Що обрати для свого Валентина?

Лютий. А це означає, що наближується найромантичніше свято року - день Святого Валентина. Свято кохання, вираження почуттів, а також порожніх прилавків в кондитерських відділах супермаркетів, які миттю спустошують чоловічі руки ще до закриття магазину. Також це і урочистість продавщиць квітів, які наче Рокфеллери рахують купюри за рештою букетів. І якщо Ви живете в соціумі, а не на віддаленому острові в самоті, то, швидше за все, знаєте, що саме на це свято люди займають певну позицію стосовно цього дня. Хтось з трепетом чекає дня Х для визнання в почуттях, для когось це просто чергове свято, яке є приводом для романтичної вечері при свічках і обміну приємними подаруночки. Ну а хтось запасається носовими хустинками та шукає зворушливі фільми про нереальну романтику або пристрасті, в надії зустріти найближчим часом і свою любов. Але до якого б типу людей Ви не відносилися, усіх нас об'єднує одне - бажання затишного тепла, розуміння і ЗАДОВОЛЕННЯ. Ось в задоволенні то ми розуміємося!

Боромир знається на подарунках

Піна для гоління? Шкарпетки? Труси? - Прошу, пані, минуле століття.

Не засмучуйте Лео. Не треба так.

Вибір подарунків для чоловіків - напевно, найскладніше завдання для будь-якої дівчини. "Що ж цим чоловікам треба?" - загадується над питанням кожна друга жінка, вибираючи подарунок на свято своєму чоловікові. 

Звичайно, на 14 лютого запросто можна надати якийсь мімімішний презент, нібито чисто символічно, і одночасно приємно. Але краще подарувати щось що дійсно варте уваги, корисне і приносить задоволення, чи не так? День Святого Валентина - ідеальне свято для подарунка з секс-шопу. Коли, як не в найромантичніший день в році Вам випаде можливість купити інтимну штучку і потрапити з подарунком в саму ціль. 14 лютого - свято не тільки любові, але і любовних експериментів. Ваш чоловік явно буде в приємному здивуванні від інтимного подарунка. Цей презент викличе куди більше емоцій і вражень, ніж отримані чорні шкарпетки. Звичайно, якщо Ваш молода людина не Добі, який буде Вам довіку вдячний за подарований носок... Але зараз не про це.

Ні-ні, ми зовсім не проти, так би мовити, традиційних подарунків. Шкарпетки - хороший, навіть чудовий подарунок, в разі, якщо Ваш партнер день у день хизується в "дизайнерських" дірявих шкарпетках, мовляв "щоб ноги дихали". Має тільки одну пару пристойних шкарпеток, нібито "парадно-вихідні". Або після прання шкарпетки дивним чином зникають з прального барабана і доводиться перетворюватися в сучасного модника, який носить шкарпетки з різних пар. З трусами та ж ситуація. Не найромантичніший подарунок, погодьтеся. Якщо це, звичайно, не шкіряні або латексні труси, збуджуючі фантазію і палке бажання. Такі труси - так, ми схвалюємо. Все інше - минуле століття.

Задоволений покупець - щасливий власник

Інтим-магазин Амурчик надасть Вам найширший вибір товарів для чоловічої радості і справжньої насолоди. Даруйте не тільки любов, а й задоволення! Безпрограшний варіант подарунка - мастурбатор. Тут то у Вас буде поле для розгону, починаючи від цінової категорії та закінчуючи вибором дизайну, матеріалу та реалістичності або технологічності виробу. Подаруйте йому радість для насолоди в ті моменти, навіть коли Вас не буде поруч. Ваш молодий чоловік буде приємно здивований такому подарунку, повірте!

Ерекційні кільця - теж вельми необхідна і корисна для обох партнерів річ. Дозвольте Вашій сексу тривати довше, а чоловічому достоїнству бути твердіше і пружніше. До того ж отримувати задоволення від такого подарунка Ви здатні і обидва, адже такі колечка є і з вібрацією. Віброкільця відмінно будуть стимулювати жіночий клітор під час інтимного процесу.

Так що, дорогі дами, не варто зволікати, 14 лютого вже на носі! Вищесказане - лише крапля еротики в океані пристрасті та сексу. Світ чоловічих інтимних іграшок Вас приємно здивує великим вибором і різноманітністю. Сподіваємося, що тепер вибрати подарунок для свого чоловіка Вам стало простіше!

Догодити дівчині з подарунком? Легко!

Жіночі подарунки теж наповнені стереотипами та типовими презентами. Гель для душу? Так, але тільки якщо про це Вас особисто попросила Ваша дама серця, або Ваша друга половинка випромінює досить несвіжі пахощі альпійських гір і аромати квітки-семицветика. Звичайно, гель для душу, шампуні та дезодоранти зайвими не бувають ніколи. Але цими речами Ви можете порадувати свою половинку і в будь-який інший день, тим більше якщо Ви проживаєте разом. Типові подарунки давно канули в Лету. Але все ж, якщо Ви бажаєте подарувати що-небудь з розряду приємного догляду за тілом, релаксу і задоволення, то прекрасним вибором будуть різні масажні масла. Такий подарунок відмінно впишеться в атмосферу романтичного вечора 14 лютого. Для романтиків існують і спеціальні масажні свічки, які спочатку створять Вам незабутню атмосферу, а під час стоплення перетворяться в масажне масло. Ну і, звичайно ж, є великий вибір і збудливих кремів і гелів для стимуляції.

Не перетворюйте свою дівчину в Ждуніху

М'які іграшки? Мило. Мило, якщо Вам по 15 років і це Ваша перша з нею любов. Ну або якщо Ваша супутниця колекціонує іграшки певного типу. У будь-якому іншому випадку, краще уникнути настільки банального і примітивного подарунка. Хочете подарувати іграшку? Даруйте іграшку за віком! Ось для кого, а для жіночої половини населення постійно розробляється і випускається приголомшливо величезна кількість інтимних іграшок. Серед достатку секс-гаджетів Ви знайдете в подарунок як стильний девайс для задоволення, так і потужний механізм по виробництву справжніх екстазів і блаженств.

Якщо вибір припав на вібратори, то рекомендуємо звернути увагу на сучасні новинки, а саме на Smart іграшки. Такі іграшки принесуть не тільки неймовірне задоволення дівчині, але і допоможуть скоротити відстань, якщо Ви перебуваєте навіть на різних континентах. Розумні гаджети здатні на дистанційне задоволення і навіть на створення власних індивідуальних вібрацій і ласк. Такий подарунок не може не справити колосального враження. Це виключено!

Бажаєте нагородити свою жінку чутливими пульсаціями і потужними вібраціями? Тоді вібратори від Fun Factory - найідеальніший варіант з усіх можливих. У цьому випадку можете навіть не сумніватися в якості і ефективності секс-іграшок. Всесвітньо відома німецька фірма виправдовує всю міць і якість німецького виробництва. Подаруйте дівчині стильне задоволення вищого класу!

Навіщо обирати, якщо можна купити все?

Чи не можемо не згадати також про вагінальні кульки. Такий подарунок - це відмінний засіб тримати вагінальні м'язи в тонусі, зміцнювати м'язи тазового дна і при цьому отримувати задоволення. Нехай Ваш подарунок буде не тільки задовольняє, але і корисним!

В День Святого Валентина перетворись на Хазяїна.

Мур-мяу, я вже чекаю

Романтичним вечір буде лише до настання ночі, якщо Ви любителі побешкетувати. Костюми для рольових ігор, наручники, батоги, Флоггер, нашийники - все це стане чудовим подарунком для Вас обох. Адже не тільки за столом при свічках сидіти, так квіти в кришталевій вазі розглядати ... Чому б не порушити свою фантазію і не дати пустотливим думкам здійснитися в реальності? Досить фантазувати! Час діяти! Можливо, 14 лютого стане початком Вашого БДСМного шляху, що веде в спальню. І тоді Ваша сексуальне життя наповниться унікальними та пристрасними фарбами, які запалять Вашу любов новим яскравим полум'ям!

Кожен з нас трохи Валентин.

14 лютого - день, коли кожен з нас трохи Валентин. Святий чи ні - це вже залежить від Вашої фантазії та бажань. Але, в будь-якому випадку, є у Вас улюблена людина чи ні, самотні Ви або в парі, традиційні у своїх поглядах чи ні - кожен з нас заслуговує великої та щирої любові! І коли вже існує свято любові, то подаруйте своїм коханим в цей день справжнє задоволення, а у виборі подарунка ми Вам з радістю допоможемо! І якщо Ви ще не знайшли свого супутника життя - не турбуйтеся! Ваш Святий Валентин вже шукає Вас серед натовпу і в найближчому часі Ви обов'язково зіткнетеся в потрібний час і в потрібному місці. Ми віримо в це! А поки Ви очікуєте зустрічі із супутником життя, покваптеся підібрати собі коханій / коханому подарунок, який скрасить Ваші вечора і не змусить нудьгувати на самоті. Любов врятує світ, а задоволення врятує людей!

АХ, якби Тоні Старк виготовляв ще й іграшки ...

Відгуки

Що обрати для свого Валентина? (1 відгуків)
05.02.2019
5 - Ден

О, надо подкинуть статейку эту подруге, чтоб случайно не нарваться на носки в подарочной коробке :) и ваще статья - огонь! :)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Ден!
Вы правы, лучше заранее обсуждать подарки, пускай даже невзначай)
Спасибо за проявленный интерес к нашему сайту)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Що обрати для свого Валентина?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка