Навіщо потрібні вагінальні кульки зі зміщеним центром ваги

      Найчастіше вважається, що вагінальні кульки призначені, в першу чергу, для отримання задоволення як вид секс-іграшок. Однак, це не так. Спочатку вагінальні кульки з'явилися для вправ внутрішніх м'язів і уникнення застою, що викликає досить багато жіночих хвороб. 
 
      Вагінальні кульки зі зміщеним центром ваги - це перший етап вправ, якщо можна так висловитися. Специфіка їх у тому, що всередині цих кульок знаходяться ще одні кульки меншим розміром, які рухаються там, стикаються зі стінками, викликаючи рух вагінальних кульок в цілому. Такі кульки викликають скорочення м'язів в піхві, які навіть не задіюються під час сексу, так як до них не дістає пеніс.
 
     Що дають такі кульки?
 
      Здоров'я, особливо, по жіночій частині. Тіло уникає застою, уникається багато жіночих захворювань. Під час вправ до м'язів піхви приливає кров, циркулюючи і зміцнюючи їх. На перших порах досить носити вагінальні кульки 15-30 хвилин в день - вдома або виходячи у магазин. Ваше головне завдання - утримати їх, вагінальні м'язи будуть самі скорочуватися. Спробуйте також самі управляти своїми м'язами, стискаючи і перекочуючи кульки. Відчуття при цьому будуть приємні. Далі можна перейти на кульки менші розміром, які набагато складніше втримати всередині тіла.

      Такі вправи з вагінальними кульками називаються вправами Кегеля. Досить часто кульки для вправ Кегеля прописують лікарі жінкам після пологів, щоб повернути тілу форму. Вагінальні кульки продаються в кожному секс-шопі і самі найрізноманітніші - вони можуть відрізнятися розміром, матеріалом (і типом поверхні - гладкі, шорсткі, ребристі), формою (круглі або витягнутої, овальної форми). Початківцям варто брати кульки діаметром не менше 3 см, тому що чим менше за розмірами кульки - тим важче їх утримати в тілі. Також найприємніші на дотик будуть іграшки з силікону. У майбутньому, коли Ви навчитеся керувати своїми м'язами, Ви зможете вибирати кульки на свій смак - гладкі зі скла або металу або зі вставками, ребристі або навіть з шипами по всій поверхні. 

      А ваш чоловік отримає непередавані відчуття, які він не знав до цього, так як Ваші м'язи будуть вміло охоплювати його пеніс, стимулюючи набагато сильніше і активніше. Важливо також знати, що в сексі пари не можна використовувати вагінальні кульки, призначені для вправ м'язів. Для цього краще проконсультуватися в інтимному магазині, які стимулюючі іграшки підійдуть краще. 

      Також не рекомендується використовувати вагінальні кульки при інфекційних або запальних захворюваннях, а також при схильності до алергічної реакції. Інтернет-магазин «Амурчик» може запропонувати Вам великий асортимент вагінальних кульок найрізноманітніших розмірів і форм, призначених як для стимуляції і вправ Кегеля, так і для інтимних ігор пари.

 

Відгуки

Навіщо потрібні вагінальні кульки зі зміщеним центром ваги (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Навіщо потрібні вагінальні кульки зі зміщеним центром ваги, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка