Як вибрати вагінальні кульки

    Вагінальні кульки - прекрасний вид інтимних іграшок для жінок, який одночасно є і корисним, і приємним для використання. Кульки допомагають зміцнити вагінальні м'язи, зробити в майбутньому секс пари більш яскравим і незабутнім. Такі іграшки часто рекомендують лікарі жінкам після пологів, які хочуть довести своє тіло до ладу.
 
    Вагінальні кульки бувають різними - в кількості один, два і більше, виконані з різних матеріалів, різної форми, а також зі зміщеним центром ваги і без. Як же вибрати таку іграшку правильно?
 
    Якщо Ви початківець користувач, вибирайте не дуже важкі - до 60 грамів - варіанти. Найкраще взяти кульки в кількості 2 штуки, з'єднані між собою міцною ниткою. Також краще, щоб це були максимально приємні на дотик матеріали та гладенька поверхня, тому можна вибрати кульки з якісного пластику або силіконові. Останні мають дуже ніжну на дотик поверхню і викличуть приємні відчуття вже одним дотиком кульок до тіла.
 
    Зміщений центр ваги чи ні?
 
    Для початківців краще вибрати без зміщеного центру ваги. Що з себе являє така особливість вагінальних кульок? Зміщений центр ваги - це коли в кульки всередину поміщені ще одні кульки більш маленького розміру - як правило, з металу. Перекочуючись всередині іграшки, металеві кульки зміщують таким чином центр тяжкості. Такі вагінальні кульки складніше втримати в піхву користуючись м'язами. Однак в майбутньому Ви можете перейти на цей варіант, коли вже навчитеся контролювати свої вагінальні м'язи. Вагінальні кульки зі зміщеним центром ваги також доставляють більше стимуляції та задоволення жінці, завдяки своїй імітації вібрації (від зіткнення металевих кульок всередині зі стінками іграшки).
 
    Що з себе являє використання вагінальних кульок?
 
    Це утримання жінкою іграшки в піхві за допомогою вагінальних м'язів. Найважче це зробити в вертикальному положенні та при ходьбі - під своєю вагою іграшка буде намагатися вислизнути назовні. При частому використанні вагінальних кульок у жінки з часом стануть міцнішими та сильнішими вагінальні м'язи. Під час сексу з чоловіком жінка зможе контролювати силу стиснення своїми м'язами пеніса, тим самим даруючи неймовірне задоволення своєму партнеру.
 
    Інтернет-магазин «Амурчик» має величезний асортимент вагінальних кульок як для початківців, так і для досвідчених. Ви зможете підібрати собі іграшку за своїм смаком і бажанням, а також, ґрунтуючись на представлених характеристиках кожного товару, самі вирішити, з чого почати. Також наші консультанти завжди з радістю допоможуть Вам консультацією.

Відгуки

Як вибрати вагінальні кульки (1 відгуків)
13.10.2016
5 - Евгения

Я действительно - "начинающий пользователь". Никогда еще вагинальными шариками не пользовалась, но много слышала о них. Наконец, решилась попробовать. Воспользовалась советом выбрать для начала не слишком тяжелые. Ощущения интересные, конечно. Стоя пока не получается их использовать (не говоря уже о ходьбе), но у меня еще все впереди. Главное желание, а оно есть.

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Евгения.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Як вибрати вагінальні кульки, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка