Футджоб: як зробити чоловікові приємно ніжками

     Якісний і різноманітний секс – кращий подарунок, який може зробити дівчина дорогому для неї чоловіку. Стати для улюбленого кращою на світлі коханкою і навчитися доставляти йому весь спектр інтимних задоволень – непросте, але вкрай важливе завдання. Одним з сексуальних делікатесів, який гарантовано не залишиться непоміченим, є все популярний сьогодні фут-джоб.
 
     Що таке фут-джоб?
     Фут-джоб вважається однією з найоригінальніших і небанальних сексуальних технік цілком заслужено. Фут-джобом називаються ласки чоловічого статевого члена за допомогою стоп ніг: зазвичай партнерка з'єднує обидві стопи, між якими міститься пеніс. Чоловік в цьому випадку отримує величезне задоволення, не порівнянне зі звичайною мастурбацією. 
 
     Як підготуватися до фут-джобу?
 
     Перед тим, як піднести коханому чоловікові оригінальний сексуальний подарунок у вигляді сеансу фут-джобу, слід враховувати: даний вид утіх має на увазі не тільки сексуальну насолоду від стимуляції безпосередньо статевого члена партнера, а й величезне естетичне задоволення. Чоловіка зводить з розуму вид доглянутих жіночих ніжок з яскравими нігтиками і найніжнішої шкірою. Тому слід заздалегідь привести свої ніжки в порядок, відвідавши майстра педикюру. Зволожуючий або пом'якшує крем для стоп рекомендується використовувати мінімум за годину до інтиму: в цьому випадку поцілунок Ваших ніжок не матиме присмаку косметики.
 
     Як доставити чоловікові задоволення своїми ніжками?
 
     Виберіть позу – для занять фут-джобом можна придумати безліч поз, досить докласти трохи фантазії. Найважливішим критерієм вибору положення тіл є комфорт і безпека обох партнерів. 
Використовуйте лубіканти – шкіра ніг сама по собі є досить сухою, тому без використання додаткового змащення ніяк не обійтися. Ідеальним варіантом для фут-джобу є лубрикант на водній основі, що має нейтральний запах і є безпечним при ковтанні: без поцілунків і ласк ніжних пальчиків, язиком фут-джоб не обходиться.
Не бійтеся експериментувати – фут-джоб є видом ласк, до якого краще перейти після ніжної і більш традиційної прелюдії, наприклад, еротичного масажу або оральних ласк.
 
     Інтернет-магазин для дорослихАмурчик недарма вважається вірним другом любителів полунички з перчинкою: в каталозі секс-шопу можна знайти все необхідне навіть для дуже неординарних пікантних задоволень.
 
     Шопінг з «Амурчиком» - мбагатообіцяючий початок знайомства з фут-джобом!

 

Відгуки

Футджоб: як зробити чоловікові приємно ніжками (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Футджоб: як зробити чоловікові приємно ніжками, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка