Як незабутньо провести Новий рік удвох?

2020

Новий рік удвох

Наближається сама довгоочікувана, атмосферна і багатьма улюблена ніч в році. Лічені дні відділяють нас від Нового року, який ось-ось постукає до нас у вигляді білого металевого Щура. Дні, наповнені радістю, мріями і останніми приготуваннями до Дня Х. Хтось вирішить святкувати урочистий вступ в нове десятиліття в колі сім'ї, хтось побажає провести старий рік вибуховою вечіркою з друзями, а хтось же віддасть перевагу романтичному вечору і страсній ночі наодинці зі своєю коханою людиною. І якщо традиційне сімейне святкування і веселі дружні гуляння довжиною в ніч, ранок і, часом, день не викликають особливих організаційних питань, то відокремлене торжество удвох може деяких налякати і навіть збентежити, тим більше якщо досвід святкування Нового року в настільки вузькому колі для Вас перший. Чим займатися всю ніч? Як розважатися, щоб не було нудно? Що б такого придумати, щоб новорічна ніч запам'яталася назавжди? І інші стривожені питання можуть хвилювати пару закоханих, які збираються вступити широким і впевненим кроком в Новий рік разом. В даному випадку класичним поїданням олів'є і вечорами на хуторі поблизу Диканьки тут не відбудешся. Хіба що Ви навмисно бажаєте влаштувати собі ледачий Новий рік за переглядом старих новорічних і різдвяних фільмів, лежачи в обнімку на дивані і наминаючи ложку за ложкою апетитного салату. Це, до речі, теж непоганий варіант проведення часу. Але якщо Ви бажаєте щось цікавіше в головну ніч року, то Вам потрібно щось більш запам'ятовуюче і пікантне. Адже як Новий Рік зустрінеш, так його і проведеш. Хто ж відмовиться від наступних 365 днів пристрасті і любові?

А для того, щоб перетворити спільну новорічну ніч в незабутнє святкування в ім'я любові, пристрасті і, звичайно ж, настання 2020 року, ми підкинемо Вам кілька цікавих, незвичайних і пікантних ідей. Готові до новорічних пригод?

Новий рік удвох? Час пристрасної різноманітності

Якщо Ви задумали святкувати Новий рік удвох зі своєю коханою людиною, то ця урочиста ніч повинна пройти під егідою шаленої пристрасті, нетривіальності і неповторності. Візьміть собі за девіз вираз “Новорічна ніч - буденність з пліч!” і приступайте до планування самої своєрідної і повної пристрасті ночі. Як урізноманітнити новорічну ніч, надати більшої романтики і запалити палкою пристрастю допоможуть наші дружні новорічні поради.

Сексуальну Снігуроньку замовляли?Красиво ти увійшла в моє грішне життя...

… і в новий 2020 рік. Перший крок в Новий рік повинен бути красивим і ефектним. Тим більше це стосується тих, хто вирішив святкувати наодинці зі своєю коханою людиною. Старі, але такі затишні рейтузи, кальсони з елегантно витягнутими колінами, тепленькі шкарпетки з еротично визираючим пальчиком з багаторічної дірки і майки-алкоголічки без явних ознак естетичного життя, як би це складно не було, але варто відкласти в далеку шафу, а краще і зовсім викинути. Навіщо вступати в Новий рік зі старими, непридатними речами? Але мова не про це. І ось, коли всі непотрібні речі заховані, а душа готова до експериментів, варто оновити гардероб і зібрати неповторний новорічний образ. Ось тут то можна дати волю своїй фантазії і втілити всі таємні сексуальні бажання. Адже в новорічну ніч можна все! Не знаєте, що вибрати? Ось кілька ідей.

1. Костюми для рольових ігор. Чому б не зіграти в гру під назвою “Новорічна пристрасть” і не перевтілитися в образ свого сексуального альтер-его? Наприклад, вже традиційні образи Снігуроньки і Діда Мороза (Санта Клауса) відмінно впишуться в тематику свята. Хіба що ці наряди будуть злегка 18+. Не дарма ж Ви тільки разом проводите цю ніч… 

Ці ельфи готові допомагати СнігуроньціНу і куди ж без більш стандартних і вічно актуальних образів сексуальних вчительок, пристрасних поліцейських, спокусливих медсестер, грішних черниць, зайчиків Playboy, кішечок і т.д. У новорічну ніч Ви можете дозволити собі абсолютно будь-який наряд, який підкріпиться цікавим і інтригуючим сюжетом. Далі ж справа за Вашою фантазією і розкутістю. Тим більше ці костюми зможуть прослужити Вам не тільки одну ніч, а стати необхідним реквізитом в спальні на постійній основі.

2. Лакове божевілля. Пристрасне безумство від виду коханої людини в сексуальному лаковому наряді, облягаючому і підкреслюючому всі принади і розкішні форми, зможе з легкістю поглинути Вашого партнера з першого ж погляду. У такому вбранні цілком можна і в ті ж рольові ігри пограти, і просто порадувати око Вашого чоловіка. Як на рахунок ролі суворої пані, яка неупереджено карає різкою партнера, що не відрізняється зразковою поведінкою протягом усього року? Потрібно ж направити свого чоловіка на шлях істинний хоча б в новому році. А ось чи будете Ви в шикарному, обтягуючому лаковому платті, комбінезоні, облягаючих брюках або лакових панчохах, вирішувати вже Вам. Підберіть собі самий божевільний образ, адже Новий Рік - час втілень всіх сексуальних таємних бажань.

Сексуальна білизна-перший крок до успіху3. Сексуальное белье. Звичайно, під міні-сукнею Снігуроньки або лаковим комбінезоном Жінки-кішки може і зовсім не бути білизни, але якщо ж Ви вирішили посилити і продовжити інтригу перед головним новорічним подарунком, то варто вибрати відповідну білизну. А так, як Ваша спільна новорічна ніч в будь-якому випадку закінчиться в спальні (а, можливо, і не тільки в ній), то сексуальна білизна - це мастхев будь-якої жінки, тим більше на випадок такого торжества. Комплект білизни - це цілком вже зібраний образ, який начебто і загадково прикриває все, що необхідно, але в той же час несамовито збуджує і піднімає далеко не тільки настрій. Ви можете навіть бути без додаткового одягу, нарядів і рольових костюмів, але в сексуальній і красивій білизні Ви бути просто зобов'язані. Це, в першу чергу, потрібно навіть не для спокушання чоловіка, а для повноцінної впевненості в собі і в своїй сексуальності. А неповторна реакція чоловіка на Вас в ньому - це вже вельми приємний бонус. Так що вперед до впевненості і пристрасної, спекотної ночі!

Ні одними гірляндами, ні кольоровими вогниками

Святкові декорації, як красива жіноча білизна з попереднього блоку - просто необхідні в новорічну ніч. Необхідні для створення атмосфери, а також додання краси і затишності приміщенню. Але хіба одними гірляндами, та вогниками можна прикрасити любовне гніздечко? Звичайно ж ні! Святкування Нового року удвох з коханою людиною - це відмінний привід нарешті використовувати всі свої красиві, ароматні свічки, які так довго нудилися на полицях і чекали своєї романтичної долі. Це і прекрасний час поповнити свої запаси новими восковими моделями, а також вперше купити цей романтичний елемент, якщо раніше до нього не вдавалися.  Гірлянди - це шалено новорічний аксесуар само собою, але не варто заперечувати того, що вони створюють більш святкову атмосферу, ніж романтичну. Свічки ж здатні і свято влаштувати, і романтику створити, і пристрасть розпалити. 

Розпаліть полум'я пристрастіЧому ж варто віддати перевагу свічкам в новорічну ніч?

  • Романтична атмосфера. Свічки - це істинно романтичний аксесуар, який просто створений для любові, пристрасті і затишних нічних посиденьок і зустрічей. Трепетне полум'я ніжно висвітлює темну кімнату своїми теплими і м'якими тонами. Легкі потоки повітря змушують тремтіти плавні контури вогника, створюючи неймовірні тіні і чарівні відблиски світла. Приємне тепло від свічки сприяє розслабленню і зняттю напруги. У кімнаті панують затишок і чарівна атмосфера. Хіба не те, що необхідно в новорічну ніч?
  • Неймовірний аромат. Запах ялини і мандарин - це, звичайно, невід'ємна частина новорічної ночі, але що, якщо розбавити його легкими і невимушеними ароматами свічок? Ароматичні свічки - це як окремий вид мистецтва, який чарує, розслабляє і поглинає цілком і повністю. Улюблені аромати можуть і підбадьорити, і розслабити, і навіть збудити. Ароматна романтична атмосфера здатна ще більше зблизити закоханих і розкрити їх. Тому на Вас покладається лише почесна і важлива місія визначитися з необхідним ароматом, адже ароматичних свічок просто хоч греблю гати. Головне, не витратьте всі гроші на свічки, залиште на подарунки!
  • Гарячі експерименти. Якщо Ви побажаєте перейти на наступний рівень задоволення в новорічну ніч, то “гасіть світло, гасіть свічки” - це явно не про цей випадок. Одні свічки призначені для створення атмосфери, інші ж - для пікантних експериментів і гарячої насолоди. Якщо Вам коли-небудь доводилося чути про ігри з гарячим воском, то новорічна ніч - це ідеальний час для того, щоб спробувати і самому. Ця романтична і урочиста пора дана для відкриття нових способів отримання задоволення і сексуального збудження. Якщо не в новорічну ніч, то коли? Бути може ці сексуальні забави прийдуть Вам до душі і Ви включите їх в новому році в список своїх улюблених прелюдій. 

Для таких гарячих розваг існують спеціальні свічки, які володіють певним градусом плавлення для того, щоб не обпектися і не нашкодити шкірі партнера. Якщо Ви не бажаєте залишити свій слід на повіки вічні у вигляді опіку, то варто купувати свічки, призначені для таких забав. Гарячий віск, що капає на оголене тіло, викликає масу відчуттів і підвищує рівень збудження. А якщо ще й зав'язати очі партнеру і не попереджати його куди і коли потрапить наступна пекуча крапля, то рівень збудження зійде вище будь-якої шкали. Зимова новорічна ніч зовні і гаряча полум'яна пристрасть всередині Вашої квартири зійдуться в одне незабутнє свято любові, пристрасті і Нового року. 

  • Тепла масажна пристрасть. Масаж - це не просто розслаблююча дія, яка знімає напругу і відновлює сили, але і дивовижна прелюдія, яка веде до більш пікантних і інтимних процедур. При чому тут свічки, запитаєте Ви? Якщо Ви думаєте, що всі функції і можливості свічок вже були розглянуті, то Ви помиляєтеся. Існують спеціальні масажні свічки, які при плавленні перетворюються в ароматне масажне масло. Як щодо романтичної зустрічі нового року при свічках і продовження ночі в процесі приємного масажу? Тепле масло з приємним легким ароматом подарує Вам не тільки розслаблюючу атмосферу, але і приємний тактильний контакт, який разом з дотиками коханої людини перетвориться в бурю емоцій і збудження. Масажний Новий Рік - такого святкування у Вас ще явно не було!

Різдвяний БДСМНоворічна ніч в стилі БДСМ

У Новий рік з новим досвідом! Якщо Ви давно бажали спробувати щось нове в сексі і цілком розглядали варіант БДСМ-елементів, але не наважувалися запропонувати партнеру, то новорічна ніч - це самий вдалий час. Після півночі, коли настане час розпаковувати подарунки, надайте своєму партнерові несподіваний, але дуже пікантний презент у вигляді БДСМ-іграшок. Для початку це можуть бути більш стандартні елементи, наприклад, звичайні металеві наручники або ж наручники з хутром, щоб почати свій БДСМ-шлях більш лайтово і мило. Найрізноманітніші батоги, флогери і стеки можуть стати крутими елементами навіть в початкових БДСМ-іграх. Перші легкі шльопання по оголеному тілу можуть дуже швидко перейти в пекучі пристрасні удари. Головне лише почати! Прекрасним доповненням стануть і кляпи для рота, маски для очей або ж стильні нашийники. Якщо ж не можете визначитися з конкретними аксесуарами або ж ще цілком не знаєте, що хочете, то можна придбати спеціальні набори, які складаються з найважливіших і необхідних елементів для пристрасних БДСМ-забав. Подарунковий БДСМ-набір - це відмінний новорічний подарунок, яким Ви зможете скористатися відразу ж після бою курантів. Після такого подарунка і проведення новорічної ночі, зворотного шляху немає. Ваш рік приречений бути повним пристрасті і полум'яної любові.

Куди ж без секс-іграшок, тим більше в новому році

Новий рік - нова іграшка. Мало того, що це чудовий подарунок як для жінки, так і для чоловіка, тим більше, якщо Ви точно знаєте, що любить Ваш партнер, так це ще й відмінний спосіб урізноманітнити Вашу новорічну ніч. Якщо ж сексу в новорічну ніч бути, то він, безумовно, повинен бути найяскравішим, незабутнім і пристрасним. Секс в новорічну ніч - це круте завершення старого року і шалений пристрасний початок нового. Навіщо робити крок в 2020 рік, якщо можна в нього влетіти в пориві екстазу і ейфорії? Допоможуть же зробити секс таким якраз секс-іграшки, які забезпечать додаткову стимуляцію і неперевершені відчуття. 

Що подарувати?

Вібратор дарувати-мрії здійснитиЯкщо Ви хочете по-справжньому здивувати свого партнера, то варто звернути увагу на круті smart-іграшки, які підкорять як чоловіків, так і жінок своїми можливостями, функціональністю і міццю. Жінкам можна піднести в ролі подарунка шикарний елегантний вібратор або ж вакуумний симулятор орального сексу. Асортимент і різноманітність цих девайсів не має меж, тому Ви з легкістю зможете знайти те, що необхідно. Причому, іграшки мають найрізноманітніші форми, розміри, кольори і матеріали. Просто простежте, що Ваша дама любить в сексі і подаруйте їй саме те, що зможе доставити неймовірне задоволення. Чоловікам же сміливо можна дарувати ерекційні кільця, адже вони підвищать якість і тривалість сексу. З таким подарунком Ви можете бути впевнені, що новорічна ніч буде довгою… Відмінним подарунком стане і крутий мастурбатор, який, до того ж, може володіти як функцією вібрації, так і підігріву. Саме такий подарунок буде зігрівати і насолоджувати Вашого коханого, коли Вас не виявиться поруч.

Буває так, що в новорічну ніч Ви опинилися в різних містах, континентах або просто комусь “пощастило” працювати в святкову ніч, а хтось залишився один вдома. Але інноваційні технології і круті смарт-іграшки здатні возз'єднати Ваш союз навіть на відстані. Новий рік - це ж час чарівництва і чудес. Навіть такі неприємні обставини можна скрасити за допомогою секс-іграшок, які синхронізуються з додатком на телефоні і з іншими інтимними девайсами. Таким чином, будучи на відстані, Ви все-одно зможете задовольняти один одного призначеними для цього іграшками. Головне, подбати про покупку такого подарунка заздалегідь, щоб в новорічну ніч вже випробувати дане диво технології.

2020 рік - це рік Білого Металевого Щура, так що якщо Ви бажаєте задобрити представницю наступаючого року, то можете сміливо дарувати своєму партнерові металеві секс-іграшки. Наприклад, Ви можете подарувати металевий вібратор, масажер простати або ж елегантні металеві анальні пробки зі стразами. Будьте впевнені, Металевий Щур буде задоволений, як, власне, і Ваш партнер.

Новорічну ніч з пекучою пристрастю!

Новорічна ніч удвох - це зовсім не нудна затія, яка полягає лише в спільному перегляді різдвяних фільмів і поїданні новорічних страв. Новий рік - це новий виток у Ваші відносини, сексуальне життя і пристрасть. Саме в цю ніч для Вас відкриті всі двері, що ведуть не тільки в Новий рік, а й на новий етап відносин. Будьте оригінальними, розкутими, пристрасними і шалено закоханими. Ваш новий рік буде незабутнім!

2020

Відгуки

Як незабутньо провести Новий рік удвох? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Як незабутньо провести Новий рік удвох?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка