Страпон-вібратор: усі барви сексуальних задоволень для Вашої насолоди

     Що таке страпон-вібратор?
 
     Страпон-вібратор – унікальна секс-іграшка, яка поєднує в собі всі кращі якості від страпонів і вібраторів. Ця дивовижна річ відрізняється універсальністю і може використовуватися ким і як завгодно. Іграшка, оснащена такою приємною і приголомшливою вібрацією, може мати будь-які розміри. Використання страпона-вібратора дозволить кожній людині, незалежно від статі, віку і сексуальних уподобань, випробувати оргазм тієї сили, про яку раніше доводилося тільки мріяти. Головне – правильно підібрати модель 
 
     Інтимний улюбленець для всіх: секрети правильного вибору.
 
     Сучасний вибір інтимних іграшок для дорослих здатний здивувати і вразити самого витонченого коханця. Як вибрати свій ідеальний страпон-вібратор серед десятків різновидів і сотень моделей, пропонованих секс-шопами?
Перша й головна умова правильного вибору - визначитися з партнером: в залежності від того, з ким Ви плануєте грати, вибирається тип і розмір іграшки.
 
     • Класична модель невеликих розмірів підійде для гетеросексуальних пар, уяву яких розбурхує перспектива помінятися ролями. Домінуюча роль в цьому випадку відводиться жінці, чоловік же насолоджується анальною стимуляцією. 
 
 
     • Для дівчат, що обожнюють один одного і гарячі ігри без чоловічого участі, створені страпони-вібратори більш значних розмірів. Класичний страпон може закріплюватися на жіночому тілі за допомогою еротичних ремінців або трусиків, а може бути двостороннім і утримуватися інтимними м'язами домінуючою жінки – в цьому випадку іграшка приносить величезне задоволення обом партнеркам. Потужна вібрація, інтенсивність і ритм якої можна змінювати, зроблять секс із застосуванням цієї іграшки справді незабутнім.
 
 
     • Для чоловіків, яких збуджує роль сексуальних гігантів, прекрасно підійде порожній усередині страпон. Розміри цієї іграшки здатні втілити в життя найсміливіші фантазії, а інтенсивна вібрація дуже порадує обох партнерів. Для найсміливіших експериментів прекрасно підійде страпон-вібратор для одночасного подвійного проникнення – Ваша партнерка напевно оцінить таку гру.
 
     Інтернет-магазин «Амурчик» - місце, де збуваються мрії про кохання без умовностей і кордонів. Відвідайте нас, і Ваше життя заграє новими фарбами!
 

 

Відгуки

Страпон-вібратор: усі барви сексуальних задоволень для Вашої насолоди (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Страпон-вібратор: усі барви сексуальних задоволень для Вашої насолоди, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка