Як досягти оргазму без сім'явиверження

    Досягти піку оргазму кілька разів до настання эякуляції намагалися ще в глибоку давнину, чому були присвячені цілі роботи і дослідження. Як жінка могла відчувати оргазм кілька разів, так цього, насправді, може навчитися і кожен чоловік. Чому це можливо? Тому що м'язи, що відповідають за еякуляцію і оргазм, різні. Відповідно, навчившись їх контролювати, можна відчувати оргазм без сім'явиверження.
 
     У 1940 році Альфред Кінсі детально описав у своїй роботі процес затримування сім'явиверження. Його дослідження були підтверджені в лабораторіях і остаточно доведені. 
 
     Важливо знати, що перший оргазм проходить без еякуляції, сім'явиверження настає під час останнього оргазму. Оргазм ділять на еякуляціонний і сухий. Ось саме сухому і потрібно навчитися. Для цього, перш за все, варто навчитися контролювати сечовипускання - саме ці м'язи відповідають і за сім'явиверження. Вміючи зупинити сечовипускання, чоловік зможе і зупинити вчасно еякуляцію. Далі можна спробувати перед еякуляцією затискати пальцями трохи нижче головки пеніса насіннєвий канал. Ще один спосіб - навчитися контролювати підняття і опускання яєчок. Коли яєчка піднімаються, це служить сигналом до еякуляції. Відповідно, якщо навчитися їх опускати, сім'явиверження буде затримуватися.
 
     Спочатку під час вправ будуть напружуватися м'язи живота, але з часом Ви навчитеся краще контролювати саме потрібні Вам м'язи. Практикуватися можна, почавши з мастурбації. Важливо також контролювати правильно дихання. Напружуючи потрібні м'язи, слід глибоко вдихати, а на видиху тримати м'язи в напруженому стані. Коли Ви досягнете успіхів у практиці наодинці з собою, можна спробувати затримати сім'явиверження при статевому акті. 
 
     Спочатку під час занять сексом багато що може Вас відволікати, і тут важливо сконцентруватися і не послаблювати контроль. У майбутньому для Вас запобігти еякуляції буде легко. Затримати сім'явиверження можна буде завжди, і це не буде вимагати багато зусиль. 
Ще одна корисна порада - почитати в спеціальній літературі, які м'язи знаходяться в районі живота, таза, що відповідає за сім'явиверження, за підняття яєчок, як влаштований статевий орган. Це Вам допоможе краще зрозуміти, як влаштовано Ваше тіло, і як його контролювати. 
 
    Уміння затримувати еякуляцію абсолютно ніяк не заважає відчувати раз разом задоволення в сексі, отримувати яскраві і незабутні оргазми. При цьому Ви зможете приємно здивувати свою дівчину Вашої витривалістю. При цьому Ваше інтимне життя стане набагато більш насиченим і активнішим.

 

Відгуки

Як досягти оргазму без сім'явиверження (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Як досягти оргазму без сім'явиверження, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка