День анального сексу: знаємо, любимо, практикуємо!

День анального сексу18 квітня вважається неофіційним святом анального сексу. Це свято з'явився з легкої руки, а точніше, з жартівливих слів австралійського коміка Джима Джеффріса, який запропонував ввести альтернативу Дню Всіх Закоханих і не нудьгувати 18 квітня. Не дивно, що навколо цієї пропозиції виник великий ажіотаж серед користувачів Інтернету: дійсно, чим не привід урізноманітнити своє інтимне життя? Особливо, якщо Ви давно хотіли провести такий пікантний експеримент, але так і не наважувалися порадувати свою другу половинку таким незвичайним інтимним пропозицією.

У багатьох анальний секс, в першу чергу, асоціюється з таким собі табу, обговорення якого є неприйнятним. Адже заборонений плід завжди такий солодкий! Пари, які звикли до традиційного інтиму, можливо і цікавляться іншими видами сексуальних забав, але або не знають як почати, або ж психологічно не готові до таких експериментів. І дуже даремно, адже при правильній підготовці анальний секс з легкістю відкриє для обох партнерів абсолютно новий світ задоволення. Головне - це довіритися партнеру, а далі все піде як по маслу!

Для пар, які раніше не практикували анальний секс, є ряд обов'язкових правил, дотримуючись яких дуже легко і просто зануритися у світ небачених насолод. А наскільки глибоким буде це занурення, вирішувати вже виключно Вам.

При анальному сексі в активній ролі чоловік отримує набагато більше задоволення, ніж під час звичайного сексу, через більш щільне стиснення пеніса, а, значить, набагато сильнішою його стимуляції. Відповідно, оргазм буде набагато потужніше. Більш того, якщо правильно і ніжно простимулювати попку самому чоловікові, то його відчуття внаслідок натискання на передміхурову залозу не зрівняються навіть з найяскравішими постільними дослідами, пережитими досі. Жінок природа також винагородила по максимуму, подарувавши можливість відчувати анальний оргазм. Однак, тут партнеру потрібно буде постаратися.

Отже, турбота про партнера - це правило номер один. Для цього слід запастися анальним лубрикантом - він вкрай необхідний, якщо Ви хочете принести коханій людині справжнє задоволення. Природою не передбачено виділення природної змазки в такому чутливому місці, і приємного ковзання без допоміжного засобу не вийде. А ще анальна змазка допоможе розслабити попку і підготувати до нових звершень.

Анальна іграшка невеликих розмірів або ж чутливий пальчик партнера - це саме те, з чого варто починати подорож у світ яскравих анальних пригод. Не поспішайте спробувати все і відразу. В цьому випадку тільки терпіння, турбота і ніжність дозволять осягнути красу анальної стимуляції з цікавістю і задоволенням.

Анальні іграшки

Не варто забувати про психологічну складову процесу. Починаючи з банальної гігієнічної підготовки та закінчуючи тривалими прелюдіями з розслаблюючою олією в романтичному інтер'єрі. У кімнаті обов'язково повинно бути тепло і максимально затишно - вимкніть світло, запаліть нічник або свічки, подбайте про красиву постільну білизну і спідню білизну. Неспішні, звичні прелюдії легко приведуть до потрібного настрою і дозволять відчувати себе впевнено і спокійно. Приділяючи увагу відчуттям партнера і контролюючи процес, рухаючись плавно, легко вдасться отримати оргазм навіть вперше.

Озброївшись всіма необхідними допоміжними засобами, Ви можете сміливо приступати до нового досвіду. Якщо зробити все неспішно і правильно, то анальний секс назавжди перестане асоціюватися зі словом «табу» і допоможе зробити інтимне життя Вашої пари ще більш яскравим і насиченим.

Відгуки

День анального сексу: знаємо, любимо, практикуємо! (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про День анального сексу: знаємо, любимо, практикуємо! , залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка