Масажні свічки - атрибут домашньої нірвани

    Вечір - відмінний час для розслабляючого масажу і ароматерапії. Щоб отримати релакс, не обов'язково ходити по дорогих салонах. Останнім часом набирають популярність масажні свічки, які допомагають організувати вдома свою нірвану. Свічки використовують як для класичного, так і інтимного масажу, додаючи в них феромони. Вони стали відмінним замінником традиційних зволожуючих засобів. Не так давно свічки для масажу використовували тільки в салонах, але тепер їх може купити будь-який бажаючий. 
     Масажні свічки виготовляються тільки з натуральних компонентів. Легко плавляться при низькій температурі, перетворюючись в теплу олію для масажу. Розплавлений віск приємно лягає на шкіру, не обпалює, зволожує і живить її. Злегка підвищена температура отриманої олії розігріває шкіру, що надає масажу більшого ефекту.
    Цілющі інгредієнти масажною свічки
    До складу масажною свічки входять виключно натуральні інгредієнти, які не викликають алергічних реакцій. Такий замінник масла для масажу широко використовується в косметології. Корисними властивостями свічки для масажу перевершують багато косметичні продукти, ефективно впливаючи на організм. До складу входять:
     1. Соєвий віск - екологічно чистий компонент, не містить токсичних речовин. Має температуру плавлення менше ніж у парафіну, завдяки чому не обпікає шкіру. Добре утримує в собі ефірні олії.
     2. Натуральні олії - незамінний компонент, що виробляє цілющий вплив свічки. Складається з великої кількості натуральних речовин, вітамінів, жирних кислот. Не містить штучних і шкідливих добавок. Добре сприймається навіть самої чутливою шкірою.
     3. Ефірні олії - летючі речовини з різноманітними запахами, застосовуються для ароматерапії. Сприяють розслабленню і заспокоєнню. 
     4. Також в масажні свічки часто додають різні вітаміни та добавки. 
    Корисний вплив на шкіру
    Масажні свічки сприятливо впливають на організм і шкіру. Всі компоненти добре всмоктуються, виявляють ряд позитивних ефектів:   
     - соєвий віск пом'якшує, зволожує, запобігає передчасному старінню; 
     - натуральні олії також виступають хорошим зволожувачем. Глибоко проникають, живлять, регенерують і тонізують;
     - летючі ефірні олії створюють терапевтичний ефект, знімають втому, розслаблюють і покращують емоційний стан людини.
  Як користуватися свічкою для масажу
    Спершу потрібно розтопити віск. Для цього запаліть свічку на 5-7 хвилин. Масажна свічка плавиться дуже швидко, оскільки температура плавлення становить всього 45 градусів. Можете перевірити пальцем, температура воску не набагато перевищує температуру тіла. Погасивши свічку, розтоплений віск необхідно налити на шкіру - він створює відмінний ефект ковзання. Масло добре вбирається, завдяки чому практично не залишає слідів. По завершенню залишки воску досить протерти тампоном. Розігріту шкіру можна змастити лосьйоном для тіла. У цей момент вона дуже сприйнятлива до зволожувачів.
 

Відгуки

Масажні свічки - атрибут домашньої нірвани (1 відгуків)
26.05.2017
5 - Лика

Я бы с удовольствием попробовала с феромонами помассироваться)) Приятно уже само по себе, когда тебе делают массаж, а тут ещё и в интимной обстановке, плюс феромоны. Интересная статья! Вообще тут много полезной информации нашла для себя. Буду и дальше вас читать!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Лика.
Спасибо Вам за отзыв.

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Масажні свічки - атрибут домашньої нірвани, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка