Необхідність засобів для очищення секс-іграшок

    Засіб для очищення секс-іграшок - це антибактеріальна рідина, як правило, випускається в баночці-спреї для догляду за інтимними товарами. Рідина призначена для збереження іграшок в хорошому стані, вбиває бактерії і робить безпечним використання іграшок в наступний раз. Якщо Ви користуєтеся інтимними товарами - причому не важливо якими, це можуть бути і вібратори, фалоімітатори, вагінальні кульки, так і вакуумні помпи або мастурбатори - то в описі майже кожного товару рекомендується обробляти секс-іграшку після використання спеціальним засобом для очищення.
 
    Чи дійсно важливо користуватися засобом для очищення секс-іграшок?
 
      Так - такі кошти, в першу чергу, антибактеріальні та допоможуть запобігти можливому потраплянню інфекції в тіло через секс-іграшку. Це як помити руки перед їжею. Досить відсвяткувати на поверхню виробу засобом для очищення і протерти чистим шматочком тканини, серветкою або рушником. Після засобу іграшку можна промити в воді, якщо її матеріал дозволяє. Якщо корпус виробу не захищений від води, стежте, щоб волога не потрапила на механічні частини. Другий важливий момент - такі засоби для очищення інтимних іграшок допомагають тримати матеріал виробів в хорошому стані. Багато секс-іграшок мають м'яке і схоже на дотик на людську шкіру покриття - кіберщкіра, силікон, матеріали на основі термопластичних гум. Такі матеріали вимагають особливого догляду і спостереження за їх станом. Їх не можна мити агресивними миючими засобами, деякі не рекомендується мити навіть зі звичайним милом, проте засоби для очищення секс-іграшок підходять для всіх інтимних товарів і матеріалів. Важливо тільки, щоб засіб був без спирту в його складі.
 
      Засоби для очищення секс-іграшок можуть трохи відрізнятися за своїм складом. Зазвичай це спрей в зручному флаконі з різним об'ємом. Але за складом вони можуть містити спирт або немає. Кошти на спиртовій основі краще знезаражують, але вони не підходять для ніжних матеріалів і можуть пошкодити їх. Якщо у Вас секс-іграшка, що вимагає особливого догляду, краще придбати засіб для очищення секс-іграшок, де в складі немає спирту. 
 
        Якщо Ви активно користуєтеся секс-іграшками, та й якщо навіть Ви вперше придбали найпростіше інтимний виріб, засіб для очищення секс-товарів повинно бути у Вас обов'язково. З ним Ви можете бути спокійні, що Ваше придбання для інтимної стимуляції прослужить Вам довго та ефективно. Догляд за нею забере у вас дуже мало часу. 
 
      Інтернет-магазин «Амурчик» може запропонувати великий вибір засобів для очищення секс-іграшок - як від різних виробників, так і відрізняються за складом і обсягом. Наші консультанти підкажуть Вам, який засіб краще за все вибрати, чи підійде воно для іграшок певного типу чи ні, а також порадять, як доглядати за інтимними товарами.
 
google plus  Facebook    YouTube  Maps  Амурчик

 

Відгуки

Необхідність засобів для очищення секс-іграшок (1 відгуків)
15.10.2016
5 - Лера

Если вы серьёзно относитесь к своему здоровью, то использовать различные секс-игрушки нужно соблюдая правила гигиены. У меня в арсенале есть несколько таких и я обязательно обрабатываю их специальными антибактериальными средствами, чтобы не занести инфекцию. Это удобные спреи, которые легко использовать и можно без проблем приобрести в любом секс-магазине.

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Лера.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Необхідність засобів для очищення секс-іграшок, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка