Секс під ялиночкою

Святковий секс — це чарівний спосіб зустріти новий рік та почати його на приємній ноті. Крім того, це чудова альтернатива стандартному святкуванню з алкоголем, купою їжі та новорічними програмами по телебаченню. Це буде корисніше, а до того ж ще й набагато більш приємно! 

Кожна пара сама обирає, як святкувати та яких традицій дотримуватись. Проте для того, щоб започаткувати нову традицію — потрібне лише Ваше бажання! Тож якщо Ви відчуваєте непереборне бажання піддатися пристрасті та зробити цю ніч по-справжньому казковою — піддайтеся йому! 

Обираємо місце

Якщо у Вас є постійний партнер — Ви легко можете влаштувати романтичну та пристрасну ніч. Приглушене світло у вигляді гірлянд чи свічок на батарейках, легке меню без важких майонезних салатів стане ідеальними умовами для святкування. Крім того, тут можна дати волю своїй фантазії. Навіщо Вам не зручна (хоч і дуже-дуже гарна) сукня, якщо можна вбратись в шовковий пеньюар, який Ви поєднаєте з вельми зухвалим комплектом білизни

Можна зручно та затишно розташуватись під ялинкою, але це не єдине місце. М’якеньке ліжечко теж може стати чудовою локацією, особливо якщо перенести туди фрукти та легкі напої. А от від чого точно краще утриматись — різноманітні ароматичні свічки. По-перше, змішування їх ароматів може створити важку атмосферу, в якій не вистачає свіжого повітря. А по-друге, у пориві пристрасті Ви можете випадково перевернути свічку та долучити до свого затишного святкування пожежну бригаду. 

Складаємо святкове меню

Якщо Ви захочете організувати романтично-пристрасне святкування — варто заздалегідь подбати про меню. Від олів’є та важкого смаженого м’яса варто відмовитись, а натомість віддайте перевагу іншим продуктам. Фруктові нарізки, ягоди — це те, що Вам треба! Окремо зазначимо, що не варто захоплюватись алкоголем, адже у стані сильного алкогольного сп’яніння Вам буде вже не до фізичних втіх. 

До речі, саме алкоголь більшість пар звинувачує в тому, що в святкову ніч їм так і не вдалось перейти до активних сексуальних дій. Тож постарайтесь менше “проводжати” рік, що минає. Ну або робіть це, наповнивши келихи соком замість шампанського.

Якщо ж душа потребує смаків алкогольних коктейлів — можна вдатись до хитрощів. Наприклад, до оральних лубрикантів, які мають смак відомих та популярних алкогольних напоїв — наприклад, шампанського або навіть коктейлів Космополітан, Май Тай, Секс на пляжі, Мохіто чи Піна Колада. Таким чином можна навіть побалувати себе солодощами, підсолодивши інтимні пригоди смаком льодяників чи імбирних пряників.

Святкові активності

В цю казкову ніч можна дозволити собі буквально будь-що. Наприклад, те що вже давно хотіли спробувати! На поличках секс шопу існує безліч еротичних ігор, які допоможуть чудово провести час. Вони можуть бути найрізноманітнішими, тож будь-яка пара зможе знайти для себе щось цікавеньке в цьому розділі. А також можна придбати собі костюми для рольових ігор, якщо у Вас є таке бажання. 

Крім ігор існують і інші способи чудово провести час. Наприклад, Ви можете організувати для себе та своєї половинки справжній SPA-салон з масажем (можливо навіть інтимним) або побалувати кохану людину еротичними танцями у власному виконанні. 

 

Організувати незвичайне та пристрасне святкування нового року — не настільки складна задача, як Вам могло б здатись. Достатньо докласти трохи зусиль, дрібку фантазії і Ви легко зможете перетворити звичне свято на щось палке, пікантне та абсолютно нове.

Щасливого Нового року! 

 

Відгуки

Секс під ялиночкою (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Секс під ялиночкою, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка