Вага сексу не перешкода

Плавати по хвилях або битися об скелі? Мабуть, одвічна тема для обговорень, суперечок і дискусій. Вкотре нагадувати, що смаки у кожної людини можуть відрізнятися і не збігатися з іншими загальноприйнятими або індивідуальними перевагами, думаємо, не варто, але все ж злегка натякнемо. Безперечно, смаки людини - це виключно індивідуальні прояви, які не зобов'язані збігатися з чиїмись ще або бути апріорі "правильними" або "неправильними". Тим більше, якщо справа стосується таких інтимних тем, як секс. Тут-то точно питання "з ким", "коли", "чому" та інші повинні стосуватися виключно безпосереднього учасника цього пікантного процесу. Так що пірнати у вир бурхливих і пристрасних тілесних хвиль або ж задоволено прибиватися до збудливо гострих скель, вирішувати тільки Вам. Але ось питання. Що робити, якщо у Вас немає вибору, адже все, що Ви бачите на своєму сексуальному горизонті - це нескінченні хвилі, айсберг в яких давно розтанув в цьому океані любові? Що, якщо Ваш партнер істинний Нептун і підкорювач власних морів і океанів? Або ж Ви - та сама володарка морська, яка здатна накрити чоловіків своїми хвилями пристрасті з голови до ніг? Можемо заспокоїти всіх допитливих і цікавих, адже в даному випадку не має ніякого значення ні кількість проміле в Ваших морських хвилях, ні кількість кілограмів у Вашому прекрасному тілі. Секс - це процес, який здатний приносити задоволення абсолютно кожній людині, незалежно від статі і, вже тим більше, ваги. Чи існує секс навіть при позначці 100 кг +? Звісно! Якби повні люди не могли займатися сексом, то населення Землі було б куди біднішим, ніж налічується на сьогодні. Чи можна отримувати задоволення від сексу при великій вазі? Безумовно! Інакше б сумних і злих повних людей було б куди більше. А оскільки ходить такий стереотип, що повні люди - це доброї душі створення, то можна зробити висновок, що вони дуже задоволені і в інтимному плані. У задоволених людей немає місця для смутку. Секс повних людей такий же за відчуттями і за принципами процесу, як і у людей більш стрункої та худорлявої комплекції. Ні, повним людям не доводиться скручуватися в невідому позу "зю", щоб отримати задоволення. Вони виконують такі ж зворотно-поступальні рухи як і всі, просто їм потрібно трохи більше часу, щоб знайти зручну позу і стійке, комфортне положення для двох. У всьому іншому, секс людей в тілі ідентичний сексу людей середньостатистичної комплекції. Вага сексу абсолютно не перешкода!

Хорошої людини має бути багато

Хорошої людини має бути багато

ГармоніяНе знаємо, як людини, але сексу повинно бути у кожного в достатній кількості, незалежно від ваги, фігури і комплекції. Але не можемо не згадати, що не все так гладко в сексуальному плані у повних людей. Безумовно, є та категорія людей в тілі, яким абсолютно все одно, яка цифра видніється у них на вагах і якого розміру вони носять одяг. Такі люди просто приймають себе такими, якими вони є, і насолоджуються життям і, звичайно ж, сексом зі своєю коханою людиною. Багато з таких людей не бачать в своєму зайвій вазі недоліків і не вважають цю особливість негативним фактором, який негативно впливає на їх сексуальне життя. Ось у таких-то людей і варто повчитися любові до себе, самовпевненості і вмінню насолоджуватися життям. І це дійсно круто!

Але… Але далеко не всі люди дотримуються таких поглядів на себе і на життя у великій ваговій категорії. На шляху більшості повних людей стоїть серйозна перешкода, яка не дає здійснювати всі свої сексуальні бажання і потреби. І мова йде про психологічну проблему. Не секрет, що багато людей, які страждають від зайвої ваги, є дуже закомплексованими в житті. Що вже говорити про секс... І тому більшість жінок і чоловіків просто соромляться свого тіла і бояться навіть на секунду уявити себе в оголеному вигляді в присутності протилежної статі. Жінки зі страхом уявляють не те, що статевий зв'язок, а навіть простий процес оголення на очах коханого чоловіка. Маса думок про неідеальність форм і можливості відрази та прояву його з боку партнера моментально гублять весь запал і сексуальне бажання. Чоловіки також схильні до комплексів і страхів не тільки з приводу власної ваги, але і розміру своєї чоловічої гідності. Адже при наявності великих форм в районі живота і таза, чоловічу гідність візуально здається менше, ніж є насправді. Статевий член просто втрачається в більших формах навколо нього або ж його просто погано видно через великий живіт. Але це зовсім не говорить про те, що у Вас дійсно скромні розміри статевого органу. Вони лише скромні по відношенню до Ваших іншим формам, не більше. Візуальна складова відіграє величезну роль в цьому положенні справ, отже не варто впадати у відчай і турбуватися з цього приводу. Що ж стосується жінок, то переживати з приводу своєї ваги і не модельних форм теж не потрібно! Те, що не ідеальне для одних, виявиться справжнім ідеалом і прикладом краси для інших. Якщо Ваш чоловік полюбив Вас з такими формами і бажає тіснішої і інтимної близькості саме з Вами, то будьте впевнені, цій людині абсолютно немає різниці, скільки зайвих складочок виявиться на Вашому животі. Велика ймовірність того, а навіть, можливо, і стовідсоткова впевненість в тому, що він уже давним-давно уявив Вас оголеною, і не один раз. Уявив у всій красі, з усіма шикарними формами і навіть у всіх найбільш непередбачуваних позах. Так що, можливо, те, що Ви боїтеся продемонструвати Вашому партнеру, він вже швидше за все нафантазував собі в голові.

Та й навіщо далеко ходити в психологічні нетрі? Секс - це процес, в якому партнери отримують задоволення, розслабляються і знімають стрес за допомогою насолоди один одним. Під час сексу партнер, якої б статі він не був і яку позицію б не займав, зосереджений далеко не на тому, що видивляється зайвого сантиметра під пахвовою западиною або другої складки зліва на Вашому животі. Для людини, яка отримує задоволення від інтимного процесу і насолоджується своїм улюбленим партнером, такі дрібниці не мають ніякої значущості, навіть якщо ці "дрібниці" здаються Вам великим недоліком. Секс з коханою людиною - це пристрасний акт любові, в якому всі Ваші недоліки множаться на нуль. Тому в цій справі варто максимально розкріпачуватися, рятувати голову від комплексів і повністю віддаватися пристрасті і оголеною любові. 

І до речі, не варто забувати, що секс - це не тільки приємне проведення часу, але і вельми корисне. Під час активного руху і пристрасного сексу спалюється велика кількість калорій. Так чому б не поєднати приємне з корисним? До того ж, секс відмінно впливає на серцево-судинну систему і здатний нормалізувати гормональний фон. Що вже говорити про психологічний та емоційний стан... Висновок: секс - суцільні плюси. І хіба ці плюси не варті того, щоб повністю зануритися в пучину пристрасті і розвіяти всі свої комплекси в повітрі?

Яку позу обрати?

Хоч секс повних людей і не відрізняється ніякими надприродними можливостями та непереборними труднощами від коїтусу людей із середньостатистичною фігурою, але все ж, невеликі відмінності мають місце бути. Під час сексу пишнотілі пари стикаються з незручністю щодо поз і позицій під час статевого акту. На відміну від більш худих пар, повні люди не можуть похвалитися акробатичними трюками під час сексу, ширянням в невагомості і різними сексуальними вертольотами, адже крутити свого коханого партнера в повітрі буде дуже важко. Хоча не можемо і заперечувати того, що пишні секс-акробати все-таки існують. Але все ж для більшої зручності і комфорту, парі необхідно не тільки вибрати найзручнішу, відповідну позу, але і зайняти таке положення, в якому Ви будете відчувати мінімальні фізичні навантаження, в той час як у Вашому полі доступу будуть максимально відкриті інтимні зони партнера. Так як же домогтися абсолютного комфорту, розслаблення і насолоди під час сексу? Вся справа в позах, панове.

Яку позу обрати?

Які пози для повних чоловіків і жінок відмінно підійдуть для сексу?

Ноги на плечі і вперед!

  • Місіонерська поза. Ну куди ж без класики жанру... Одна з найпопулярніших поз під час сексу є і відмінним варіантом для пишнотілих пар. Це ідеальна позиція в будь-якому положенні: і в разі, якщо обидва партнери повні, і в разі, коли пишними формами може похвалитися хтось один. 

Якщо в парі повним партнером виступає жінка, то кращої пози не придумати і зовсім. У позиції лежачи жінка не відчуває ніяких незручностей і не отримує фізичних навантажень, які приведуть її до втоми або втрати сил. У такому положенні живіт здається набагато меншим, а зайві форми ніяк не заважають проникненню в інтимні зони. Розсунуті ноги партнерки відкривають прекрасний вид і дозволяють вільно увійти партнеру всередину. Єдиний нюанс в місіонерській позі такий, що партнер повинен не лягати поверх своєї партнерки, як це прийнято, а комфортно розташуватися на колінах поруч з її стегнами. Таке стійке положення дозволяє вільно проводити всі необхідні дії, а також не тертися один об одного животами і іншими частинами тіла, тісні контакти з якими можуть приносити дискомфорт. Саме в такій позі можна легко стимулювати точку G, а також додатково пестити клітор, груди та інші частини тіла, за які Ви побажаєте вхопитися в пориві пристрасті і збудження. 

А тепер додамо ніжокПодібна варіація місіонерської пози дозволяє жінці закинути ноги на плечі партнеру, що також відмінно сприяє кращій стимуляції ерогенних зон і досягненню оргазму. А для більшої зручності як чоловікові, так і жінці, в допомогу прийдуть звичайні подушки. Щоб жінка не відчувала напруги і не намагалася утримати у висячому положенні таз, слід під сідниці жінки підкласти кілька подушок. Таким чином інтимна зона жінки буде вище, а тому партнеру не доведеться притримувати і піднімати партнерку самостійно. В цей же час партнерка буде повністю розслаблена і не напружена. Все геніальне просто.

Пристрасна вершниця

  • Жінка зверху або пристрасна вершниця. Якщо місіонерська поза була ідеальна для повних жінок, то поза наїзниці - просто знахідка для повних чоловіків. У положенні лежачи чоловічий живіт стає менш опуклим і великим, а тому жінка може цілком легко дістатися до всіх необхідних зон і місць. Якщо жінка не має великий живіт, то вона легко може розташується зверху на чоловікові обличчям до нього. Таким чином вона сама може контролювати глибину проникнення і швидкість процесу. Чоловік же знаходиться в абсолютно розслабленому стані, а вся ініціатива урочисто відправляється в руки партнерки. У разі ж, якщо партнерка також має досить опуклими формами, то наїзниця може просто вибрати зворотний шлях для своїх затятих скачок. Жінка просто сідає на чоловіка зворотною стороною, таким чином, що партнер може спостерігати шикарні сідниці і прекрасну спину своєї коханої. 

Зворотня пристрасна вершницяПоза наїзниці - це відмінна поза для пишнотілої пари, адже саме в такій позиції обидва партнери відчувають максимальне розслаблення і мінімальні фізичні навантаження. До того ж, в такій позі партнерам відкриваються кращі види на всі достоїнства і пікантні форми.

Істинний доггі-стайл

  • Чоловік ззаду, колінно-ліктьовий або doggy-style. У позиції, коли чоловік ззаду, жінці можна взагалі не хвилюватися, що партнер побачить зайву опуклість на її животі, адже в такому положенні цієї частини тіла абсолютно не бачити. В колінно-ліктьовий позі Ваш чоловік буде зосереджений виключно на інтимній зоні, яка, до слова, відмінно відкрита для звершення всіх сексуальних справ і фантазій. Партнер з легкістю проникає всередину партнерки і при цьому може додатково стимулювати їй клітор руками. Це ідеальна поза для досягнення оргазму обох партнерів. 

Єдиним мінусом цієї пози може виступити втома партнерки. Спираючись руками або ліктями об поверхню ліжка і при цьому перебуваючи в позиції на колінах, партнерка може відчувати напругу в спині і після тривалого перебування в даній позі, просто втомитися. Але цей мінус легко виправимо, адже на допомогу знову можуть прийти диво-подушки. Візьміть кілька подушок і підкладіть їх гіркою під живіт і таз партнерки. Таким чином жінка буде в піднесеною і зручною для сексу позиції, інтимна зона буде як і раніше максимально вільна і відкрита, а жінка більш розслаблена. 

Доггі-стайл для ледачихВариацій для doggy-style теж кілька. Ви можете влаштувати це все, перебуваючи обидва на ліжку, або ж спробувати інші положення, кому як зручно. Якщо жінці важко довго перебувати в колінно-ліктьовий позі і її спина занадто швидко втомлюється, то ліжко можна використовувати в сексі частково. Жінка може стати на коліна перед ліжком, а корпусом лягти на нього. Таким чином напруга зі спини знімається і дама може бути повністю розслаблена під час інтимного процесу. Чоловік же, як і раніше стає на коліна позаду неї і готується до чуттєвої подорожі по просторах інтимних місць. У такому ж становищі можна обіграти секс і стоячи. Абсолютно все те ж саме, тільки не доведеться обом партнерам стояти на колінах і тиснути собі синці. Просто необхідно замість ліжка вибрати предмет вище і спертися на нього. В такому випадку відмінно підійде стіл, тумба та інші меблі. В даному випадку це вже буде не зовсім догги-стайл, але чоловік як і раніше буде перебувати ззаду.

Меблі в помічЩе однією варіацією сексу в положенні "чоловік ззаду" може стати і варіант, коли жінці не обов'язково упиратися ліктями в поверхню і тим самим напружувати спину і все тіло. Чоловік розташовується ззаду і стає на коліна, але вже під невеликим кутом, відхиляючись назад. Жінка знаходиться попереду на колінах і наближає таз максимально близько до чоловічого паху. Дана поза створює ідеальний нахил і кут, щоб з легкістю і комфортом увійти в партнерку. Обидва партнери роблять упор тільки на ноги. Їх руки знаходяться у вільному польоті і тому ними Ви можете управляти як завгодно. Чоловік може взяти жінку за стегна, груди, талію або навіть волосся. Може загнути їй руки за спину і тримати їх під час пристрасного сексу. Жінка ж може робити руками все, що забажає, аж до додаткової стимуляції клітору.

Позиція "чоловік ззаду" дозволяє інтенсивно стимулювати всі ерогенні зони жінки і надавати приємний тиск на точку G. Отже не варто забувати про цю пікантну позу, якщо Ви бажаєте відчувати барвисті оргазми під час сексу.

Секс на боку - чтоСекс на боці - що може бути зручніше? может быть удобней?

  • На боці та поза ембріону. Дуже зручне положення для повних людей, в якому абсолютно не відчувається ваги і зайвих форм. Позиція, в якій обидва партнери розслаблені і не напружені. Чоловік і жінка лягають на бік. Партнерка розташовується спиною до чоловіка, корпус злегка нахиляє вперед, а ноги піднімає до грудей. Така позиція чудово відкриває інтимну зону і дозволяє партнеру без перешкод проникнути в страсну безодню. Перебуваючи ззаду, чоловік просто входить в піхву або анал жінки і продовжує солодкі фракції. Для більшої зручності можете підняти одну ногу партнерки або навіть підвестися на коліна самому. До речі, позиція, коли жінка все ще лежить в такому положенні, а чоловік позаду, стоячи на колінах. вставляє член під певним кутом, дозволяє випробувати абсолютно нові відчуття і почуття. Так що варто спробувати!

А тепер згадаємо геометрію і зайдемо під кутом

  • Оральний секс. Ну і куди ж без орального сексу ... Тут то проблем у повних людей виникнути не повинно. Так, звичайно, поза 69 навряд чи стане найзручнішою і улюбленої для пишнотілих коханців, але навіщо Вам вона, якщо є маса інших положень, в яких Ви можете подарувати Вашому партнеру прекрасні оральні пестощі? Тут будь-яка поза, хоч сидячи, хоч стоячи, хоч лежачи, відмінно підійде для реалізації бажаного. Головне, прийміть зручне для себе положення і віддавайтеся повністю інтимному процесу.

 

Вага сексу не перешкода

На завершення хочемо підтвердити той факт, що вага не є якою-небудь перешкодою для сексу. Навіть будучи злегка повними або маючи знатні пишні форми, Ви не прирікаєте себе на сексуальну незадоволеність і відсутність сексу. Навпаки, зайва вага може сприяти ще більш божевільним і яскравим експериментам в сексуальному житті, барвистому розмаїттю і польоту фантазії. Повні люди абсолютно не обмежені в можливостях і здатні також отримувати задоволення від сексу, як і інші. До того ж, є підстави вважати, що повні люди схильні до більш інтенсивних і глибоких оргазмів. Зручні ж пози можна придумувати прямо по ходу інтимного процесу. Головне, не сковувати себе різними комплексами, повністю віддаватися і довіряти своєму партнеру і з головою занурюватися в процес сексу і пристрасті. Забудьте про все і насолоджуйтеся один одним!

 

Відгуки

Вага сексу не перешкода (1 відгуків)
18.11.2019
5 - MaksZhiro4ek

Познавательная статья, спасибо!

Відгук був корисним? Так (2) Ні (1)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый MaksZhiro4ek.
Благодарим Вас за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Вага сексу не перешкода, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка