Одяг з латексу: фетиш чи мода?

Латексний одягЛатекс – сучасний матеріал, який широко затребуваний у секс-індустрії та часто використовується для створення сексуальних образів у костюмах та білизні. З цього матеріалу виготовляється сексуальний одяг, який дуже швидко став предметом фетишу і завоював популярність серед шанувальників БДСМ. Крім еротичного підтексту, латексний одяг став знову модною тенденцією і у світі високої моди, а тому нерідко Ви зможете побачити латексні елементи на тілі голлівудських зірок. Але найчастіше латексний одяг є елементом фетиша, оскільки сам собою служить збуджуючим засобом і центральним елементом культури БДСМ. Завдяки своєму стягуючому і облягаючому ефекту, латекс, як ніякий інший матеріал виглядає неймовірно сексуально і збуджуюче. Особливої перчинки додає і особливий латексний блиск, на який складно не звернути увагу. Саме тому на секс ринку такі популярні і латексні костюми, які з ніг до голови облягають і підкреслюють всю красу фігури, приховуючи недоліки, і білизна з латексу, і латексні аксесуари з різними масками для рольових ігор. І, звичайно ж, особливий зв'язок та любов до латексу у любителів БДСМ практик та секс ігор з елементами домінування, підкорення та рольової гри. БДСМ аксесуари та іграшки нерідко виготовляються саме з латексу, а також шкіри, вінілу тощо. Так склалося, що латекс - це вже мало не синонім до слова БДСМ, ну або як мінімум одна з перших асоціацій, з повяленням якої відразу виникає еротичний образ з зухвалим і сміливим настроєм.

Латексний одяг – можливість підкреслити сексуальну привабливість

Латекс займає особливе місце у сексуальному одязі, еротичній білизні та БДСМ світі. Цей матеріал ніби створений для того, щоб збуджувати. Але які основні переваги одягу з латексу і чому він такий популярний на секс ринку?

  • Латексний одягЛатекс – як імітація другої шкіри. Латексний одяг ідеально облягає, підкреслює кожен вигин тіла і акцентує увагу на перевагах фігури. Латекс точно повторює контури тіла і лягає, ніби справжня друга шкіра.
  • Одяг з латексу виглядає дуже сексуально, адже таке вбрання фактично не приховує тіло, а лише підкреслює його красу. Навіть найзакритіші моделі латексних комбенізонів, які приховують тіло з ніг до голови, ідеально демонструють фігуру. Латексний матеріал – це ідеальний спосіб показати свою фігуру, не оголюючи тіло та не показуючи нічого зайвого та інтимного. Латекс – це сексуальність, інтрига та загадковість в одному матеріалі.
  • Приховує недоліки та розкриває переваги. У латексі будь-яка фігура виглядає привабливою та спокусливою, адже щільний матеріал чудово приховує будь-які складки, нерівності шкіри, целюліт тощо. Це дає величезні можливості для секс-експериментів як струнким дівчатам модельної зовнішності, так і володаркам апетитних форм.
  • Стягуючі можливості. Завдяки щільному матеріалу і облягаючим можливостям, латексний одяг настільки обтягує будь-яку частину тіла, що навіть створює стягуючий ефект. Він не тільки прибирає недоліки, але і згладжує шкіру, втягує животик, візуально робить ніжки стрункішими, підтягує і округляє попу, а також підкреслює груди. У латексі Ваша фігура перетворюється на красиву, естетичну скульптуру, якою хочеться милуватися і милуватися.
  • Латекс змінює сексуальні відчуття - матеріал на дотик відрізняється від шкіри, тому при сексі обидва партнери відчувають інші відчуття, ніж зазвичай. Крім того, блискучий латекс футуристичний і незвичайний, що посилює ефект нереальності того, що відбувається.
  • Латексне вбрання піднімає самооцінку та підвищує любов до себе. Подібно до другої шкіри латекс чудово підкреслює фігуру, роблячи з неї сексуальну статуетку і тим самим змушуючи невпинно милуватися собою в дзеркалі. Облягаючі латексні елементи одягу ніколи не залишаються непоміченими, тому всі погляди оточуючих завжди будуть прикуті до Вас, а погляд Вашого партнера в спальні завжди буде з інтересом і сексом. Такий образ надає впевненості у собі, своїй красі та сексуальності, а почуття легкої оголеності через максимальне облягання підвищує рівень сексуальності та збудження.
  • Одяг з латексу гармонійно доповнюється агресивними аксесуарами та масками. У великому асортименті секс-шопа можна підібрати атрибути та аксесуари як для пана, так і для раба. Окремою категорією представлені маски БДСМ, які неймовірно популярні серед шанувальників БДСМ.
  • БДСМ аксесуари - найкраще доповнення до латексного образу. У розділі "БДСМ, фетиш" Ви зможете підібрати абсолютно будь-який аксесуар як для бондажу, так і для порки, які ідеально впишуться в сексуальне вбрання.

Одяг з латексуАле, заради справедливості, варто згадати і незначні мінуси латексного одягу. Так наприклад:

  • латексне вбрання важко підібрати за розміром. А вся справа в тому, що латексний одяг повинен щільно облягати фігуру і навіть бути трохи натягнутим, щоб справляти сексуальний ефект. Але водночас він не повинен сковувати рухи чи перекривати можливість вільно ходити, дихати тощо. Латекс не повинен вільно сидіти на тілі, не повинен морщитися і покриватися складками. А тому вибирати розмір слід чітко за розмірними сітками, зазначеними на той чи інший товар. Інакше є шанс просто не влізти у вбрання або плавати в ньому, як в оверсайзі;
  • важко надягається. Для того, щоб натягнути на себе латексний костюм необхідно як слід попітніти, як у прямому, так і переносному сенсі. Можна використовувати навіть спеціальну присипку або засіб для надягання латексу. З нею Ви зможете комфортніше вдягнути та зняти одяг;
  • товщина матеріалу. Залежно від товщини латексу можна приблизно зрозуміти, на скільки разів вистачить цього одягу. Адже, якщо латекс дуже тонкий і тендітний, то розірватися він може навіть після першого носіння. Тому слід акуратно одягати латексні елементи, попередньо знявши всі прикраси та гострі предмети;
  • у латексі спекотно. Латекс, який не пропускає повітря і не дає шкірі дихати, перетворитися для Вас на баню, особливо, якщо вбратися в латекс спекотного літа або в приміщенні з високими температурами. Але є й такі моделі, матеріали, в яких можна комфортно перебувати хоч усю ніч.

Латекс у повсякденному житті – модний тренд, заснований на сексуальності

Останнім часом все більше поширений одяг для повсякденного носіння, що імітує оригінальний одяг для сексу. Дизайнери найчастіше пропонують не справжній латекс, а матеріали, що зовні його нагадують: шкіру, шкірозамінник тощо. Цінителі гострих сексуальних відчуттів можуть не розлучатися з улюбленим захопленням, одягаючи улюблений латексний одяг та його елементи під повсякденне вбрання – такий ансамбль надає пікантності та гарантує яскравість та гостроту еротичних вражень.

Відгуки

Одяг з латексу: фетиш чи мода? (1 відгуків)
26.05.2017
5 - Анна

Помню, как наблюдала за девушкой в латексной юбке - и думала: она вроде одета, но лучше бы она была голая. Тогда я не пялилась бы так на ее ягодицы. Обтянутые латексом они не просто были хорошо видны, они взгляд притягивали! И жили своей жизнью.
Но вот странность когда я вижу мужика в латексном трико - я почему-то думаю о Бетмене, человеке-пауке и т.д. Это забавно, но ни разу не сексуально.

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Анна.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Одяг з латексу: фетиш чи мода?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка