Війна світів: секс-іграшки на акумуляторі vs на батарейках

Якщо Ви активний користувач інтимних іграшок, які оснащені вібрацією, пульсацією або ротацією ... Або ж Ви частий гість секс-шопів, то напевно знаєте, що є вібратори, що працюють і на батарейках, і на акумуляторі. Якщо ж Ви новачок в пікантних амурних справах і не мали досвіду спілкування з подібним родом товарів, то ласкаво просимо в різноманітний світ секс-іграшок. І оскільки мова сьогодні йде про джерела живлення, то почнемо з самого початку..

Вібратори - інтимні іграшки, яким просто необхідне джерело енергії та своєчасна перезарядка. Працювати такий пристрій може за допомогою декількох джерел живлення: від батарейок, від мережі або USB і на акумуляторі. Ось тут-то і починається війна зарядів.

Батарейки vs Акумулятори. Хто переможе?

Хто переможе? Питання риторичне, адже треба ж нагнати інтригу. Якщо Ви самі собі відповіли, що переможцем в цій сутичці стали акумулятори, то вітаємо, Ви дійсно в темі! Якщо ж Ви на стороні батарейок, то у нас для Вас погані новини... Чим же відрізняються батарейки від акумулятора, запитаєте Ви? Адже і одне, і друге живить іграшку і дає їй нові сили. Та й до того ж вібратори на батарейках коштують дешевше. Навіщо переплачувати? Щоб розвінчати ці стереотипи, надамо Вам декілька фактів.

Економія

Якщо Вам здається, що вібратори на батарейках обійдуться Вам дешевше, ніж на акумуляторі, то це лише на перший погляд. Так, секс-іграшки, що працюють на батарейках, зазвичай коштують дешевше. Але проаналізуйте детальніше свої подальші фінансові витрати на це задоволення. Батарейки - це одноразове джерело живлення. Коли вони сідають, вони втрачають свою працездатну функцію і все, що на них чекає - це утилізація. У той час, як акумулятор - це багаторазове джерело, після використання якого Ви зможете заряджати його знову і знову. Що ж у підсумку? У підсумку, на вібраторах з батарейками Ви економите тільки один раз, при безпосередній купівлі. Купуючи вібратор на акумуляторі, який буде злегка дорожче свого попередника, Ви економите кожен раз, коли заряд Вашої вірної секс-іграшки сідає. Шляхом нехитрих підрахунків отримаємо економію, як раз таки, на вібраторах з акумулятором. Одного разу переплативши, Ви економите все подальше життя, поки вібратор не втече на упокій. Тим більше якщо Ви активний користувач іграшок інтимного характеру і бажаєте відчувати повну потужність вібрації, то Вам просто необхідні акумуляторні пристрої. Ви ж не хочете бігати кожен раз в магазин за 1-2 батареєчками? А якщо вібратор вимкнеться в найневідповідніший момент, коли Ви ось-ось вже будете на піку? Прикро вийде, чи не так? Так що, хоч мені сніг, хоч мені спека, хоч мені дощик проливний, коли перезаряджається вібратор зі мною…

Екологія

Екологічні проблеми - це просто крик навколишнього середовища в сучасному світі. Оскільки ми живемо безпосередньо всередині нього і є частиною самої екосистеми, то повинні прикладати максимум зусиль, щоб зберегти чистоту і надати всілякий захист природному оточенню. Чи замислювалися Ви, що навіть викид маленької батарейки в сміттєвий бак може завдати серйозної шкоди навколишньому середовищу і здоров'ю людства? Буде привід задуматися, адже уявіть собі, всього лише одна невелика батарейка забруднює 20 квадратних метрів землі та 400 літрів води! А батарейок то у світі - неміряно... Складно уявити, наскільки просякнута наша земля шкідливими речовинами, що отруюють нас і все живе навколо. Не варто, напевно, і говорити, що в цьому плані секс-іграшки на акумуляторі куди вигідніше і корисніше, ніж батарейкові. Але якщо Вам все ж довелося зіткнутися з таким видом живлення, то не забувайте, що батарейки викидати в сміття ні в якому разі не можна! Зверніть увагу, на кожній одиниці батареї зображена заборона на викид в сміттєвий бак. Такі елементи живлення потрібен тільки утилізувати та тільки в спеціальних підприємствах! Так, поки що в наших реаліях не так багато пунктів по збору батарейок для подальшої їх утилізації, але все ж вони є. Подбайте про воду, яку ми п'ємо, про рослини, які нас оточують, про повітря, яким ми дихаємо і про Землю, на якій живемо!

Наш вибір - акумулятори!

Екологічні проблеми - це просто крик навколишнього середовища Барабанний дріб ... У номінації "Краще джерело живлення" перемагає ... акумулятор! Сміливо можете вибирати вібратори саме на акумуляторах і не турбуватися про те, що забруднюєте навколишнє середовище. Купуючи такі секс-іграшки, Ви отримуєте не тільки колосальне задоволення, але ще і зручність, комфорт і подяку від самої природи.

Матеріали за темою

Відгуки

Війна світів: секс-іграшки на акумуляторі vs на батарейках (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Війна світів: секс-іграшки на акумуляторі vs на батарейках, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка