Секс-іграшки з швидким підігрівом

     У зимову пору року завжди виникає бажання користуватися максимально теплими речами. Це стосується і секс-іграшок. Холодні вироби можуть викликати певний дискомфорт під час застосування. Іграшка з низькою температурою може заважати зосередитися на задоволенні. Холодні фалоімітатори, вібратори та інші вироби перешкоджають насолоді. 
    Секс-іграшок, Які швидко нагріваються, насправді не так мало. У першу черга це ті, які включаються в собі функцію підігріву. Також для швидкого підігріву добре підходять водонепроникні вироби або з матеріалів, що добре проводять температуру.
    Секс-іграшки з підігрівом
    На вироби, які мають функцію підігріву, варто звернути особливу увагу. Іграшки з підігрівом виготовляють з матеріалів, які не шкодять здоров'ю. Вони можуть бути у вигляді стимуляторів, де нагрівається кінчик або корпус, а також у вигляді аксесуарів з сольовим розчином по типу грілки. Температура таких виробів варіюється в межах 4-х градусів - не більше, ніж від 38-ми до 42-х градусів. Залежно від виробу вони нагріваються в проміжку від декількох хвилин до пів години. На деяких роблять світловий індикатор для зручності у використанні.. 
    Водонепроникні іграшки
    Зігрітися і розслабитися в теплій ванній - одне з улюблених занять в холодну пору року. Щоб доставити ще більше задоволення під час таких процедур і створити додаткову стимуляцію водою, придумані водонепроникні іграшки. Побалувати себе в теплому душі - відмінна альтернатива холодній кімнаті. Секс-іграшка швидко нагріється завдяки теплій воді, варто лише занурити вібратор у воду на деякий час. Такі вібратори досить багатофункціональні та мають великий попит не тільки в холоди. Водонепроникні іграшки виготовляють різної форми, розміру і з різноманітною функціональною частиною.
    Іграшки з матеріалу, що швидко нагрівається
    Такі вироби швидко переймають температуру, максимально швидко як нагріваються, так і охолоджуються. Виготовляють їх з металу і скла. Матеріали максимально гіпоалергенні, а також не дуже вимогливі у догляді. Використовувати подібні іграшки можливо з будь-якими змазками, як на водній основі, так і силіконові. Щоб нагріти виріб, досить опустити його в воду необхідної температури на невеликий проміжок часу. Гаряча вода не деформує виріб. Металеві іграшки найчастіше виготовляють з алюмінію або хірургічної сталі, іноді покриваючи сріблястим або золотистим напиленням. З швидко нагріваються матеріалів виготовляють: фалоімітатори, ерекційні кільця, масажери простати, анальні пробки та вагінальні кульки
     В інтернет-магазині «Амурчик» легко підібрати іграшку на зимовий і не тільки період, враховуючи Ваш смак і уподобання. Завжди в асортименті великий вибір водонепроникних і швидко нагріваються іграшок. Також можна підібрати масла та лубриканти з зігріваючим ефектом.
 
 

Відгуки

Секс-іграшки з швидким підігрівом (1 відгуків)
23.05.2017
5 - Оля

Да, горячая штучка там, очень заманчива. От холодной, ощущения как будто тебя ахает зомби. Конечно, наверное есть экстремальные девушки, но большинство предпочитают иметь внутри горячий ... элемент! Если занимаешься этим в ванной, то предпочтительней иметь самонагревающуюся игрушку. И температура "ему" передается быстро, и нет риска, что батарейка взорвется)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Оля.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Секс-іграшки з швидким підігрівом, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка