Як купити вібратор? Як вибрати вібратор?

Обрати і купити вібратор  достатньо складно кожному новачку.Адже тест-драйв ніхто влаштувати не дозволить. Тому перед покупкою потрібно чітко розуміти,який вібратор потрібен саме Вам.

На сьогоднішній день асортимент вібраторів достатньо широкий і може задовольнити забаганки найвимогливіших клієнток,незалежно від того, чи буде він використовуватися жінкою самостійно або у парі з партнером. 

 
Отже,почнемо. Класифікація...
вібратори
Класифікацій вібраторів кілька, в їх основі лежить:
 
1) матеріал,з якого вони вироблені:
  и т.д.
 
2) зона дії:
 
3) форма:
 
Розмір має значення
 
   При виборі вібромасажеру його розмір не менш важливий,аніж вибір партнера для сексу:якщо невеликий інструмент достатньо простий у використанні і його можна пристосувати для отримання задоволення практично у будь-якої жінки, то з великими можуть виникнути складності.Величезний вібратор не дуже зручний у користуванні, малофункціональний.Розміри вібромасажерів варіюються в середньому від 10-20 см (вібратори для початківців) до 30-35 см в довжину з діаметром більше 5 см. 
 
Зона действия
 
   Дуже важливе значення для виконання поставлених завдань має зона дії вібратора.Якщо Ваша мета - пошук заповітної точки G, то і вібратор для цього варто підібрати відповідної вигнутої форми. Для кліторальних ласк отлично подойдут вібратори-метелики  або Rabbit-вібратори. А поціновувачам анальних забав будуть до смакуспеціальні анальні чи подвійні анально-вагінальні вібратори.
 
На будь-який смак і будь-якого кольору
 
   Палітру кольорів і дизайн варто підбирати з урахуванням власних побажань.Поціновувачам класики сподобаються класичні вібратори и реалістики, а шанувальницям стилю хай-тек – комп'ютерніRabbit вібратори
вібратори
 
Режими роботи і текстура
 
   Кількість режимів роботи також грає велику роль у виборі вібратора. Різні режими допоможуть Вам поексперементувати, переходячи від легких дотиків до більш інтенсивної стимуляції. Технічно вібратори можуть вібрувати з різною силою,крутитися, рухатися, як поршень, туди й назад. Сучасні вібратори також можуть бутиоснащені мікропроцесорним керуванням (як приклад - Вібратор Loveclone Duo Density) і світловими елементами (наприклад - Вібратор Rabbit Butterfly). Деякі моделі (наприклад, метелики і віброяйця) мають зовнішній пульт керування. 
 
   Для додаткової стимуляції вібратори можуть мати різноманітну текстуру: від звичайних гладкой и реалистичной до моделей з ребристою поверхнею, с пухирцями, вусиками и кульками. Для отримання найрізноманітінших відчуттів варто спробувати придбати один з наборів для задоволення, в комплект яких, как правило, входить вібратор з насадками і різноманітні прилади,що допоможуть досягнути найвищої точки блаженства. 
RABBIT ВИБРАТОРЫ
 
Материал и цена
 
   Важливо звернути увагу на те,що є пряма залежність між такими параметрами як "матеріал,з якого виготовлено виріб" і "ціна".Від матіриалу також залежить, наскільки довго іграшка прослужить,і які відчуття будуть виникати при її використанні.
 
   Найбільш якісним і, відповідно, дорогим матеріалом є кібершкіра, яка вирізняється надзвичайною пружністю та поєднанням жорсткості еректильної тканини і м'якості шкіри.Дешевші моделі виготовляються з латексу, ПВХ, гелю та інших материалів. 
 
Висновок
 
   Вибір вібратора здебільшого залежить від Ваших індивідуальних потреб і смаків.Обираючи таку секс-іграшку, Не варто економити, адже «інструмент збереження та розвитку чуттєвості»можна підібрати лише методом спроб та помилок до того часу, поки ви не знайдете саме те, що повністю Вам підходить.
 
   Але, в будь-якому випадку, який би вібратор Ви б не обрали, він все одно буде невтомно виконувати свої основні функції:покращить чутливість ерогенних зон,допоможе навчитися досягати оргазму та урізноманітнить сексуальне життя. 
 
Сподіваємося,що тепер  купити вібратор Вам буде набагато легше.
 
Зповагою, адміністрація інтернет-магазину "Амурчик"  31.05.2011 (https://amurchik.ua/)
 <param name="movie" value="https://youtu.be/oxSWWlQCA_Q>

Відгуки

Як купити вібратор? Як вибрати вібратор? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Як купити вібратор? Як вибрати вібратор?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка