Вагінальні кульки - задоволення з користю

Вагінальні кульки

Багато дівчат і не здогадуються про унікальну можливість поліпшити своє сексуальне життя і здоров'я за допомогою цих звичайних на вигляд предметів. А між тим, згадка про вагінальні кульки ми зустрічаємо в древніх трактатах Китаю і Японії, Індії та Європи ще 3000 років тому.

Дозвольте вагінальним м'язам розквітнутиКамасутра і Тантра, Дао Любові - дані твори були доступні лише обраним. Тільки досвідчені гейші і жриці любові володіли даними техніками тренувань вагінальних м'язів і передавали їх по секрету з покоління в покоління. В Індії за наречених, здатних грати інтимними м'язами, давали величезні викупи. На Сході при відборі в гарем дівчата проходили спеціальне випробування - в лоно претендентки містилося кам'яне яйце з прив'язаною ниткою. Нитку тягнули, дівчина повинна була утримати яйце силою своїх м'язів і обірвати нитку.

У наш же час в Таїланді, куди багато чоловіків їдуть за незвичайними відчуттями до тайських дівчат, під час спеціальних шоу можна побачити, як виконавиці специфічних танців можуть стріляти дротиками за допомогою вагінальних м'язів або задувати свічки, випускати метеликів, а так само втягувати всередину пляшку пепсі коли. Чоловіки готові на все, щоб опинитися в ліжку з дівчатами, які володіють подібними техніками.

Кінець 40-х років минулого століття ознаменувався вивченням процесів нетримання сечі у жінок. Професор з Південної Кароліни знайшов причину в слабкості м'язів тазового дна і запропонував своїм пацієнткам унікальні вправи для відновлення і зміцнення інтимних м'язів або ж просто "вправи Кегеля" за допомогою вагінальних кульок.

Вагінальні кульки

Вагінальні кульки - досить недорогий і дуже ефективний спосіб тренування вагінальних м'язів. Окрім тренувань, кульки доставляють приємні відчуття і задоволення, дозволяють краще вивчити своє тіло і володіти ним. Кульки можуть бути як гладкі, так і з шипами, різноманітними ребристі (такі більше підходять для любительок відчуттів яскравішою).

Нині є величезний вибір різних вагінальних кульок: гладенькі / ребристі, без вібрації / з вібрацією, з безпечного скла / силіконового матеріалу / пластику, для ігор з температурою, зі зміщеним центром ваги та без обважнення, з магнітним тяжінням та інше, інше, інше. Вибір на будь-який смак, на найпотаємніші фантазії й найзаповітніші бажання. Тренування можна поєднувати зі звичайними повсякденними справами - прогулянкою або походом в магазин. Багато дівчат, купуючи вагінальні кульки для тренувань, і не здогадуються, які нові відчуття їм можуть відкритися після їх використання. 

Після продажу книги "50 відтінків сірого" і випуску колекції іграшок "50 відтінків сірого", в США продажу вагінальних кульок виросли на 300 відсотків!

Smart-кульки

Застосовуючи вагінальні кульки, жінка набуває підвищеної чутливості піхви. Це відбувається шляхом стимуляції важкодоступних зон, яких не торкається  член при звичайному сексі. Підвищується скоротлива функція, еластичність і пружність. Уже при першому застосуванні, можна отримати яскраві й незвичайні відчуття внаслідок стимуляції ерогенних зон на стінках лона. Вагінальні кульки можуть доставити жінці більше задоволення, якщо використовувати їх як дію, розігріває і стимулює перед початком статевої близькості, що сприяє більш яскравого оргазму. 

Використання кульок можна перетворити на захоплюючу гру з партнером, якщо він знаходиться на відстані. Тепер існують вагінальні кульки з дистанційним керуванням за допомогою пульта або ж додатку на смартфоні. Режими вібрації можна вибирати через Bluetooth або програму на телефоні або планшеті. Будь Ваш партнер в сусідній кімнаті або за тисячі кілометрів від вас, він здатний подарувати Вам незабутню насолоду.

 

Купити вагінальні кульки в Amurchik.ua з доставкою по всій Україні - в три кліка мишкою! Тренуйте свої інтимні м'язи із задоволенням - і задоволення не змусить себе чекати!

Відгуки

Вагінальні кульки - задоволення з користю (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Вагінальні кульки - задоволення з користю, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка