Іграшки з силікону - якість і приємні відчуття

      Секс-іграшки робляться з безлічі матеріалів, в залежності від їх призначення, види і які відчуття вони повинні дарувати. Покриття з силікону - це один з найприємніших на дотик матеріалів, який знижує неприємні відчуття, дарує відчуття ніжності та шовковистості, а також ідеально підходить для чутливої та схильної до подразнення шкіри.

      Силіконове покриття може бути у самих різних видів секс-іграшок, призначених як для жінок, так і для чоловіків. На дотик силікон дуже ніжний і оксамитовий, дарує виключно приємні відчуття, ніколи не викличе алергії або подразнення на шкірі і не вимагає особливого догляду. Силіконом можуть бути покриті тільки робочі частини інтимної іграшки, коли як ручки, частини з кнопками управління можуть бути з пластику для більшої міцності і надійності.
 
      Окремим видом силікону є медичний силікон. Такий вид буде самим ідеальним варіантом для дуже чутливої ​​шкіри, коли тіло гостро реагує на тверді, ребристі речі з міцних матеріалів - таких як пластик, метал, скло або навіть такі м'які варіанти, як вироби з полівінілхлориду і термопластичної гуми. Медичний силікон же, як правило, використовується в якісно розроблених іграшках преміум-класу, в яких виробник намагається втілити максимум плюсів - якість, надійність і задоволення від використання іграшки.

    Іграшки з силікону підійдуть для початківців користувачів, які через недосвідченість можуть пошкодити ніжну інтимну зону, якщо скористаються секс-виробами з більш твердих матеріалів. Також силікон подарує досить реалістичні відчуття при дотику іграшки до тіла. Хоч даний матеріал і не наближений за своїми якостями до людської шкіри, як, наприклад, кібершкіра, але забезпечить відчуття, не менш приємні, як при близькості зі справжньою людиною.
 
    Силікон забезпечує іграшці досить хорошу гнучкість, матеріал міцний, пружний на дотик. Також силікон стійкий до впливу води та не пошкодиться, якщо іграшка призначена і для використання у ванні та душі. Матеріал не вимагає особливого догляду - для іграшок з силікону рекомендується використовувати виключно лубриканти на водній основі, а при очищенні досить скористатися спеціальним засобом для інтимних іграшок.
 
    Силіконові іграшки завжди зможуть подарує максимум приємних відчуттів і задоволення, при цьому прослужать Вам довго, надійно і виключно з користю! 

Амурчик

Відгуки

Іграшки з силікону - якість і приємні відчуття (1 відгуків)
15.10.2016
5 - Ксения

Мне кажется, медицинский силикон - самый лучший материал для подобного рода изделий. Силикон даже на ощупь более приятен, как по мне, по сравнению с игрушками из стекла, металла или пластика. У меня есть вибраторы из пластика и из силикона, могу сказать, что первые значительно уступают вторым по ощущениям) По цене силиконовый немного дороже, но он того стоит)

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Ксения.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)

Додати відгук про Іграшки з силікону - якість і приємні відчуття, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка