Іграшки, для яких відстань - не перешкода

    У сучасному світі технології не стоять на місці. В оточенні смартфонів, планшетів та інших портативних пристроїв, зв'язатися парі один з одним давно перестало бути проблемою. Це ж стосується і інтимних іграшок. Уявіть, що Ви та Ваша половинка перебуваєте далеко, дуже далеко, але так хочеться подарувати один одному приємне, відчути близькість один одного і любов. І це можливо.
 
      Серія іграшок з дистанційним управлінням за допомогою переносних пристроїв дозволяє зробити приємність своїй коханій дівчині в не залежності, поряд Ви перебуваєте або на іншому кінці світу! Зараз випускають вібратори найрізніших дизайнів і моделей від відомих виробників, які максимально подбали про зручність і комфорт своїх клієнтів.
вівайб
      Вібратор We-Vibe 4 Plus вже відмінно зарекомендував себе на ринку інтимних іграшок. Як і всі іграшки We-Vibe, дана серія виконана максимально якісно, ​​напрочуд гарна, чому не зможе не порадувати серце жінки, але її особливістю, звичайно ж, є дистанційне керування, причому це абсолютно не залежить від відстані. Такий вібратор легко управляється за допомогою спеціального додатка на смартфоні, що дозволяє встановити свої налаштування і завантажити їх з сайту виробника додатково. Ви можете пробувати все нові й нові відчуття з цією дивовижною іграшкою, а Ваш чоловік при цьому зможе взяти безпосередню участь в отриманні Вами задоволення. We-Vibe 4 Plus поєднує в собі виключно позитивні сторони - тихий, але потужний, надійний і красивий, ефективний і більш ніж зручний у використанні.
лаш
      Але крім іграшок We-Vibe, є дивовижна новинка від компанії Lovense - віброяйце Lush. Винахід - це поєднання обтічних форм, максимальної зручності у використанні, якісного матеріалу, який підходить навіть для самої чутливої шкіри, і також можливість керувати за допомогою телефону або планшета в незалежності від відстані. 
 
      Lush – іграшка, яка увійшла до списку фіналістів в категорії "Інноваційні секс-іграшки року" на відомому конкурсі XBIX Awards у 2016 році. Новинка порадує тим, що Вам потрібно всього лише встановити на своєму смартфоні безплатний додаток і пробувати стільки варіантів стимуляції, скільки Ви побажаєте. Додаток дозволяє настроїти роботу іграшки самому або скачати безліч вже готових варіантів, які пропонує виробник. 
 
      Іграшки з управлінням за допомогою телефону також дозволяють задавати режим стимуляції в залежності від ритму. Таким чином, Ви можете слухати музику і насолоджуватися інтимною стимуляцією! Тепер ні Ви, ні Ваш чоловік не будете відчувати себе самотньо. Одна невелика, але якісно продумана іграшка дозволить Вам завжди порадувати один одного і отримати море задоволення!
 
      Придбати We-Vibe 4 Plus та Lovense Lush можна на нашому сайті - amurchik.ua

Амурчик

Відгуки

Іграшки, для яких відстань - не перешкода (1 відгуків)
25.05.2017
5 - Дима

Отличное изобретение, признаюсь даже и не знал о таком. Я часто бываю в командировках и с радостью испробовал бы такую игрушку для удовлетворения жены. Ведь это отличный способ получить удовольствие друг с другом не зависимо от расстояния, на котором вы находитесь. Вот только меня интересует не сложно ли разобраться с управлением через приложение, может кто-то уже пробовал?

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Дима.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Іграшки, для яких відстань - не перешкода, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка