Огляд: мастурбатори Tenga

Tenga

 

Мастурбатори ТенгаНаші руки не для нудьги! Тому залиште їх для більш цікавих і корисних справ, адже про пікантні моменти вже давно подбали дивовижні японці. Японія - країна, яка не перестає дивувати своїми новими винаходами, досягненнями і крутими інноваціями як в техніці, так і в сфері інтимних штучок. Навіть такий звичайний процес, як чоловіча мастурбація, японці змогли урізноманітнити, оживити і вдихнути в нього новий виток незабутніх відчуттів і вражень. А все це заслуга японського виробника Tenga, який заслужено і урочисто отримує пальму першості серед японських розробників чоловічих мастурбаторів. Та чого вже тільки японських… Популярність Тенги не знає кордонів. Tenga - це всесвітньо відомий виробник секс-іграшок для мастурбації. Мало не кожен чоловік, який активно вдається до допомоги інтимних гаджетів під час мастурбації, знає про крутість, зручності і незвичайності продукції від Tenga. Це один з небагатьох брендів, який враховує всі особливості анатомічної будови чоловічого статевого органу, сам процес інтимної стимуляції члена, дизайнерські моменти гаджетів, функціональність і зручність розроблюваної продукції. До того ж, Tenga виготовляє іграшки відповідно до будь-яких уподобань і для всіх чоловіків, незалежно від соціального статусу і фінансового становища. Тут Ви знайдете все від мала до велика: і звичайнісінькі, прості мастурбатори без будь-яких надмірностей і витонченого функціоналу, і високотехнологічні моделі з вбудованою вібрацією, пульсацією і вакуумним ефектом. Що стосується фінансової сторони, то продукція Tenga також порадує Вас величезним вибором, адже мастурбатори цього виробника розраховані на будь-який гаманець і його розміри. Але головними об'єднуючими факторами всіх моделей мастурбаторів незалежно від функціоналу і цінової категорії є, звичайно ж, їх якість і ефект, вироблений під час інтимної стимуляції. Кожен мастурбатор від Tenga - це впевнений крок назустріч задоволенню і насолоді. Ох вже ці дивовижні японці, що тут сказати!

Зараз же представимо Вашій увазі кілька варіантів мастурбаторів Tenga на будь-який смак, колір, дизайн і рельєф. Почнемо з найпростіших моделей, доступних абсолютно кожному, хто побажає випробувати новий спектр відчуттів під час мастурбації. І закінчимо більш дорогими і технологічними варіантами, які, безсумнівно, зацікавлять будь-якого чоловіка, а вже тим більше затятого любителя чуттєвої стимуляції.

Мастурбатор-яйце Tenga Egg

Хто сказав, що кіндер сюрприз тільки для дітей? Виробник Tenga представив світу видозмінений кіндер для дорослих, який, хоч і не містить шоколаду, але цілком може приносити солодке задоволення.

Зовнішній вигляд і якість

Tenga Egg - це компактний мастурбатор у вигляді яйця, виготовлений з якісного термопластичного еластомеру і пластика. Сам мастурбатор розташований всередині пластикового корпусу, який відкривається подібно яйцю з кіндер сюрпризу. У кожному яйці знаходиться невеликий сюрприз-бонус у вигляді пробника фірмового лубриканта Tenga. Зовнішній корпус іграшки досить міцний і твердий. Термопластичний еластомер ж, з якого зроблений сам мастурбатор, дуже м'який, ніжний і шалено еластичний. Іграшка відмінно розтягується і може досягати до 30 см в довжину і до 20 см в ширину. Дана властивість мастурбатора дозволить використовувати його абсолютно всім чоловікам, яким би розміром члена вони не володіли. 

Tenga Egg

Внутрішній рельєф

Рельєфи мастурбаторів ТенгаОсобливістю яєць Tenga Egg виступає їх внутрішній рельєф. Кожна модель мастурбатор має свою власну індивідуальну структуру поверхні, яка дозволяє отримувати абсолютно різні відчуття під час стимуляції члена. Моделей Tenga Egg досить багато, тому Ви з легкістю зможете підібрати собі необхідний рельєф. Придбати Ви можете також цілі набори, які складаються з 6 мастурбаторів. Набір може включати в себе яєчка однієї моделі або ж різних. Tenga Egg в наборі - це відмінний варіант для тих, хто бажає спробувати всілякі види яєць для інтимної стимуляції і випробувати найрізноманітніші відчуття під час інтимного процесу.

Розмір

Величезним плюсом Tenga Egg є їх невеликий розмір. Ці мастурбатори дуже компактні і зручні. Їх сміливо можна брати з собою в подорож, адже вони не займуть багато місця в сумці. Чи не будуть доставляти дискомфорту і незручностей вони і в разі, якщо Ви побажаєте носити їх в кишені. Таким чином, Tenga Egg займають перше місце серед найбільш зручних і компактних мастурбаторів, якими можна насолоджуватися скрізь, незалежно від місця і часу. 

Як користуватися мастурбатором?

Як користуватися мастурбатором Tenga Egg?

  • Зніміть захисну плівку з корпусу яйця.
  • Відкрийте пластикове яйце і дістаньте м'який мастурбатор.
  • Знайдіть і дістаньте пробник лубриканта, який зачаївся всередині іграшки.
  • Нанесіть лубрикант на внутрішню поверхню мастурбатора.
  • Для більш приємних відчуттів можна розім'яти іграшку, щоб вона стала кімнатної температури.
  • Одягніть мастурбатор на член і робіть необхідні рухи.
  • Отримуйте задоволення.

Догляд

Зверніть увагу, мастурбатори Tenga Egg призначені для одноразового використання. При дбайливому зверненні і правильному догляді іграшки можуть прослужити Вам не один раз. Для продовження терміну інтимної служби після кожного використання мастурбатор слід промивати водою з милом і обробляти спеціальним засобом для очищення секс-іграшок. В такому випадку один і той же Tenga Egg зможе радувати Вас кілька разів.

 

Мастурбатор з вібрацією Tenga Flip Zero Electronic Vibration

Однією з найдорожчих і крутих моделей від Tenga виступає мастурбатор Tenga Flip Zero Electronic Vibration. Це ідеальна секс-іграшка для чоловіків, які цінують високу якість, крутий функціонал і неймовірні відчуття в процесі інтимної стимуляції. 

Мастурбатор  Tenga Flip Zero Electronic VibrationЗовнішній вигляд і внутрішній рельєф

Мастурбатор Tenga Flip Zero Electronic Vibration - це дуже стильна секс-іграшка, яка розроблена за принципом мінімалізму. Гладкий зовнішній корпус, лаконічний дизайн і зручна форма сподобаються багатьом любителям якісної мастурбації з крутим девайсом. Іграшка оснащена твердим зовнішнім футляром і внутрішнім м'яким рукавом. Корпус мастурбатора виготовлений з якісного міцного пластику, а внутрішній рукав розроблений з термопластичного еластомеру. Еластомер дуже м'який, еластичний і приємний на дотик. Всі матеріали, з яких зроблений девайс, не містять фталатів і шкідливих речовин в своєму складі. Вони повністю нешкідливі для здоров'я і гіпоалергенні.

Внутрішній канал мастурбатора володіє рельєфною поверхнею. Він розроблений з урахуванням анатомії чоловічого статевого члена і розташування його ерогенних зон. Ребристі стінки, покриті різноманітними горбками, спіралями і нерівностями, створюють додатковий ефект під час стимуляції члена. Продумана текстура внутрішнього рукава сприяє максимально чуттєвому і ефективному масажу всього пеніса, який, безсумнівно, призведе чоловіка до оргазму навіть без включеної вібрації.

Корпус мастурбатора має можливість розкриватися до 180 градусів, що дозволяє доступно і легко змащувати внутрішні канали лубрикантом, а також проводити очищення після інтимного процесу. Завдяки цій властивості іграшку легко можна і сушити.

Мастурбатор Tenga Flip Zero Electronic VibrationМожливості мастурбатора

Мастурбатор Tenga Flip Zero Electronic Vibration оснащений 2 внутрішніми потужними моторами, які розташовані в обох сторонах іграшки. Один мотор відповідає за якісні потоки інтенсивної вібрації в центральній частині, другий - за вібрацію в глибині іграшки. Таким чином, потужна вібрація буде обволікати член рівномірно по всій довжині, починаючи від основи, і закінчуючи ніжною голівкою. 

Мастурбатор Tenga Flip Zero Electronic Vibration

 

 

 

 

 

 

 

 

Девайс може запропонувати Вам 5 програм внутрішньої вібрації:

  • режим слабкої інтенсивності вібрації;
  • режим високої інтенсивності вібрації;
  • режим пульсуючої вібрації;
  • режим змінної кругової вібрації;
  • режим рандомної (випадкової) вібрації.

Управління програмами вібрації і включення/вимикання іграшки здійснюється за допомогою однієї кнопки на підставі девайса. Для включення мастурбатора необхідно утримувати кнопку кілька секунд, після чого іграшка буде включена. Для виключення гаджета необхідно провести такі ж дії. Регулювання і перемикання режимів вібрації здійснюється одним натисканням кнопки. Просто перемикайте режими, вибираючи той, який необхідний Вам для досягнення оргазму.

Мастурбатор  Tenga Flip Zero Electronic VibrationКрім потужної вібрації Tenga Flip Zero Electronic Vibration дозволяє контролювати силу стиснення Іграшки і пеніса. Широка смуга посередині корпусу - це не просто дизайнерське рішення, а таємний елемент, який дозволяє стискати і розтискати іграшку до такої міри, яка Вам необхідна для максимального задоволення. Натискаючи на цю ділянку поверхні, Ви стискаєте внутрішній канал мастурбатора і створюєте якийсь ефект вакууму. З такою можливістю Ви можете контролювати силу стиснення і силу всмоктування, так званого вакуумного ефекту, для більш чуттєвої і яскравої стимуляції. Tenga Flip Zero Electronic Vibration подарує Вам таку стимуляцію, яку складно собі уявити з будь-якою іншою іграшкою.

Мастурбатор  Tenga Flip Zero Electronic Vibration

 

 

 

 

 

Як заряджається?

Мастурбатор не вимагає для роботи будь-яких батарейок, адже працює він на акумуляторі, що перезаряджається. У комплекті з мастурбатором додається спеціальний USB-кабель для заряду і зарядна док-станція. З їх допомогою Ви зможете зарядити іграшку і вдихнути в неї нові сили для продовження інтенсивної роботи.

Зарядка триває близько 90 хвилин. На повному заряді мастурбатор може безперервно працювати близько 40 хвилин.

Важливо! Не варто заряджати іграшку, коли вона мокра або знаходиться у воді. Зарядний пристрій також небажано занурювати у воду, адже це може призвести до пошкодження пристрою або ураження електричним струмом.

Водонепроникність

Tenga Flip Zero Electronic Vibration має рівень водонепроникності IPX5. Це означає, що Ви сміливо можете користуватися іграшкою у ванній або душі, але занурювати її в воду рекомендується тільки на глибину до 50 см, не більше. Не варто також довго тримати мастурбатор під водою. 

Варто відзначити, що зарядний пристрій не є водонепроникним! Тому слід уникати потрапляння води на зарядку.

Догляд

Завдяки водонепроникності мастурбатора і можливості розкривати на 180 градусів Tenga Flip Zero Electronic Vibration легко піддається очищенню і сушці. Після використання іграшки необхідно розкрити і промити теплою водою з делікатним, м'яким милом. Після цього слід обробити мастурбатор спеціальним засобом для очищення секс-іграшок і дати висохнути. Для зручної сушки мастурбатор можна розкласти на спеціальну підставку або ж просто залишити у відкритому вигляді, щоб все якісно обсохло.

Що стосується додаткового зволоження, то з мастурбатором Tenga Flip Zero Electronic Vibration слід використовувати тільки лубриканти на водній основі.

Мастурбатор Tenga Flip Zero Electronic Vibration

Комплектація

  • Мастурбатор Tenga Flip Zero Electronic Vibration.
  • 2 пробника зволожуючого лубриканта Tenga Lotion.
  • Зарядний пристрій.
  • Кейс для зберігання мастурбатора.
  • Інструкція (доступна англійською мовою).

Відгуки

Огляд: мастурбатори Tenga (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: мастурбатори Tenga, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка