5 основних помилок в сексі, які може зробити жінка

    Йтиметься про поведінку жінки під час сексу, через яку може не відбутися не тільки інтимна близькість, а й в результаті занапастяться взагалі відносини.
Звичайно, ідеальних людей не буває. Всі ми схильні до поганого настрою, втоми або просто небажання що-небудь робити. Однак варто пам'ятати кілька нехитрих речей, які точно не підуть на користь відносинам.

     1. Розмови під час сексу
Багато жінок розмовляють в той час, коли краще цього не робити. Це відволікає чоловіка, збиває настрій, розбиває інтимну атмосферу. Пам'ятайте, що відносини - це розуміння один одного і без слів, особливо, коли партнери стають одним цілим. Якщо Вам дуже вже цікаво, чи любить Вас Ваш партнер під час сексу, то його дії і так доводять це. Залиште питання і філософські міркування на більш підходяще для цього час.
 
     2. Порівняння.
Звичайно, будь-якому чоловікові буде дуже приємно, якщо Ви йому скажете, що він кращий. Однак навряд чи йому сподобається чути про Ваших колишніх і якими були вони. Навіть якщо Ви будете розповідати тільки мінуси попередніх відносин, повірте, це все одно залишить неприємний осад в душі Вашого нинішнього обранця. 
 
     3. Пасивна позиція
Чоловіків дратують пасивні дівчата в сексі. Це немов він зайнявся любов'ю з колодою або сходив в спортзал. Ніякого задоволення від цього чоловік точно не отримає. Багато жінок вважають, що пасивна поза - найкращий варіант, щоб отримати задоволення від свого партнера. Однак відносини пари - це обопільний зв'язок. Вашому чоловікові дуже важливо знати, що Ви його теж любите і готові подарувати йому задоволення.  
 
     4. Футбол
Так вже вийшло, що Ваш чоловік - футбольний фанат, і йому життєво важливо не пропускати жодного матчу улюбленої команди. Як би Вам не хотілося в ці моменти уваги та близькості, постарайтеся зрозуміти, що Ваш обранець теж людина зі своїми захопленнями, які теж частина його індивідуальності. А за індивідуальність Ви і полюбили свого чоловіка, хіба ні? Подумайте, що у Вас теж є якісь улюблені речі, хобі та захоплення, якими Ви теж хотіли б займатися. І навряд чи Ви будете щасливі, якщо Ваш чоловік весь час буде Вас відволікати. Зате якщо улюблена футбольна команда Вашого партнера виграє, він прийде до Вас, повний енергії та готовий згортати гори. Хіба це буде не чудово? Спробуйте розважити його після цього еротичної рольовою грою в костюмі футболістки!
 
     5. Зауваження
Якщо Ваш чоловік раптово здивував Вас в ліжку чимось новим - це абсолютно не означає, що він встиг пару раз сходити на сторону і навчитися цього в іншої жінки. Можливо, Ваш чоловік тихенько перечитав потрібну літературу або нарешті зважився втілити якісь свої давні фантазії. Це говорить про те, що він готовий перед Вами розкритися більше, навіть якщо Вам здавалося, що Ви знаєте про свою кохану людину вже все. Однак люди такі істоти, які завжди можуть дивувати один одного. Так що не забувайте про це!
 
    Ці невеликі 5 правил завжди зможуть допомогти Вам бути більш уважною, більш люблячою і більш коханою Вашим чоловіком. Ці правила зовсім не складні, проте, завдяки їм, Ваше інтимне життя гарантовано буде більш насиченим, повним і без неприємних сюрпризів!

     Інтернет-магазин «Амурчик» завжди також готовий допомогти перетворити секс в більш незабутні враження. У нашому магазині Ви зможете знайти все допоміжні засоби - від лубрикантів до ігор для пар. Також наші консультанти зможуть швидко і професійно допомогти Вам з вибором.

Відгуки

5 основних помилок в сексі, які може зробити жінка (3 відгуків)
26.05.2017
5 - Коля

Да, бывают моменты, когда моя девушка мне говорит, что я громко дышу или что-то делаю не так. Это конечно очень сильно выводит из себя. А вот по поводу, что если они не пытается ничего делать, тоже кажется, что как-будто это все делаешь без души, вот тогда реально ничего не чувствуешь. Так что хочу пожелать девушкам, больше чуткости к парням, а они ответят взаимностью обязательно.

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Коля.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
15.10.2016
5 - Евгений

Хорошо,когда есть сайты подобные "Амурчик", где без пошлости, а доброжелательно и откровенно даются советы и рассматриваются распространённые ошибки. Хотелось бы увидеть статью об ошибках мужчин.

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Евгений.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
13.10.2016
5 - Ксюша

Мне кажется любая девушка должна понимать, что ни в коем случае не стоит сравнивать мужчину с бывшими. Это фатальная ошибка многих и ни к чему хорошему она не приведёт. Думаю никто из нас не захочет услышать сравнения в свою сторону! Насчёт разговоров и пассивности во время секса полностью поддерживаю. Не стоит этого делать. А вот по поводу того, что мужчина удивил чем-то новым, так за это хвалить надо! Это поощряет его к разнообразию. Почему сразу на стороне научился, сейчас масса различных вариантов, от книг до интернета.

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Ксюша.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про 5 основних помилок в сексі, які може зробити жінка, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка