Що таке вагінальні кульки? Як користуватися вагінальними кульками

     Що таке вагінальні кульки і навіщо вони взагалі потрібні? Вагінальні кульки — секс-іграшка, яка створена для вправ по зміцненню жіночих інтимних мязів. Багато жінок запитують «з чого взагалі починати інтимні вправи і як правильно обрати інтимні кульки?». Відповідь проста — класичний діаметр вагінальних кульок не повинен перебільшувати 3-3.5 см. Дуже важливо памятати, що напочатку занять мязи ще зовсім не підготовані до різних вправ, тому варто звернути свою увагу на вагінальні кульки з перемичкою і достатньо довгою петелькою чи шнурком для витягання.

     При першому введенні вагінальних кульок не варто очікувати моментальних змін. Багато жінок стикається із повною відсутністю будь-якої чутливості при першому використанні кульок, але завдяки регулярним тренуванням чутливість зростає.

     Принцип дії вагінальних кульок

     Незатійлива форма і середні розміри вагінальних кульок забезпечать всередині вагіни контакт з «мертвими зонами», стимуляція яких іноді недоступна навіть під час найпристраснішого інтиму. За рахунок тісного контакту і перемінного (зміщеного) центру тяжіння посилюється приток крові до цих зон, а також знижується ризик виникнення застійних явищ в органах малого тазу.

     Незалежно від індивідуальних анатомічних особливостей і розмірів статевих органів, найбільшу стимуляцію обидва партнери отримують саме завдяки тугому обхвату вагіни. Стінки вагіни під час інтимної близькості хоч і підлаштовуються під параметри партнера, при слабкому тонусі інтимної мускулатури добиться тугого обхвату пеніса буде достатньо важко. Використання вагінальних кульок дозволяє добитися швидкого укріплення мускулатури органів малого тазу, що збільшує таким чином і його оргазмічну здатність.

     Багато лікарів рекомендують використовувати вагінальні кульки після родів для швидкого відновлення початкового розміру вагіни, а також підтримки тонусу і еластичності вагінальної мязової стінки.

     

     Як вибрати вагінальні кульки?

     При виборі вагінальних кульок потрібно орієнтуватись на свою «сексуальну» підготовку. Важливо обєктивно оцінити підготовленість Ваших вагінальних мязів. У випадку, якщо у Вас раніше не було досвіду використання вагінальних кульок, то мязи вагіни скоріш за все ослаблені. В такому разі зупиніть свій вибір на кульках класичного діаметру (3-3.5 см) зі зміщеним центром тяжіння і бажано не з гладкою поверхнею. Дана модель ідеальна для перших етапів тренування, оскільки їх найлегше утримати всередині.

     Для наступних етапів тренування інтимних мязів рекомендовано використовувати гладкі важкі вагінальні кульки невеликого діаметру, можна навіть без перемичок. Для збільшення навантаження та закріплення досягнутих результатів ефективні маленькі, проте важкі тренажери, оскільки утримування таких кульок всередині вагіни – достатньо непростая задача, впоравшись з якою, Ви отримаєте результат, який перевершить всі очікування.

     Пару правил по використанню вагінальних кульок:

- необхідно очищувати виріб до і після використання антисептиком;

- для збільшення ефективності, а також щоб уникнути травм стінки вагіни та подразнень, рекомендується також використовувати класичний вагінальний лубрикант;

- вводити вагінальні кульки найкраще усього в розслабленому стані, в лежачому чи напівлежачому положенні;

- дуже важливо памятати, що лише регулярні тренування будуть ефективними, адже Ваша головна ціль — придати тонусу інтимним мязам.

     Вагінальні кульки - це не просто іграшка! Подаруйте собі насолоду та сповна насолодіться партнером, даруючи йому ще більше задоволення - проста задача для кожноЇ жінки. Вибрати потрібні вагінальні кульки у нашому магазині Вам допоможуть наші консультанти. Різноманітні кольори, форми та стилі кульок розширять Ваш вибір.

 

Відгуки

Що таке вагінальні кульки? Як користуватися вагінальними кульками (1 відгуків)
09.01.2017
5 - Диана

Полезная информация для начинающих. Спасибо.

Відгук був корисним? Так (8) Ні (1)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Диана.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Що таке вагінальні кульки? Як користуватися вагінальними кульками, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка