Що таке Rabbit-вібратор і як його використовувати?

    Rabbit-вібратори відносяться до вібраторів подвійної дії. Особливої ​​популярності вони набули після фільму «Секс у великому місті», де показали продукт компанії Vibratex — вібратор Pearl Rabbit. Особливість таких вібраторів — подвійна стимуляція — піхви і клітора. Також стимуляція у таких іграшок здійснюється за рахунок ротації — обертання верхньої частини вібратора. Як правило, там знаходяться кульки для більш ефективної дії іграшки на стінки піхви.
rabbit vibrators
     Rabbit-вібратори оснащені досить потужними двома моторчиками. Якщо ламається один з них, то, на жаль, вібратор більше не може функціонувати в повній мірі. Такі іграшки мають кілька швидкостей вібрації, які управляються кнопками, і вважаються досить потужними і функціональними вібраторами (найпростіші моделі можуть управлятися коліщатком).
 
     Принцип дії rabbit вібраторів в тому, що основна головка вводиться в піхву, як зі звичайним вібратором, а окремий відросток (він може бути у вигляді вушок, метелика, дзьобика пташки і т.п.) стимулює клітор. Окремо існують Rabbit-вібратори для стимуляції точки G — відрізняються вони тільки формою головки, яку роблять зігнутою.
 
    Безсумнівна перевага Rabbit-вібраторів — можливість подвійної стимуляції. При цьому різні моделі можуть кардинально відрізнятися в ціні, так що таку іграшку можна собі дозволити, не переплачуючи. Rabbit-вібратори зносостійкі і робляться з еластомеру або силікону. Завдяки цим матеріалам такі іграшки досить гнучкі, м'які і стимулюють хоч і наполегливо, але ніжно.
 
    Деякі моделі можуть похвалитися найрізноманітнішими доповненнями - підігрівом, ручним контролем температури, водонепроникністю або ж навіть можливістю випускати струмінь води.
rabbit vibrators
    Однак, Rabbit-вібратори в більшості своїй досить гучні, що багато користувачів, особливо, любителі усамітнення, вважають великим мінусом. Такі іграшки не підходять початківцям користувачам — одночасна стимуляція декількох інтимних зон може викликати навпаки відчуття дискомфорту з незвички. 
 
     Якщо ж Ви зважилися на придбання такого пристрою, обов'язково зверніть увагу на його розмір і діаметр. Також Rabbit-вібратори розрізняються за типом живлення — від батарейок або окремого портативного джерела. 
 
     Важливо використовувати лубрикант — найкраще підійде на водній основі. Так як Rabbit-вібратори дарують досить сильну і відчутну стимуляцію, добре зволоження буде просто необхідним. Якщо Ви вирішили скористатися іграшкою такого типу вперше, варто починати з найменшої швидкості — такі вібратори дозволяють контролювати вібрацію. Деякі моделі також дозволяють управляти окремо вібрацією головки і відростка — наприклад, вмикати їх окремо, що, безсумнівно, буде дуже корисно тим, хто вперше придбав Rabbit-вібратор.
 
    Інтернет-магазин інтимних товарів «Амурчик» може запропонувати широкий вибір моделей Rabbit-вібраторів від різних виробників. Скориставшись фільтрами у відповідній категорії на сайті, Ви зможете підібрати собі найбільш привабливий варіант. Також наші менеджери зможуть дати Вам повну консультацію по асортименту нашого магазину і допомогти Вам з вибором.

 

Відгуки

Що таке Rabbit-вібратор і як його використовувати? (1 відгуків)
11.07.2018
5 - Анна

Спасибо очень познавательно, какие конкретно модели вы посоветуете?

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Анна.
Мы рады, что эта статья была Вам полезна :-)
Советуем обратить внимание на хит-продаж - <a href="https://amurchik.ua/product/vibrator-pretty-love-snappy-fioletovii">вибратор Pretty Love Snappy</a>, или же на интересную модель с ротацией - <a href="https://amurchik.ua/product/vibrator-batterilg-prince-fioletovii">вибратор Batterilg Prince</a>.
Спасибо Вам за обращение!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Що таке Rabbit-вібратор і як його використовувати?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка