Фемдом: мистецтво домінувати

     Фемдом – це домінуюча роль жінки в стосунках як над чоловіком, так і над жінкою, якщо відносини одностатеві. Домінування жінки в нинішній час вважається чимось цілком звичайним – іноді чоловіки просто втомлюються бути головними. Однак, в даному випадку мається на увазі не просто відносини, де жінка сильніша, а чоловік слабкіший, а відносини господиня-раб. Найчастіше це стосується сексу і інтимних моментів в цілому.

    По-перше, фемдом існує тільки з обопільної згоди. По-друге, в фемдомі задіюється бдсм, де заподіяння болю з боку жінки - само собою зрозуміле. Важливо навчитися в такій парі повністю довірятися один одному, а також не перестаратися. В цьому випадку особисте життя пари відкриється зовсім з іншого боку. 
 
     Важливо усвідомлювати, що навіть якщо вся ініціатива йде з боку жінки, це не означає, що чоловік стає безправною істотою на весь час. Пара заздалегідь обговорює, що конкретно їй цікаво і яку поведінку обрати, але важливо розуміти обом партнерам, що це усвідомлено обрана гра. 
Фемдом  невіддільний від бдсм. Це вид відносин, де буде присутній біль і всі радощі бдсм-у – бондаж, порка, ігри. І це вид відносин, які повинні подобатися обом партнерам. Фемдом буває різного напрямку - він може використовуватися для заробітку і просто як випадковий зв'язок "зустрілися і відразу ж розлучилися", це може бути сенс життя або просто заради забави. Для багатьох чоловіків властолюбна жінка - це символ сили, деяким подобається відчувати себе залежним. Для жінок же це спосіб самовираження так, як вона і не могла мріяти.

     Такі відносини і не означають, що треба бути завжди такими - жінка головна, чоловік в усьому підпорядковується. Це вид гри, яку завжди можна припинити. У фемдомі дуже важливо бути впевненим в собі і своєму партнерові, не соромитися і не боятися виглядати дурним. У стабільних і тривалих звичайних стосунках пари можна почати з найпростіших бдсм-ігор та іграшок, поступово пробуючи і експериментуючи далі.
 
     В інтимних магазинах продаються спеціальні бдсм-іграшки, які не зашкодять і максимально виконають свої функції. Інтернет магазин «Амурчик» радий запропонувати великий асортимент наручників, усіх видів бондажу, маски, великі інтимні іграшки, затискачі і засоби для порки, кляпи і нашийники. Також бдсм-категорія може похвалитися великим вибором еротичних костюмів і білизни. Самі Ваші найпотаємніші бажання легко можна перетворити в життя.

 

Відгуки

Фемдом: мистецтво домінувати (1 відгуків)
14.10.2016
5 - Диана

Фемдом на данный момент набирает популярность, в нашей паре мы регулярно практикуем его как игру. При чем все зависит от настроения иногда надо мной доминирует мужчина, а иногда мы практикуем фемдом, очень нравится такое чередование. Подобный фетиш раскрепощает, добавляет уверенности в себе и к тому же укрепляет отношения, раскрываясь в таких играх пары проявляют больше доверие друг другу.

Відгук був корисним? Так (6) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Диана.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (3) Ні (0)

Додати відгук про Фемдом: мистецтво домінувати, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка