варто опускати руки. Швидким і ефективним способом оволодіння техніки глибокого мінету виступають спеціальні розслаблюючі горло засоби, які випускаються у вигляді спреїв, а іноді і спреїв зі смаками різних фруктів і ласощів.

Як працюють розслаблюючі спреї для мінету?

Спреї для мінету - це спеціально розроблені засоби, які сприяють розслабленню глотки, легкому зниженню чутливості і притупленню блювотних рефлексів. Вони допомагають позбутися від рефлекторного спазму гортані і блювотних позивів при глибокому зануренні члена в горло. Більшість з таких спреїв має досить приємний смак і може похвалитися широкою смаковою палітрою. Безліч розслаблюючих засобів для мінета має просто м'ятний присмак, який може володіти додатковим охолоджуючим ефектом, а деякі ж використовують для створення спреїв абсолютно різні смаки, починаючи від екзотичних фруктів і закінчуючи солодким шоколадом. Така гастрономічна особливість дозволяє отримувати ще більш приємні відчуття активному партнеру в процесі оральних ласк. 

Наочний посібник використання розслабляючого спрею від Tom of FinlandДля чого користуються спреями для мінету? Відповідь очевидна - для розслаблення глотки і можливості з легкістю і комфортом зробити глибоке занурення під час минета. Подібні розслаблюючі засоби допомагають відволіктися від страху глибокого мінету, повністю розкритися і віддатися з головою в процес інтимного дії, а також позбутися від блювотного рефлексу. Спреї для мінету винайдені з метою зручності, комфорту і справжньої насолоди (причому обох партнерів) оральними ласками.

Як це працює? Кожен розслабляючий спрей для мінета містить в своєму складі певну кількість інгредієнтів, необхідних для нешкідливого, безпечного і комфортного процесу оральних ласк. Саме за ефект розслаблення, зменшення чутливості і легкого оніміння слизової оболонки відповідає активний компонент, який у кожної марки подібних засобів різний. Найчастіше таким активним інгредієнтом виступають різні анестетики. В такому випадку потрібно обов'язково звертати увагу на склад спрею і знати всі компоненти, на які у Вас є негативна реакція, адже в деяких розслаблюючих засобах для глибокого мінету містяться анестетики, на які у Вас вже може бути алергія, або ж подібні інгредієнти можуть викликати її. Так, наприклад, часто в складі розслаблюючих спреїв Ви можете зустріти такий засіб, як лідокаїн, який як раз при незнанні власних реакцій на даний препарат, може викликати негативну реакцію організму, а не приємні і чуттєві ласки від орального сексу, на які спочатку Ви і розраховували. Але цей засіб - не єдиний активний компонент, який виробники можуть використовувати для досягнення ефекту оніміння. Деякі виробляють власні формули на основі натуральних і рослинних продуктів, трав і рослин, які здатні подарувати ефект розслаблення, свіжості і легкості. Багато в якості активного компонента використовують бензокаїн (в основному в складі кошти бензокаїну всього 5%). Бензокаїн - це місцевий анестетик, який допомагає зменшити больові відчуття на слизовій оболонці, а також знизити чутливість і подарувати ефект розслаблення. Даний анестетик не є шкідливим для здоров'я компонентом, не несе загрозу людському організму і не має особливих протипоказань. Але все ж, не слід користуватися спреями, в складі яких є бензокаїн, якщо у Вас індивідуальна непереносимість саме цього препарату. У будь-яких інших випадках подібні засоби принесуть Вам той розслабляючий ефект, який Ви і очікували без будь-яких негативних наслідків.

Принцип роботи розслаблюючих спреїв досить простий. Активний елемент у складі засобу при попаданні на слизову оболонку починає свою роботу. Розслаблюючі засоби спеціально розроблені у вигляді спрею, щоб легше потрапляти на необхідну зону і виробляти швидкий ефект при малій витраті. Зазвичай вистачає 1-2 пшиков, щоб отримати бажаний результат. Розпорошується спрей на задню частину горла і починає свою дію вже через 15-30 секунд після нанесення. За цей час горло встигає злегка підморозитися і оніміти. В результаті у Вас притупляються відчуття і знижується чутливість зони, на яку нанесений спрей. Слід зауважити, що при використанні правильної кількості спрею Ви отримаєте легке оніміння і легке зниження чутливості, при яких Ви будете відчувати і відчувати весь процес і отримувати задоволення під час оральних ласк. Розслаблюючі засоби не заморожують повністю Ваше горло і не позбавляють абсолютно всіх почуттів і відчуттів, вони лише злегка приглушують блювотний рефлекс і дозволяють Вам повноцінно розслабитися в процесі інтимної дії. Тому наносити потрібно мінімальну кількість спрею, щоб отримати бажаний ефект. Тримається розслабляючий ефект приблизно 20-40 хвилин, в залежності від індивідуальної сприйнятливості, чутливості і виробника (марки / бренду). 

Розслаблюючі Спреї для мінету Sensuva

Що стосується брендів, які виробляють розслаблюючі спреї для мінету, то їх просто неймовірна кількість. Головне, при виборі такого засобу слід звертати увагу на склад і керуватися власними смаками, якщо оральні спреї мають додаткові смакові ефекти. Можемо сказати точно, що королем глибокого мінету почесно можна іменувати бренд Tom of Finland, який випускає не тільки круті брутальні секс-іграшки, але і якісні інтимні засоби, в тому числі і розслаблюючі спреї для глибокого мінету. Не можемо обійти стороною і таку марку, як Sensuva, яка сміливо може похвалитися спреями з найрізноманітнішими смаками, які доповнять і урізноманітнять Ваші відчуття в процесі оральних ласк. Що вже говорити про те, що існує безліч більш дрібних виробників і брендів, які також виробляють якісний продукт для розслаблення і задоволення. Так що, насолоджуйтеся комфортним і приємним мінетом, користуйтеся розслаблюючими смачними спреями і ніколи не згадуйте про таке явище, як блювотний рефлекс!

Відгуки

Огляд: розслаблюючі спреї для мінету (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: розслаблюючі спреї для мінету, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка