Реалістичний вібратор - реалістичні відчуття

 

 вібратор    Вібратор – сексуальна іграшка, що вже стала класичною з величезним спектром можливостей. Принцип її функціонування одночасно простий та дуже ефективний. Вдала форма у поєднанні з вібрацією дозволяють отримати дуже багато задоволення під час мастурбації або сексу з партнером. Сьогодні в секс-шопах можна знайти тисячі моделей вібратіров, у кожної з яких є приємні особливості. Недоліків у цієї іграшки практично не буває. В умілих руках вона перетворюється у джерело величезного задоволення. Ну а невмілі руки дуже швидко ознайомлюються з принципом його використання, і, за допомогою експериментів, досягають нового рівня насолоди у ліжку.

 
 
 
 

Анатомія пристрасті

 
     Вібратори різняться за формою, потужністю, вібрацією. Особливо приємні відчуття дарують
реалістичні іграшки, по реалістичний вібраторщо по формі нагадують член. Вони немов оптимізують ті ласки, які для людських тіл передбачила сама природа, і тому задоволення від використання цього механізму дуже природнє та органічне.
     Фалічна форма і твердий пружний матеріал такого вібратору уже сам по собі прекрасний інструмент для ласк. Проте є ще вібруючі рухи різної інтенсивності що ідеально підходять для стимуляції піхви та клітору у жінок, анусу та будь-яких інших ерогенних зон. Сучасні вібратори виготовляються з водостійкого матеріалу, який провокує потрібні для задоволення тактильні відчуття Різні форми дозволяють маніпулювати іграшкою так, щоб стимулювати Вашіунікальні точки задоволення так, як потрібно для досягнення яскравого оргазму.
     Говорять, що хороший вібратор може навіть конкурувати з чоловіком, але це, звісно, неправда. Набагатоболее правдиво суждение о том, что использование вибратора в сексе вместе с мужчиной даёт великолепную гамму чувств правдивіше судження про те, що використання вібратору в сексі разом із чоловіком дає неповторну гаму почуттів і відчуттів для двох.
 
                                                               Особливості жіночого задоволення
 
     Жіночий організм створений природою так, аби існували різні способи отримати фізичне задоволення. Вибрації грашки стимулюють статеві органи, ерогенні зони, G-точку та клітор у жінок, створюючи імпульси, які приводять до викиду гормонів. Це фізіологія хорошого яскравого сексу. Набагато важливішим є емоційний ефект, який жінка отримує від використання вібратора. Красиві гладкі фалічні або інші форми цієї іграшки ідеально тримати в руках, вони прекрасно торкаються контурів жіночого тіла.Жінка стимулює себе приємним елегантным предметом і насолоджується своїм задоволенням ще більше.  
     Особливо приємні ласки вібратора, яким керує партнер жінки.Чоловік уже знає, як подарувати жінцізадоволення, але експерементує з новою технікою, проявляючи чоловічий азарт та вигадливість. Так жінка задоволена ще й бажанням свого пртнера забезпечити її задоволення будь-якими засобами. 
     Вібратор може доповнювати секс, впливаючи на іншу частину тіла паралельно з пенісом. Усі ціексперименти дуже цікаві та приємні.
 
 
Як ще пограти з вібраторм?
 
     Якщо Ви готові до нових експериментів, вібратор буде в них дуже доречним. Секс, в якому присутні
дві жінки, може бути вдосконалений можливостями цієї іграшки. Але найцікавіше, що вібратор дуже вміло приносить задоволення чоловікам. Спробуйте зі своїм партнером незвичайні ласки – використовуйте вібратор, аби ненадовго помінятися ролями в ліжку. Вібрация приємна будь-якому тілу, особливо коли вона неочікувана. Тому іграшку можна використовувати деякий час вимкненою, а потім увімкнути, або послідовно змінювати ці фази.А ще вібратор яскраво доповнює секс у воді.

 

Відгуки

Реалістичний вібратор - реалістичні відчуття (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Реалістичний вібратор - реалістичні відчуття, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка