Найгірші місця для сексу, які можуть Вам порадити

Всі ми бачили фільми з гарячими сценами, в яких партнерів накриває пристрасть в найнесподіваніших місцях. Такі кадри виглядають дійсно збудливо, коли два охоплених нетерплячим порушенням партнера займаються пристрасним сексом на кухні, у ванній, в машині... А якщо погортати глянсові журнали або просто статті в інтернеті - автори охоче запропонують Вам десятки варіантів місць, де Ви могли б зайнятися сексом з партнером, щоб привнести новизни й пікантності до стосунків. Багато з таких збірок також грунтуються на канонах кінематографа - Вам пропонується красива, чуттєва картинка, в яку Вам потрібно вписати себе силою уяви. 

Але давайте не будемо забувати про те, що кіно - це, перш за все, фантазія режисера. У ній допустимі і перебільшення, і замовчування. І це не докір на адресу кіно, зовсім ні, адже ми говоримо не про документальний фільм, мета якого - достовірна подача інформації, а про художній стрічці, яку ми дивимося заради розваги. Надихатися кінематографом - це прекрасно, але давайте не будемо забувати про реальність! 

Отже, ось Вам топ найпопулярніших місць для сексу. І трохи інформації про те, які підступні пастки можуть ховатися в недосконалому світі по цей бік екрану. 

Пристрасть в наметі

Ліс, багаття, зоряне небо над головою і два келихи вина - у Вас було прекрасне побачення, яке з настанням вечора поступово переходить до свого логічного завершення. Чуттєва та романтична атмосфера якнайкраще налаштовує на секс, але зважившись "злитися з природою", Ви ризикуєте зіткнутися з неприємними дрібницями, здатними значно зіпсувати враження від походу. 

По-перше, для таких походів краще обирати віддалені місця. Якщо Ви відпочиваєте на території кемпінгу - постарайтеся знайти затишне містечко або вибирайте не найпопулярніші майданчики. В іншому випадку Ви ризикуєте привернути непотрібну увагу і зробити інших відпочиваючих свідками Ваших ігор без їхнього бажання. А секс в громадських місцях, як-не-як, це адміністративне правопорушення. 

По-друге, як би далеко Ви ні забралися, навколо Вас залишаться гості, візиту яких радий точно ніхто не буде. Йдеться, як ви вже могли здогадатися, про комах - всілякі жучки та павучки можуть бути милими, але навряд чи Ви будете в захваті, якщо хтось із них приєднається до Ваших інтимних ігор. Як мінімум це неприємно, а як максимум - після такої романтики Вам може знадобитися допомога медичного працівника, щоб зняти з себе парочку кліщів. У пориві пристрасті не завжди можна помітити, як по тобі хтось повзе, підступно підбираючись до найбільш апетитних частин тіла. Так що якщо Ви збираєтеся в секс-похід по найближчих лісах, краще подбайте про захист від комах. 

Секс в автомобілі

Який чоловік не мріяв про те, щоб поки він був зайнятий дорогою, ротик партнерки також був зайнятий, і зовсім не розмовами. Таку сцену теж можна зустріти у фільмах, але повторювати її ми категорично не рекомендуємо. Такий екстрим під силу далеко не кожному, занадто легко втратити контроль над машиною, що рухається. 

Зовсім інша справа - віддатися пориву пристрасті в салоні автомобіля, звернувши з дороги на спеціальну або імпровізовану парковку. Після такого кожна поїздка на цьому авто буде викликати і у Вас, і у Вашого партнера бешкетну посмішку. Секс в машині користується популярністю у багатьох пар з абсолютно різних причин - вдома можуть бути діти, батьки, цікаві родичі. Та й самі по собі м'які та комфортні сидіння авто можуть здатися досить спокусливими. Втім, варто тверезо оцінювати можливості Вашого автомобіля - в процесі може виявитися, що фантазії значно відрізняються від реальності, а в салоні авто не так вже й багато місця для прояву пристрасті. 

Еротичні пригоди на кухні

Занадто гаряче! 

Деяким парам подобається вдаватися до любовних утіх в спа. Коли Ви залишилися наодинці, а одягу на Вас мінімум, якщо вона взагалі є, атмосфера може здатися дуже привабливою. Такі місця користуються особливою популярністю в холодну пору року. Але не поспішайте стрімголов бігти в баню за порадою подруги або глянцю. Перед такими процедурами, як мінімум, варто проконсультуватися з лікарем, інакше серцево-судинна система може і не витримати такого напруження пристрастей. І навіть якщо обидва партнери не мають протипоказань для відвідування парної, фізичне навантаження в оточенні гарячого і вологого повітря може привести до сумних наслідків. 

На кухні

Ще одна популярна ідея, яку можна підглянути в самих різних фільмах - секс на кухні. Так-так, ті самі сцени, коли в хід йдуть всілякі солодощі, крапельки меду, що ковзають по грудях ... Звучить неймовірно спокусливо, і дивлячись на такі сцени легко уявити себе на місці акторів. Ось коханий легко підхоплює Вас на руки, саджає на стіл, зриває одяг, перекидає на спину, впиваючись в губи пристрасним поцілунком... І на цьому моменті ми поставимо кіно на паузу і повернемося ненадовго в реальний світ. 

По-перше, давайте не забувати про те, що конструкція стандартної кухні в наших реаліях і американському кіно дуже сильно розрізняється. І в тих сценах, де герої самозабутньо віддаються пристрасті, Ви швидше за все будете змушені приймати самі дивні пози, щоб не вдаритися об холодильник або шафки. Яке вже тут збудження, не отримати б струс мозку. Втім, якщо у Вас в центрі кухні стоїть величезний стіл...

Ще одна річ, якої варто побоюватися на кухні - гарячі поверхні. І якщо Ви не зайшли на кухню просто попити води, Ви обов'язково з ними зіткнетеся. Газові плити, нагрівальні поверхні, чайники та ємності з гарячою водою - для безпеки всього цього було б непогано не мати в найближчому доступі. Але, як ми пам'ятаємо, наші квартири мало схожі на американські будинки, та й квартири теж. І по площі, і по плануванню. 

І якщо вже ми заговорили про кухню, давайте згадає ще ось про що: деякі кіно-парочки, захопившись процесом, використовують солодкі продукти, такі, як мед, шоколад або збиті вершки в якості орального лубриканта. Як правило, в кіно від цього отримують масу насолоди. Такі кадри захоплюють глядачів по всьому світу, а гінекологів таким видовищем можна лякати. І якщо Ви не хочете потім лікувати різноманітні подразнення, запам'ятайте: вмісту холодильника не місце в піхві. Ігри зі злизуванням чогось їстівного з тіла партнера - це цікаво, збудливо і пікантно. Але для оральних пестощів краще застосовувати спеціальні солодкі лубриканти. 

Мильні пристрасті

Ще одна, не менш популярна частина квартири - ванна кімната. Ранковий душ або вечірня ванна - що завгодно можна перетворити на захоплюючу еротичну гру. Ви напевно читали хвалебні оди сексу у ванній в журналах, або бачили його в кіно. Та й в житті багато пар із задоволенням віддаються пристрасті саме тут! Це круто з багатьох причин - замок або клямка на дверях позбавлять Вас від непотрібних свідків, а шум води приховає звуки.

Але і тут Вас можуть чекати небезпеки. По-перше, мокра підлога. Ті, хто хоч раз ковзалися, стоячи в душі або ванні, знають, наскільки травматичним це може бути. А тому, краще переконатися, що під ногами не хлюпається суміш з мильної піни, гелю для душу і води. Якщо у Вас є достатньо широка ванна - в ній можна зайнятися сексом і уклавши партнера на спину, і тоді ризик впасти зводиться до нуля. Але будьте обережні плескаючись в воді - якщо вода почне виливатися через край, Ви ризикуєте затопити сусідів знизу. 

Крім того, не варто забувати, що в якості лубриканту можна використовувати тільки лубрикант. Шампуні, гелі для душу та інші Догляду кошти, звичайно, дадуть Вам ефект ковзання, але разом з тим швидше за все ще й викличуть сильне роздратування. І це навряд чи буде той досвід, який Вам захочеться повторити. 

Секс на пляжі

Дикий пляж, де в доступній для огляду далечі немає ні душі крім Вас і хвиль, здається одним з найромантичніших місць, де тільки можна зайнятися коханням. В голові відразу ж вимальовується картинка, що нагадує кадри з реклами Баунті - засмаглий красень, білий пісок і блакитне море. 

В реальності ж у багатьох з нас в найближчій доступності міські пляжі, і це не дуже підходяща альтернатива. Хоча б тому, що їх регулярно патрулюють поліцейські, і замість оргазму Ви можете отримати штраф за адміністративне правопорушення і поїздку до відділення поліції. 

Але навіть якщо у Вас вже запланована відпустка на казковому пляжі, ми все-таки рекомендуємо ще раз зважити всі за і проти, перш ніж віддатися пристрасті на лінії прибою. Навряд чи Вам здасться спокусливою ідея зайнятися любов'ю на пляжі з гальки, м'який пісок виглядає більш комфортним. Але дрібні піщинки легко потрапляють під одяг і купальник, а тому після любовних утіх пісок може виявитися в найнесподіваніших місцях, натирати та провокувати подразнення. Так що якщо вже і вдаватися до бурхливої ​​тропічної пристрасті, то на широкому пледі, трохи далі від води. 

Секс в незвичних обставинах може урізноманітнити звичні відчуття, змусити себе знову відчути безрозсудними підлітками. І якщо з усього прочитаного вище Ви зробили висновок, що секс можливий тільки в спальні - це абсолютно не так. Ми лише закликаємо подумати про те, що не всі з показаного на екрані або в глянці можна втілити в життя, зберігши красу картинки. Експериментуйте, але не забувайте про застереження! 

Відгуки

Найгірші місця для сексу, які можуть Вам порадити (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Найгірші місця для сексу, які можуть Вам порадити, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка