Революційні інтим гаджети

     Як же нестерпно, коли кохана людина знаходиться у від'їзді за тисячі кілометрів від тебе. Стає сумно і самотньо. Але світ сучасних технологій допомагає нам бути ближче. Вже існує безліч пристроїв, програм і додатків, які дозволяють бачити та чути один одного в реальному часі в будь-яку секунду. Це звичайно здорово, але неодмінно хочеться ще і відчувати один одного. Спеціально для пар деякі виробники інтимних товарів створили розумні секс-іграшки, які допоможуть партнерам зайнятися сексом не залежно від відстані. Здається неможливо, але зараз це реальність. Для того, щоб зробити приємність коханому чи коханій потрібно всього лише встановити додаток на смартфон і синхронізувати з пристроєм, який знаходиться у партнера.

Які бувають інтим гаджети?

    Існує великий вибір смарт товарів інтимного призначення. Це можуть бути вібратори для точки G, кліторальні вібратори, вагінальні кульки, ребіт вібратори, ерекційні кільця, анальні пробки, масажери простати для чоловіків або мастурбатори.

    Відповідно парі не важко підібрати підходяще для них виріб. Секс-іграшку можна вибрати спираючись на будь-які переваги.

    Якщо іграшкою буде користуватися дівчина, візьміть до уваги, що їй більше подобається в сексі, від чого вона більше отримує задоволення. Наприклад, деякі можуть відчувати тільки кліторальний оргазм, а інші вагінальний. Залежно від фізіології можна вибрати відмінний вібратор для стимуляції точки G або невелику потужну кліторалку. Або підібрати іграшку для любительок одночасного подвійного оргазму. 

    Також за допомогою смарт іграшок можна подбати про жіноче здоров'я і придбати вібратори-вагінальні кульки. Вони знаходяться в більш виграшній позиції перед іншими тому, що існують такі додатки, які допоможуть підібрати дівчині індивідуальну програму тренувань і навіть стежити за своїми результатами.  

    Існують смарт іграшки, щоб відразу зробити приємність і обом партнерам. Це можуть бути невеликі вібратори для партнерів, які сміливо можна використовувати прям під час сексу. Вони не заважають проникненню і додатково стимулюють. Або для двох можна підібрати віброкільце.

    Існує навіть розумна анальна пробка для любителів побавитися і поекспериментувати з анальними іграми.

    Варто не забувати найголовнішого. Розумні іграшки дозволяють самостійно придумувати такт і інтенсивність стимуляції. Кожен може самостійно придумати режим. Ну й основне - управління на відстані.

Бренди розумних секс-пристроїв

     Magic Motion – це компанія, яка спеціалізується виключно на смарт пристроях. Лінійка цього виробника складається з досить якісних товарів, за відносно прийнятну ціну. Секс-іграшки від Magic Motion абсолютно не поступаються за якістю дорогим брендам.

     We-Vibe бренд з досить немаленькою вартістю товарів, але якість говорить сама за себе. Секс-іграшки від даного канадського виробника можна легко підібрати на будь-який смак.

     Lovense швидко набрав популярності серед любителів якісних і незвичайних секс-іграшок. Компанія одна з перших запустила лінійку товарів з можливістю управління на відстані.

          З кожним роком подібних гаджетів стає все більше і відповідно вибір зростає. Вище ми назвали основні бренди з виробництва, але неодмінно таких пристроїв буде стає все більше і більше.

          Інтернет-магазин «Амурчик» також йде в ногу з часом і надає для Вас широкий вибір смарт іграшок від популярних брендів. 

Амурчик

Відгуки

Революційні інтим гаджети (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Революційні інтим гаджети, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка