Джелкінг - вправи для збільшення члена

Поміряємося?Щось модно, щось вийшло з моди, а щось вічно. До розряду вічного відноситься і сьогоднішня тема, повна протиріч, думок, суперечок і бурхливих, лютих обговорень. Трьох спроб Вам з лишком вистачить, щоб здогадатися, про що йде мова. Ну а поки, немає часу гадати, приступаємо!

Розмір члена - тема, актуальність якої зашкалює в рейтингу гарячих обговорень серед чоловічої статі. Та що вже гріха таїти, серед жінок це яро обговорюється не рідше. Тема інтимної габаритності і важливості дорогоцінних сантиметрів злітає на лідерські позиції кожен раз, коли хтось хоч побіжно вживає словосполучення “розмір члена”. Благо, ще не дійшло до того, що при заповненні анкети особистості або при першому знайомстві з людиною обов'язковим пунктом із зірочкою є інформація про пікантний “метраж”. Ясна річ, що поки ця тема для спірних обговорень вільно витає в повітрі, розпалюючи обстановку і заганяючи чоловіків в панічні комплекси, людство активно буде винаходити нові способи збільшення члена. І якщо ця тема є для Вас актуальною, то ласкаво просимо в світ джелкінга. 

Що таке джелкінг?

Якщо Ви бажаєте додати парочку сантиметрів до існуючого розміру статевого органу, не звертаючись при цьому до хірургії та прийому різних пігулок, то природні способи збільшення члена - це саме той варіант, який Вам необхідний. Джелкінг - це система вправ для збільшення пеніса, яка полягає в систематичних розтягуючих рухах руками, які впливають на весь член і сприяють збільшенню як в довжину, так і в обсязі. Простими словами, джелкінг - це приємне розтягування члена, яке покращує кровообіг в інтимній зоні і призводить до розтягування тканин і судин члена зсередини. Розтягнуті ділянки статевого органу стають більше, а тому можуть вміщати в собі більшу кількість крові під час ерекції. Механічні рухи руками створюють підвищений тиск в члені, покращують кровообіг і насичують його кров'ю. А так, як розтягнуті судини тепер вміщають в себе ще більше крові, то пеніс стає більшим в розмірах. Все досить просто і прозоро. Якщо говорити ще простіше, то джелкінг - це природний спосіб збільшення члена, домогтися результатів від якого можна за допомогою простого розтягування і правильного масування. Майже мастурбація, але тільки з користю. Але не слід думати, що, якщо від мастурбації немає шкоди, то і від джелкінга гірше не буде. Гірше то не буде, та й член менше не стане, але ось отримати якісь травми цілком можна. Тому до процесу “розтягування” потрібно підійти серйозно і грунтовно, щоб позбавити себе неприємних наслідків і небажаних травм. Ви ж все-таки бажаєте збільшити член, а не привести його до статевої дисфункції. 

Як робити масаж для збільшення члена?

Для того, щоб зробити масаж більш ефективним і виконати все правильно, слід дотримуватися деяких правил і технік вправ. Джелкінг - це не просто хаотичні механічні рухи руками і не звичайна мастурбація, в якій результатом є еякуляція і вищий ступінь насолоди. Це певні вправи, в разі невиконання або неправильного відтворення яких результат просто не буде досягнутий. У гіршому ж випадку, Ви отримаєте травму члена. Але ж це не той результат, на який Ви розраховували, чи не так? 

Як же правильно займатися джелкінгом? Про все по порядку.

Ок-захват1. Як і перед будь-якими вправами і, вже тим більше, розтяжкою, необхідний певний розігрів. Це стосується і члена. Правильне прогрівання пеніса допоможе уникнути різних травм і підготувати статевий орган до механічного впливу. Для подібної підготовки Ви самі можете вибрати зручний і приємний для Вас спосіб, починаючи від прийняття теплого душу і закінчуючи теплим компресом для члена. Така процедура займе не більше 5 хвилин. Ваш статевий член готовий до вправ, якщо він став м'яким і злегка збільшився в розмірах.

2. Після хорошого прогріву Вам необхідно довести член до напівприпіднятого стану. Рівень ерекції на момент виконання вправ не повинен перевищувати 70-80%. Сильне збудження може привести до дискомфортних відчуттів і пошкоджень судин, в той час як цілковитий спокійний стан пеніса не дасть абсолютно ніякого ефекту і результату від масажу. Ідеальний стан члена для джелкінга - ерегований на 50-80%. Такий рівень збудження слід підтримувати до кінця тренування. Слід уникати і еякуляції. Якщо ж Ви відчуваєте, що ось-ось вона настане, то вправи необхідно відкласти і відпочити. Через деякий час, коли Ви знову будете готові до джелкінгу, продовжити. 

Наочне приладдя 3. Далі необхідно нанести на руки або член спеціальний крем для джелкінга або ж зволожуючий лубрикант на водній основі. Для вправ по збільшенню члена ідеальним варіантом буде використання саме спеціально розроблених засобів для занять джелкінгом. Креми для джелкінга складаються з особливих компонентів, які сприяють якнайшвидшому і більш ефективному досягненню необхідних розмірів. До того ж, зі спеціальними зволожуючими засобами Ви знижуєте ризик отримання травм і пошкоджень під час тренування.

4. Зробіть правильне захоплення пеніса. Для занять джелкінгом дуже важливо правильно виконувати необхідні рухи руками. Найпоширенішим методом захоплення в джелкінгу є ОК-захват. Великий і вказівний пальці слід звести таким чином, щоб утворився жест, знаменитий всім своїм значенням “Окей”. Даним кільцем з пальців слід зробити захоплення члена у його заснуванні. Тиск на член має бути таким, щоб він відчувався, але не викликав дискомфорту і хворобливих відчуттів. Як тільки Ви захопили підставу члена, поступово рухайте кільце до голівки пеніса, не доходячи до неї буквально в кілька міліметрів. Потім послабте хватку і поверніться до основи. Рух від основи до голівки не повинен бути занадто різким і поривчастим, щоб не нашкодити тканинам і судинах. Але цей процес знизу-вгору не повинен бути довше і менше 3 секунд. 

5. Виконувати такий рух найкраще двома руками, чергуючи ними час від часу. Але варто стежити за тиском і рівнем стиснення кожної руки. Механічні рухи що правою рукою, що лівою повинні бути однаковими і рівномірними. Якщо ж на одну сторону припаде більший тиск, ніж на іншу, то це може спровокувати викривлення пеніса або ж привести до інших неприємних наслідків. Розподіляти силу тиску слід також рівномірно по всій довжині члена, щоб зростання було помітне на всьому стовбурі члена, а не на певних ділянках.

6. Ще одна ефективна вправа вимагає задіяння обох рук одночасно. Ок-захопленням охоплюють стовбур під голівкою і відтягують її рухом від себе. Друга рука в цей час охоплює підставу члена. Ця ж рука в ок-захопленні з мінімальним тиском на стовбур поступово рухається до голівки. Як тільки вона виявляється під голівкою, першою рукою захоплюємо підставу члена і знову повторюємо такі ж рухи. Таким чином, ми чергуємо руки і створюємо безперервний процес масажу. 

7. Існує також і вправа по розтягуванню пеніса. Зворотним ок-захопленням, тобто долонею від себе, обхоплюємо голівку члена і відтягуємо вниз. Робити це необхідно інтенсивно, але без ривків і хворобливих відчуттів. У такому положенні потрібно зафіксуватися на 10-30 секунд. Повторювати цю вправу рекомендується кілька разів. 

Як часто робити вправи?

На початковому етапі тренувань, а саме в перший місяць занять, вправи з джелкінгу слід робити 1 раз в 2 дні, щоб дати тканинам відновитися і уникнути травм. Кожна хватка повинна тривати не більше 3 секунд і за ступенем тиску не повинна бути вище середнього. На початковому етапі вистачить легкого і злегка середнього тиску, щоб тканини і судини члена змогли звикнути до даних процедур. Повторювати рухи по джелкінгу слід не більше 100 разів.

З 2 по 4 місяць вправ можна перейти на новий рівень інтенсивності. У цей період тренувань можна злегка підвищити силу тиску на член і збільшити повторення рухів з 100 до 200 разів. Кожна хватка може тривати до 4 секунд. Виконувати вправи по джелкінгу можна раз в день вже протягом двох днів поспіль. На третій день слід зробити відпочинок.

Починаючи з 5 місяця тренувань Ваш член вже досить звикне до навантажень і вправ, так що сміливо можна посилювати тиск під час джелкінга. Але, повторимо ще раз, не слід тиснути настільки, щоб виникала біль, синці або будь-який інший дискомфорт і пошкодження. Починаючи з цього періоду, Ви можете займатися джелкінгом 3 дні поспіль, після чого зробити вихідний на добу. Тривалість хватки можна збільшити до 5 секунд, а повторення вправ може досягати більше 200-300 разів. Головне, не перестарайтеся і не перетренуйтеся! 

Тренування-запорука успіху

Плюси і мінуси джелкінга

Як і будь-який інший процес, джелкінг має дві сторони медалі, тому варто ознайомитися не тільки з плюсами даного виду тренувань по збільшенню члена, але і з мінусами.

Плюси джелкінгаПлюси джелкінга

  • Природне збільшення за допомогою одних лише рук. Ніяких фінансових витрат і пошуку необхідних гаджетів. Все, що Вам потрібно знаходиться у Вас перед носом. Джелкінг - це збільшення члена, якому сприяють одні лише руки і правильне виконання вправ. Єдине, що Ви можете купити додатково, це спеціальні засоби для джелкінга, які підсилюють ефект і дозволяють досягти бажаного результату набагато швидше. І, звичайно ж, ніяких хірургічних втручань. Все натурально, все природно.
  • Вправи, доступні кожному. Для занять джелкінгом Вам не буде потрібно володіти якимись таємними знаннями і надприродними вміннями і здібностями. Це легкі вправи, які зможе повторити абсолютно кожен. До того ж, різноманітність видів вправ знаходиться у вільному доступі в Інтернеті, звідки Ви можете черпати натхнення і додаткові знання.
  • Профілактика застою крові. Механічні рухи руками і регулярні тренування запобігають появі застою крові в статевих органах.
  • Вправи покращують кровотік в судинах члена.
  • Регулярні тренування сприяють підвищенню потенції. Ерекція стає більш вираженою і стійкою.
  • Вправи можуть сприяти навіть збільшенню тривалості статевого акту.
  • І, звичайно ж, збільшення члена як в довжину, так і в об'ємі.

Мінуси джелкінгаМінуси джелкінга

  • При неправильному розподілі тиску під час стиснення члена може розвинутися викривлення під час ерекції. Тому слід акуратно робити вправи і уважно стежити за рівнем стиснення.
  • Біль. Під час інтенсивних тренувань і різких, рвучких рухах Ви можете відчувати хворобливі відчуття і дискомфорт.
  • Пошкодження ніжних тканин і судин. Ті ж причини, які викликають біль під час вправ, можуть викликати і розрив і інші пошкодження судин і тканин статевого органу. Тому займатися джелкінгом потрібно не поспішаючи і без різких рухів. Перестарання в тренуваннях не приведе Вас до якнайшвидшого результату і ефекту, але цілком забезпечить різними ушкодженнями. Якщо Ви бачите синці на члені або ж інші видимі пошкодження, а також відчуваєте біль і дискомфорт, то варто припинити заняття і відпочити від тренувань до відновлення. 
  • Час. Занесемо це до мінусів, так як багато хто очікує миттєвого результату і швидкої появи видимого ефекту. Але насправді джелкінг - це вправи для збільшення члена, які потрібно робити регулярно протягом тривалого часу. Вам знадобляться кілька місяців інтенсивних і регулярних тренувань з дотриманням всіх правил і технологій, щоб побачити значний результат. Багато хто не згоден чекати настільки довго і тому кидають через кілька тижнів або місяців, так і не дочекавшись хоч якихось змін. Для того, щоб радіти результату, слід спочатку гарненько і наполегливо попрацювати.

Джелкінгуйте на здоров'я

 Джелкінг - цілком ефективна практика по природному збільшенню члена. Так що, якщо Ви готові старанно тренуватися, виділяти кілька хвилин в день на вправи, дотримуватися всіх правил і технік, а також не здаватися на півдорозі до досягнення своєї сексуальної мрії, то сміливо джелкінгуйте і радійте результатам.

 

Відгуки

Джелкінг - вправи для збільшення члена (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Джелкінг - вправи для збільшення члена, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка