Холода близько. А утеплитися Вам допоможуть… секс іграшки

Вібратор для точки G з підігрівом Satisfyer Heated ThrillЛіто може затримуватися, тепло приходити із запізненням, але осінь завжди з'являється вчасно, як, власне, і холод разом з нею. Цей рік не став винятком і осінь вже затишно розташувалася на наших широтах. Багато хто вже навіть зіткнувся з питанням утеплення і активно шукає способи зігрітися в цю пунктуальну, але прохолодну пору. І ми, у свою чергу, постараємося також внести частку тепла у Ваші осінні вечори, дні та ночі. Але мова піде зовсім не про обігрівачі, каміни, розтоплені грубки і в'язані пледи, як Ви могли подумати на перший погляд. Це, безумовно, все важливо і добре, але як з приводу того, щоб до цього всього приєдналося ще й “приємно”? А ось для реалізації цього пункту ми готові представити Вам невеликий, але дуже гарячий список того, що допоможе Вам відчувати приємне тепло і всередині, і зовні, хоч прохолодною дощовою осінню, хоч морозною та сніжною зимою.

Секс іграшки з підігрівом – спонсор Ваших теплих осінніх вечорів

Звичайно ж, перші місця в цьому списку гарячих девайсів, які рятують від холоду та сексуального голоду, займають секс іграшки з функцією підігріву. Ці інтимні гаджети поєднують у собі все найкраще одразу, адже вони здатні не тільки зігріти Вашу душу, тіло і слизову оболонку в холодні вечори, але й принести неабияке задоволення. Ну а краще тепла може бути тільки приємне тепло, що призводить до оргазмів. Чи не так? Тому ось Вам список гарячих рятувальників, які вже готові нагрівати свої корпуси для гарячої зустрічі з Вами.

Почнемо з новинок від Satisfyer, які претендують на роль головних палких улюбленців жінок. І першим претендентом, готовим підкорювати жіночі серця, є вібратор для точки G. Вже непогана заявка на успіх.

Вібратор для точки G з підігрівом Satisfyer Heated Thrill

Вібратор з підігрівом Satisfyer Heat Climax +Стильний вібратор для стимуляції точки G, який також є смарт іграшкою з можливістю керування через смартфон. Але головною перевагою, чому вібратор і опинився тут, є функція підігріву. Девайс нагрівається до 40 градусів за Цельсієм, що точно не дасть Вам замерзнути. Не можна не згадати і про інші, не менш важливі, плюси цієї новинки: ергономічна форма, велика вигнута голівка для точкової стимуляції точки G, приємний якісний силікон, потужна вібрація та 12 вбудованих режимів, водонепроникність та смарт можливості. Останні ж полягають у тому, що керувати вібратором можна за допомогою спеціальної програми Satisfyer Connect на великих дистанціях. Але і дистанційне керування телефоном - це не все, на що здатний девайс. У програмі Ви можете самостійно створювати свої власні режими вібрації, синхронізувати з музикою та користуватися готовими шаблонами та необмеженими можливостями. Гарячий стимулятор точки G, який палає від пристрасті на 40 градусів за Цельсієм – чи це не те, що потрібно у холодні вечори?

Вібратор з підігрівом Satisfyer Heat Climax +

Не будемо далеко відходити від популярного серед жінок німецького виробника Satisfyer і запропонуємо відразу ще одну круту новинку. Цей вібратор відрізняється від попереднього тим, що ідеально підходить для любителів подвійної стимуляції. Тому ми не можемо залишити осторонь жінок, які прагнуть гарячої одночасної вагінально-кліторальної стимуляції. Тому всі запити почуті, всі побажання враховані. Ну а Satisfyer Heat Climax Plus - це стильний rabbit-вібратор, який оснащений двома робочими стовбурами та призначений для чуттєвої стимуляції і вагінальних ерогенних зон, і ніжного клітора одночасно. Така форма вібратора, безсумнівно, призведе до яскравого оргазму, якого не доведеться довго чекати. Тим більше, приємним відчуттям сприятиме і підігрів. Секс іграшка здатна нагріватися до 40 градусів за Цельсієм лише за 5 хвилин. Але і це не всі досягнення інтимного аксесуара. Також на Вас чекають: 12 вбудованих режимів потужної вібрації, бустер-режим з найсильнішими вібраціями, водонепроникність, ніжний та шовковистий силікон, гнучкий кліторальний відросток, який можна підлаштовувати під власні анатомічні особливості та крута можливість дистанційного керування через смартфон. Вібратор з підігрівом Dorcel Secret Clit  Надає дистанційне керування спеціальний додаток Satisfyer Connect, в якому також можна знайти додаткові функціональні бонуси: готові шаблони вібрації, створення власних режимів, синхронізація з музикою тощо. Тому, не зволікайте з покупкою цього гарячого кролика. Слідуйте за чорним кроликом і він приведе Вас у світ насолоди.

Вібратор з підігрівом Dorcel Secret Clit

Ще один жіночий вібратор з функцією підігріву, який може нагріватися до 45 градусів за Цельсієм. Головна особливість даного девайсу – його форма. По-перше, вібратор призначений для одночасної стимуляції і внутрішніх ерогенних зон, і клітора. За стимуляцію піхви відповідає великий пружний стовбур, а ось за вібраційні пестощі клітора - широка основа, яка щільно прилягає до інтимної зони, коли вагінальний стовбур вставлений усередину. По-друге, секс іграшку можна легко вставляти у вагіну і надягати її під трусики, адже компактний розмір ніяк не сковує рухів, не заважає і не завдає дискомфорту. Dorcel Secret Clit - це чудова секс іграшка для прогулянок, поїздок або секс ігор з партнером. Оснащений вібратор 10 режимами потужної вібрації, а керування зручно відбувається за допомогою дистанційного пульта. Пульт керування до того ж реагує на голос, а тому вібрація залежить від того, наскільки голосно і чітко Ви говорите в пульт. Тож, якщо бажаєте насолоджуватися теплими та приємними відчуттями хоч вдома, хоч на вулиці, то вібратор Dorcel Secret Clit – це Ваш варіант.

Мастурбатор з підігрівом Lovense Calor

Мастурбатор з підігрівом Lovense Calor Не залишимо замерзати і чоловіків, яким також є що запропонувати для гарячого приємного сексуального розвантаження. І якщо ми вже почали цей список із новинок, то новинками і продовжимо. Lovense Calor - невеликий, стильний і зручний смарт мастурбатор, який, крім функції підігріву, має масу переваг і крутих фішок. Наприклад, однією з незвичайних бонусів та особливостей мастурбатора є контроль глибини проникнення. Що це означає? Все досить просто: чим глибше пеніс проникає всередину секс іграшки, тим інтенсивніше працює вібрація. Це пов'язано зі спеціальною технологією розташування віброелемента, від чого Ви отримуватимете ще більше яскравих відчуттів, якщо не обмежитеся неповною вставкою члена. Що вже казати про вбудовані 10 режимів потужної вібрації… Але й на цьому плюси не закінчуються. Мастурбатор можна синхронізувати з іншими секс іграшками від Lovense та керувати ним смартфоном. Lovense Calor - це смарт іграшка, яка надає можливість не тільки дистанційно керувати девайсом або передавати керування в руки партнера, але й насолоджуватися додатковими функціями у спеціальному додатку Lovense Remote. Дозвольте собі добре розслабитися і отримати максимально приємні, теплі і яскраві відчуття від знайомства з Lovense Calor.

Крапелька зігрівального засобу - і Ви на піку задоволення

Зігрівальні властивості можуть мати не тільки секс іграшки, але й інтимні засоби. Завдяки активним компонентам у складі зволожуючі та масажні гелі, олії та лубриканти можуть дарувати Вам приємний зігрівальний ефект, який при активному терті дає про себе знати ще більше. Чуттєве тепло від деяких із засобів Ви можете взагалі відчути відразу ж, як тільки крапля гелю потрапить на шкіру або слизову. Тут все залежить від індивідуального сприйняття і того самого компонента у складі. В основному таким компонентом виступає екстракт якоїсь екзотичної рослини, яка вважається афродизіаком для жінок або чоловіків.

Існують зігрівальні засоби, яким властиве виключно зовнішнє застосування (гелі для стимуляції клітора, блиски для губ, засоби для сосків тощо), а також з можливістю внутрішнього використання у піхві (зволожуючі лубриканти, гелі для стимуляції точки G, креми для члена тощо). Використовувати такі інтимні засоби можна як з партнером під час сексу, щоб обидва учасники любовного процесу змогли отримати свою дозу гарячого задоволення, так і соло. Відмінно впораються лубриканти або гелі з ефектом зігрівання і під час інтимної стимуляції з секс іграшками. Особливо яскраве чуттєве комбо буде, якщо поєднати зігрівальні інтимні засоби із секс іграшками з підігрівом. Вулкан пристрасті Вам забезпечено!

Лубрикант органічний Hot Bio Warming із зігрівальним ефектом А ось зовсім маленька частина того, що можна випробувати на собі та партнері, замовивши у нас:

Органічний лубрикант Hot Bio Warming з зігрівальним ефектом

Гаряча пристрасть і натуральний склад в одному флаконі - це саме про змазку Hot Bio Warming. Лубрикант розроблений на водній основі та виключно з натуральних органічних компонентів, які не шкодять здоров'ю та не викликають алергію. Тюбик лубриканта також виготовлений із відновлюваних матеріалів, а тому він не несе небезпеки та шкоди для навколишнього середовища навіть після утилізації. Призначена змазка для додаткового зволоження під час сексу та інтимної стимуляції секс іграшками. Завдяки водній основі лубрикант сумісний з усіма видами інтимних виробів. Засіб дарує ідеальне ковзання, позбавляє від дискомфорту та болісного тертя, а також огортає Вас приємним теплом та гарячим збудженням. Активним елементом, що дає тепло, є витяжка з червоного стручкового перцю. Ви та Ваш партнер отримаєте максимально приємні теплі відчуття, які сприяють підвищеному збудженню та посиленому задоволенню. Крім зволоження змазка також добре живить шкіру, пом'якшує її і робить шовковистою. Відмінний засіб для веганів.

Анальний лубрикант з ефектом зігрівання Intt Hot Anal Lubricant

Не залишимо в холодній стороні і любителів анального сексу. Приємне тепло може супроводжувати не лише під час класичного вагінального сексу, а й у процесі анального. У цьому Вам допоможе спеціально розроблений анальний лубрикант, який надасть Вам не тільки чуттєвий зігрівальний ефект, але і приємну густу консистенцію. Зроблена змазка на водній основі, але за особливою формулою, що дозволяє лубриканту бути більш густим, приємним та м'яким. Така консистенція ніжно обволікає шкіру та слизову оболонку, дарує неймовірне ковзання та тривалий зволожуючий ефект. Анальний лубрикант з зігріваючим ефектом Intt Hot Anal Lubricant  До того ж, якісний склад не шкодить здоров'ю та не викликає алергію. Використовувати змазку можна як під час анального сексу, так і з будь-якими видами секс-іграшок.

Лубрикант з зігрівальним ефектом Swiss Navy 4 in 1 Playful Flavors Chocolate Sensation - шоколад

Представляємо Вам крутий універсальний лубрикант, який поєднує в собі одразу 4 ефекти, серед яких є і зігрівальний. Цю змазку можна використовувати у будь-якій ситуації, адже вона виступає:

  • зволожуючим лубрикантом на водній основі. Ідеальне зволоження, відмінне ковзання та абсолютний комфорт під час сексу чи інтміної стимуляції – це те, що подарує Вам цей лубрикант. Сумісний з усіма видами секс іграшок та з латексними виробами;
  • оральним лубрикантом. Їстівна змазка зі смаком шоколаду, яка чудово впишеться в пристрасні оральні пестощі. Смак цього лубриканта може бути різним;
  • зігрівальним засобом. Лубрикант має зігрівальний ефект, який дається взнаки при кожному активному русі і терті. Чим сильніше і активніше тертя, тим тепліше буде і Вам, і Вашому партнеру. Не скидайте темп, щоб завжди залишатися у приємному теплі;
  • масажним гелем. Приємна консистенція, збуджуючий аромат і неймовірний смак шоколаду дозволять Вам робити розслабляючий, а може навіть і еротичний масаж своєму партнеру. Відмінна прелюдія, яка переросте у гарячий та чуттєвий секс.

У нашому каталозі Ви зможете вибрати інший об'єм або смак зігрівального лубриканта якщо шоколад Ви вже пробували або Ви не є його затятим фанатом.

Лубрикант з зігріваючим ефектом Swiss Navy 4 in 1 Playful Flavors

Оральний гель з зігрівальним ефектом Sensuva Sizzle Lips Pina Colada - Піна Колада

Оральні пестощі стануть ще смачнішими, еротичнішими і гарячішими разом із їстівним гелем від Sensuva. Засіб має яскравий і дуже приємний смак коктейлю Піна Колади, а також неймовірний ефект, що зігріває. Такий гель підійде не тільки для орального сексу, але й для еротичного масажу, або навіть для класичного розслаблюючого, який буде не лише ніжним та чуттєвим, а й теплим. Безпечний якісний склад та комфортна для пестощів консистенція дозволять Вам насолоджуватися процесом на всі 100%. Гель не шкодить здоров'ю, не викликає алергію та є їстівним.

У нашому магазині Ви зможете знайти оральні гелі від Sensuva з будь-якими іншими смаками, яким Ви віддаєте перевагу.

Оральний гель з зігріваючим ефектом Sensuva Sizzle Lips

Масажна олія з феромонами Aphrodisiac Warming Massage Oil Attraction Mango з зігрівальним ефектом - манго

Гарячий розслаблюючий масаж - це найкраще, що може чекати на Вас осіннім вечором, а тим більше після важкого робочого дня. Більш приємним, чуттєвим та ніжним масаж може зробити спеціальна олія, яка розроблена для того, щоб переносити Вас із звичайних буднів у світ прекрасного релаксу. Ніжна консистенція, м'яка текстура та неймовірний аромат здатні повністю розслабити Ваше тіло та відкинути усі зайві думки з голови. Просто насолода в моменті і нічого більше. А зігрівальний ефект і чудовий аромат манго і зовсім підкорять Вас до глибини душі. З Attraction Вам буде не тільки приємно, а й тепло, як ніколи. Кожен дотик до тіла супроводжуватиметься приємним жаром з-під долонь, а якщо ще й подути на ділянку з олією, то ефект посилиться в рази і принесе Вам небувале збудження та насолоду. Особливістю масажної олії виступають також і феромони у складі. У поєднанні з п'янким ароматом манго феромони запаморочать Вам голову і дадуть ще більше насолодитися одне одним.

Масажна олія з феромонами Aphrodisiac Warming Massage Oil Attraction Mango з зігріваючим ефектом

Гель для стимуляції клітора Stimul8 Spark Clitoral Gel Warming з зігрівальним ефектом

Гель для стимуляції клітора Stimul8 Spark Clitoral Gel Warming зі зігрівальним ефектомСтимуляція клітора стане ще чуттєвішою і гарячішою, якщо внести в неї крапельку збуджуючого гелю Stimul8 Spark Clitoral Gel Warming. Гель має збуджуючий та зігрівальний ефект, а тому засіб стане просто піковою точкою для досягнення оргазму під час стимуляції клітора. Гель круто використовувати як під час соло стимуляції з секс іграшками, так і в процесі сексу з партнером для додаткових теплих пестощів. Засіб діє майже моментально після нанесення (залежно від індивідуального сприйняття) і дає можливість отримати неймовірно яскравий кліторальний оргазм. Зігрівайтеся насолоджуючись!

Куди ж без гарячої романтики...

Що у Вас асоціюється з романтикою та теплом? Звісно ж, свічки! Яка романтична вечеря чи затишні атмосферні посиденьки у парі проходять без свічок... А в даному контексті, не треба забувати, що свічки – це не лише романтика, краса та світло, а й тепло. Отже, найпростіший (ну після звичайних посиденьок у пледах, звичайно) і найромантичніший спосіб зігрітися осінніми вечорами з Вашою коханою людиною – це посидіти та поспілкуватися в оточенні ароматних та теплих свічок. Відмінний спосіб і погрітися, і зблизитися, і впізнати одне одного краще.

Масажна свічка Plaisir Secret Paris Bougie Massage Candle Strawberry - полуниця

І перша, запропонована Вам, свічка буде трохи незвичайною, а якщо бути точнішою, то масажною. Перший час вона виконує функцію класичної свічки, яка затишно освітлює простір, дарує трепетне тепло та огортає Вас приємним ароматом полуниці. Але через 15 хвилин свічка трансформується в теплу масажну олію, яку можна використовувати для ніжного розслаблюючого масажу. Гарячі дотики будуть збуджувати Вашу свідомість, а тіло наповнюватиметься приємним збуджуючим теплом. Чи не ідеальне завершення романтичного вечора? Відмінним бонусом виступає і чудовий аромат, а також смак полуниці. Шовковиста масажна олія, яка виробляється зі свічки, їстівна та дуже смачна. Ви сміливо можете грати язиком, злизувати полуничну олію з тіла та насолоджуватися еротичним масажем з часткою тепла та полуничного настрою. Зручна керамічна баночка з носиком дозволить Вам зручно користуватися свічкою та олією.

Смаки та аромати масажної свічки є різні. Тому, якщо у Вас недостатньо полуничний настрій і Ви бажаєте спробувати щось інше та навіть неординарне та незвичайне, то у нашому каталозі Ви зможете знайти свічку на свій смак.

Масажна свічка Plaisir Secret Paris Bougie Massage Candle Strawberry - полуниця  Набір із 3 тонких свічок sLash Wax Play Strong

Любителям ігор з гарячим воском рекомендуємо спеціальні свічки для Wax Play, які розроблені спеціально для таких екстравагантних розваг. Якщо Ви раніше не пробували отримувати задоволення від чуттєвого впливу гарячого воску на оголеному тілі, але дуже хочете випробувати це на собі, то ці свічки - це ідеальне рішення. Вони створені за всіма критеріями та правилами безпечної гри з воском. Тож, Slash Wax Play Strong – безпечні для здоров'я, не шкодять шкірі та не викликають опіків, пошкоджень шкірних покривів. Свічки Wax Play відрізняються особливою температурою плавлення, тому Ви зможете активно грати з крапельками воску і не бояться, що Ваше тіло залишиться в опіках. Все, що залишиться у Вас після ігор зі свічками Slash Wax Play Strong - це приємний спогад про найсильніший адреналін, збудження та гарячий азарт.

Свічка Art of Sex S

Романтика, романтика та ще раз романтика... Красива рожева свічка, яка дарує трепетне тепло та затишні відблиски від полум'я – це ідеальний елемент для романтичного вечора, який дозволить Вам поринути у розслаблюючу атмосферу та любовний настрій. Свічка зроблена з якісного воску та парафіну, без шкідливих речовин та ароматів у складі. Приємним бонусом виступає і те, що свічка – низькотемпературна. Це означає, що вона зможе не лише створити романтичну атмосферу, а й стати частиною БДСМ ігор та ігор із воском. Оплавлений віск має температуру 56-58 градусів, що дозволяє сміливо та без страху капати ним на оголене тіло. Теплий віск не залишає опіків.

 

Свічка у вигляді жіночого торсу Чистий Кайф Венера та свічка у вигляді чоловічого торсу Чистий Кайф Аполон

Акуратні оригінальні свічки, які не лише зігріють Вас осінніми вечорами та створять необхідну романтичну атмосферу, але й дозволять Вам випробувати естетичну насолоду. Чудова форма жіночого тіла і чоловічого торса відмінно впишуться в інтер'єр, а тому свічки можуть бути декоративним елементом. Естетичні свічки випромінюють приємне тепло та затишне мерехтливе світло, яке налаштовує на потрібний лад та атмосферу кохання та романтики. Виготовлені свічки із натурального соєвого воску. Гніт розроблений з бавовни. У складі відсутні шкідливі речовини, тому свічка повністю нешкідлива і безпечна у використанні. Родзинкою свічок виступає і легкий невимушений аромат кокосу.

Свічки Чистий Кайф Венера і Аполон

Зігрівайтеся правильно!

Відгуки

Холода близько. А утеплитися Вам допоможуть… секс іграшки (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Холода близько. А утеплитися Вам допоможуть… секс іграшки, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка