Кому стейка з дрібкою оральних пестощів?

Пройшов рівно місяць з моменту Дня Святого Валентина під знаковою датою 14 лютого. Рівно місяць, даний чоловікам на розслаблення і відпочинок після метушливих спроб підбору та пошуків відповідного подарунку для своєї дами серця. І ось лютого підійшов до кінця. Але не тут то було. Тепер у чоловіків новий привід для підключення всіх мозкових відділів й механізмів, щоб збагнути ідеальний подарунок для своєї коханої. Адже що? Адже на носі 8 березня. Жінки радіють, хваляться подарунками та подарованими букетами, святкують і веселяться. Це все чудово, безсумнівно. Але що ж робити чоловікам в цьому царстві жіночого свята? Створити своє свято, звичайно ж! Такий собі брутальний день чоловічого начала.

 

Чоловіки, радійте!

Чоловіки, а тепер запам'ятовуємо, а краще записуємо і відзначаємо червоним кружечком в календарі. 14 березня - це чоловіча версія дня Святого Валентина. Інакше його називають Днем стейка і мінету (Steak and Blowjob Day). Ця альтернатива всесвітньо відомому святу була придумала в США як відповідь на 14 лютого. Настав час збирати плоди, чоловіки! Добре прожарений величезний стейк і чуттєві оральні пестощі - що ще потрібно справжньому чоловікові для щастя? Ніяких шкарпеток, бритв, трусів, шампунів і гелів для гоління. Тільки м'ясо і мінет! Бо так сказав чоловік, грізно, але пристрасно стукнувши кулаком по столу!

Готуємо і готуємося, дами!

Пояснювати довго не доведеться, адже все і так ясно, як сонячний березневий день. Беремо м'ясо, готуємо його і заправляємо своєї полум'яною любов'ю. 14 березня має стати воістину справжнім святом живота для Вашого чоловіка.

З другим фактором свята теж особливо просторікувати не знадобиться. Оральні ласки, оральний секс або ж просто мінет - називати можна як завгодно, адже суть все одно одна і дії, передбачувані цієї суттю, теж. Тут-то Ви можете розгулятися в фантазіях і бажаннях. Для якісного орального сексу Ви можете вдатися до допомоги додаткових підсилювачів та стимуляторів. Наприклад, Ви знали, що є вібраційна насадка на язик та навіть щелепу? Такі іграшки відмінно посприяють більш чутливим і інтенсивним пестощам. Або, звичайно ж, безпрограшний варіант і класика оральних ласк - оральні лубриканти. Це неймовірно смачні їстівні змазки, які подарують приємні різноманітні смакові відчуття дівчатам під час пікантного процесу. Якщо і догоджати чоловікові, то тільки кайфуючи та насолоджуючись процесом!

14 березня - бо настав день владарювання чоловіків!

Відгуки

Кому стейка з дрібкою оральних пестощів? (1 відгуків)
10.03.2019
5 - Dzjurkius

Все, от жены не отстану! Хочу 14 марта по традиции! :)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Dzjurkius.
Поделитесь потом результатами)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Кому стейка з дрібкою оральних пестощів?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка