Вагінальні кульки: корисне задоволення!

Що таке вагінальні кульки?

Вагінальні кулькиВагінальні кульки – різновид жіночих секс-іграшок, який дарує насолоду та надає можливість удосконалювати своє тіло та еротичну майстерність. Для жінок вони виступають не лише секс іграшкою, а й тренажером. За допомогою вагінальних кульок Ви можете:

  • досягти швидших результатів від вправ Кегеля;
  • відчути свої м'язи тазового дна та прокачати їх;
  • зміцнити вагінальні м'язи;
  • привести їх у тонус та повернути еластичність;
  • в результаті тренувань покращити якість сексуального життя та отримувати яскравіші оргазми;
  • отримувати задоволення під час вправ і приємно досягати результатів.

Якими можуть бути вагінальні кульки?

  • За конструкцією: подвійні вагінальні кульки та одинарні, незалежні одна від одної кульки або з'єднані між собою перемичкою або ниточкою.
  • За матеріалом: силіконові кульки (найпоширеніші та комфортніші у використанні, оскільки вони приємні та шовковисті на дотик, а також безпечні), металеві (зазвичай виготовляються з медичної сталі та мають більшу вагу), пластикові (класичні та найпростіші кульки, а тому зазвичай дешеві).
  • За розміром: великі, середні, дрібні. Якщо Ви новачок, то варто починати з більших кульок (3 - 3.5 см), тому що їх утримувати вагінальними м'язами простіше. У міру здобуття досвіду та результатів тренувань можна переходити до середніх і потім уже маленьких кульок. З маленькими кульками тренуватися важче, тому що потрібно докласти максимум зусиль, щоб утримати їх усередині.
  • За вагою: легкі та важкі. Початківцям слід спочатку вибирати легкі кульки, оскільки важкі складніше утримати. Для просунутих користувачів добре підійдуть вже й важкі.
  • Зі зміщеним центром ваги та без. Кульки зі зміщеним центром ваги всередині своєї оболонки мають додаткову дрібну металеву кульку, яка додає ваги і активно рухається під час тренувань. Така кулька чудово стимулює вагінальні стінки в процесі вправ, тому що перекочується з боку в бік і створює ефект природної вібрації.
  • З вібрацією та без. Для додаткової насолоди та приємного процесу вагінальні кульки можуть бути оснащені вібрацією.
  • Зі смарт можливостями. Деякими виробами можна керувати телефоном через застосунок, створювати власні режими вібрації, проходити рівні та різні програми з прокачування інтимних м'язів, а також стежити за результатами.

Як користуватись вагінальними кульками?

Вагінальні кулькиБагато покупців бентежить той факт, що вони можуть неправильно використовувати вагінальні кульки. Інструкція, яка обов'язково йде з кожним комплектом, допоможе освоїти цю іграшку і дуже швидко перетворити ігри з ними в одну з Ваших улюблених інтимних забав. А основні кроки використання кульок ми Вам люб'язно надамо.

  1. Переконайтеся, що вагінальні кульки чисті та готові до використання. Те саме стосується і рук, все має бути стерильним.
  2. Вибрати зручну позу, в якій Вам буде комфортно перебувати і при цьому буде можливість швидко та якісно ввести кульки у піхву. Найпоширенішим варіантом є позиція лежачи, коли жінка лежить на спині зі злегка розсунутими ногами. Деяким жінкам зручно вставляти кульки в сидячій позі, а Ви можете вибрати для себе зручну позицію спираючись на Ваші можливості та уподобання.
  3. Необхідно змастити інтимний виріб лубрикантом, щоб проникнення було легким, плавним і без зайвих зусиль.
  4. Повільно вставляйте кульки у піхву одну за одною. Вони повинні розташуватися досить глибоко, щоб не випадати одразу після введення. Хвостик або петелька кульок має залишитися зовні. Вона допоможе Вам швидко витягти кульки назад.
  5. Після введення Ви можете розпочинати вправи Кегеля. Поступово стискайте та розтискайте м'язи тазового дна, утримуючи кульки всередині.
  6. Після приємного тренування кульки необхідно дістати. Зробити це можна за допомогою спеціального хвостика, що залишився зовні.
  7. Вагінальні кульки необхідно промити та обробити засобом для очищення секс іграшок.

Вагінальні кулькиЯкий ефект забезпечує використання вагінальних кульок?

Вправи з вагінальними кульками забезпечують приголомшливий ефект у двох напрямках.

  • По-перше, ні з чим незрівнянне задоволення обох партнерів. Введені у піхву або пряму кишку кульки сприяють їх звуженню та інтенсивнішій стимуляції чутливих зон обох партнерів при сексі. Це дарує величезну насолоду і незабутні враження, які дозволяють перетворити інтимне життя на феєрверк задоволень і емоцій.
  • По-друге, щоб утримати кульки всередині піхви, потрібна напруга внутрішніх інтимних м'язів. Це сприяє підвищенню їхнього тонусу та еластичності, необхідних для задоволення обох партнерів. Навіть якщо у Вашому організмі відбулися зміни після пологів, це не привід засмучуватися: відновити втрачену еластичність та повернути колишні відчуття дозволить застосування цього чудо-засобу.

Інтимні кульки від «Амурчика»: насолода, яка завжди з Вами!

Відгуки

Вагінальні кульки: корисне задоволення! (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Вагінальні кульки: корисне задоволення!, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка