Секс, коли він сліпий

     Сексуальне задоволення є одним з найсильніших відчуттів, які здатна відчувати людина, але з часом солодкість навіть найулюбленіших секс-блюд може набридати і втрачати свою насиченість. Ефективним способом повернути відчуттям колишню яскравість є експерименти, спрямовані на підвищення чутливості. Щоб багаторазово посилити чутливість рецепторів, досить тимчасово припинити роботу будь-якого органу почуттів. Наприклад, щоб подарувати партнеру неймовірні по своїй яскравості сексуальні відчуття, досить зав'язати його очі легким шарфом або надіти щільну непроникну маску.
 
     На що звернути увагу, щоб подарувати партнеру небувале задоволення?
 
     Звуки – порожниста тиша в поєднанні з тимчасовою сліпотою може діяти на людину гнітюче, тому варто подбати про легкий музичний фон. Емоційне забарвлення звучання музики залежить від ваших уподобань в сексі: любителям ніжних ласк підійдуть спокійні романтичні балади, шанувальникам задоволень «з перчинкою» більше сподобається ритмічний динамічний супровід. У будь-якому випадку, музика не повинна бути надто гучною, щоб не відволікати учасників експерименту безпосередньо від процесу.
 
     Аромати – при втраті зору багаторазово посилюється нюх, тому особливу увагу варто приділити духам. Можна використовувати легкі ненав'язливі аромати, якими Ви користуєтеся щоденно, а можна вибрати еротичні духи з феромонами, здатні багаторазово посилювати сексуальне бажання.
 
     Тактильні відчуття – в умовах занурення в повну темряву, підвищується чутливість шкіри: кожен дотик до тіла відчувається значно гостріше. Пограйте з партнером в «гаряче-холодно», прикладаючи до ерогенних зон теплі і холодні предмети – така стимуляція не тільки виявиться дуже приємною, але і допоможе партнеру досягти
 
     Сексуальні задоволення – після того, як обидва партнери досягли вищої точки напруження, можна переходити безпосередньо до любовних ласк. Щоб секс після настільки насиченої відчуттями прелюдії не розчарував, важливо не поспішати: насолоджуйтеся кожною хвилиною, розтягуйте задоволення, прислухайтеся до своїх бажань і не соромтеся насолоджуватися незвичайним і надзвичайно яскравим сексом.
 
     Інтернет-магазин для дорослих «Амурчик»: незамінний помічник у реалізації небанальних ідей.

 

Відгуки

Секс, коли він сліпий (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Секс, коли він сліпий, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка