Вправи з вагінальними кульками

      Вагінальні кульки не тільки призначені для отримання задоволення, але і є відмінним способом тримати вагінальні м'язи в тонусі, підтягнутими та сильними. Завдяки вагінальним кулькам, з часом секс стане ще більш незабутнім і яскравим - жінка, навчившись керувати своїми вагінальними м'язами, здатна доставити чоловікові немислиме задоволення!
 
    Які існують вправи з вагінальними кульками?
      

    Скорочення вагінальних м'язів
 
      Для початку, Вам потрібно знайти потрібні м'язи. Для цього потрібно уявити, що Ви свідомо намагаєтеся припинити сечовипускання, тобто стиснути м'язи. Саме ці м'язи і є вагінальними. Це абсолютно не складно і навіть не вимагає особливих зусиль. На початку важливо просто навчитися відчувати ці м'язи і намагатися контролювати їх скорочення. Якщо на початку виходить не дуже добре, відчуйте їх вдома так, щоб Вас нічого не відволікало - в спокійних обставинах легше зосередитися. Напружуйте піхву і розслабляйте її, при цьому намагаючись не задіяти м'язи сідниць і живота. Коли у Вас почне це виходити, намагайтеся тримати вагінальні м'язи в напруженому стані протягом 10 хвилин.
 
    Вводимо вагінальні кульки
 
      Навчившись контролювати скорочення м'язів піхви, можна переходити до наступного етапу - задіяння вагінальних кульок або яєць. Важливо перед використанням обробити іграшку лубрикантом, щоб уникнути неприємних відчуттів і дискомфорту, які можуть викликати сухість піхви. Вправи з вагінальними кульками слід виконувати в положенні стоячи з витягнутими вперед руками або Ви можете покласти їх на талію.
 
    Спробуйте напружити м'язи з вагінальними кульками в піхві, максимально відчути їх. Піхву можна схематично поділити на три частини, перша частина - вхід піхву і м'язи, які там знаходяться - м'язи там розвинені найкраще. Друга частина - сама піхва і всі м'язи, що знаходяться там. Третя частина - відділ піхви в самому верху поруч з шийкою матки. Чим вище відділ, тим гірше відчуваються м'язи. Ваше завдання навчитися розрізняти та відчувати, які м'язи задіяні. Як тільки Ви навчитеся керувати самими нижніми м'язами, намагайтеся переходити вище. 
 
      При введенні вагінальних кульок постарайтеся їх утримати - таким чином, Ви заблокуєте їм вихід за допомогою м'язів на вході піхви. Після цього постарайтеся скоротити м'язи вище. Коли у Вас почне добре виходити, спробуйте рухати всередині піхви кульками за допомогою м'язів вниз-вгору. Ще одне дуже гарна вправа - взяти іграшку з ниточкою, ввести кульки та потягнути за ниточку, при цьому скорочуючи м'язи та не даючи кулькам вийти з піхви за ниточкою.
 
      При цьому Ви будете отримувати також дуже приємне задоволення від стимуляції. Звертаємо Вашу увагу, що самі кульки, як правило, всередині порожнисті - у них всередині знаходяться ще одні кульки більш маленького розміру, які створюють центр зсуву тяжкості в іграшці, тим самим ускладнюючи завдання утримати її в піхву. При цьому внутрішні кульки, вдаряючись при русі про зовнішні стінки, створюють імітацію вібрації, стимулюючи піхву і викликаючи задоволення.
Такі вправи є дуже корисними для тіла, допомагають уникати багатьох жіночих хвороб, а також роблять секс набагато яскравіше, незабутнім як для жінки, так і для чоловіка!

Амурчик

Відгуки

Вправи з вагінальними кульками (1 відгуків)
14.10.2016
5 - Альбина

Всегда использовала вагинальные шарики не только для получения удовольствия но и для поддержания мышц влагалища в тонусе, если заниматься систематично то можно достигнуть хороших результатов и добиться того что ваш мужчина будет просто в восторге. Так как такая зарядка способствует тому что влагалище всегда остаётся упругим и узким. Единственное в статье правильно подмечено что тренироваться нужно обязательно с лубрикантом, так как без него будет неприятно, проверяла на себе.

Відгук був корисним? Так (3) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Альбина.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Вправи з вагінальними кульками, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка