Топ-10 дивовижних фактів про секс

     Якщо Ви вважаєте, що знаєте про секс все і не здатні нічому дивуватися, Ви дуже помиляєтеся. Пропонуємо Вашій увазі 10 цікавих фактів, про які Ви не знали.
 
     1. Кращим місцем для сексу вважається зовсім не ліжко, а салон автомобіля. Саме автомобільний секс є заповітною мрією або інтимною звичкою для 48% опитаних. У список лідерів потрапили також спальня, ліс і пляж.
 
     2. Для абсолютної більшості людей заняття сексом є джерелом задоволення і насолоди. Здатністю займатися любов'ю не тільки для продовження роду мають також дельфіни і деякі види приматів. 
 
     3. Чоловічий статевий член, на поверхні якого знаходяться 4 000 нервових закінчень, втратив звання рекордсмена за рівнем чутливості. Недавні дослідження показали, що жіночий клітор, який серйозно поступається пенісу за розмірами, має вдвічі більшу чутливість і здатний дарувати сильніші відчуття своїй власниці.
 
     4. Заняття сексом – природний безпечний транквілізатор: при оргазмі в кров виділяються речовини, дія яких аналогічно хімічним транквілізаторам, але при цьому абсолютно не викликають звикання і не мають негативного впливу на організм.
фалоімітатори
     5. Мастурбація, яка для багатьох не є повноцінною заміною сексу, широко практикується не тільки позбавленими уваги протилежної статі підлітками, але і дорослими і навіть сімейними людьми. У пристрасті до самозадоволення визнаються 70% жінок, при цьому більше половини з них не афішують це захоплення навіть найближчим людям.
 
     6. Заняття сексом здатні зменшити больові відчуття і є ефективною профілактикою хворобливих місячних: ендорфіни, що виділяються в процесі інтиму, є ефективним знеболюючим.
 
     7. Вібратор, який вважається сьогодні найпоширенішою секс-іграшкою, спочатку був створений як медичне обладнання, призначене для лікування жінок від істерії і тривоги.
 
     8. Заняття сексом можуть стати приємною альтернативою ранковій гімнастиці, адже в процесі статевого акту втрачається близько 200 Ккал. 
 
     9. Довжина статевого члена японця не перевищує 12,7 см, що помітно менше, ніж у європейців або африканців. Фізіологічні відмінності будови тіл японок також існують, але вони не настільки помітні.
 
     10. У деяких людей буває по два статевих органа – дана рідкісна патологія зустрічається як у чоловіків, так і у жінок.
 
Якісний секс – насолода, яка доступна кожному дорослому. Не відмовляйте собі в задоволенні пізнавати нове і невідоме разом з коханими.
 

 

Відгуки

Топ-10 дивовижних фактів про секс (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Топ-10 дивовижних фактів про секс, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка