Дорослі ігри по-сімейному

Секс в шлюбіОдин з найяскравіших і незабутніх днів у житті обох партнерів - день весілля. Тепер ви разом назавжди: і в горі, і в радості, і... в ліжку. Звучить якось страшнувато? А ось і ні! Тепер ви офіційно можете творити все, що заманеться: все, про що ви мріяли, що вам снилося, а розповідати про ці снах було якось соромно... І все, що було потайки підглянуто в фільмах, тепер можна втілити в реальність. Звичайно, не слід забувати про техніку безпеки: чи не ламайте меблі та інші речі та, бажано, один одного теж. Сім'я - це новий виток відносин, де можна сміливо забути про монотонність і нудьгу, хто б що не говорив.

Наші руки не для нудьги

ПодружжяДосить часто можна почути, що інтим після тривалої спільного життя стає одноманітним зобов'язанням і швидше «подружнім обов'язком», ніж спалахом пристрасті. Але нудьга - це доля ледачих, і якщо ви готові запалювати по-сімейному, відкиньте всі стереотипи та не заганяйте вашу пару в рамки побуту - адже всі межі тільки в голові. Дайте волю бажанням і фантазіям, не соромтеся перевтілюватися, не бійтеся нічого і пробуйте нове - адже всі експерименти (як вдалі, так і не дуже) з вами розділить найулюбленіший і близька людина. І ваші відносини мають шанс знову знайти те диво, що сталося багато-багато років назад.

Що ж може здивувати досвідчену і навчений життям пару? Досить зайти на сайт секс-шопа - здивування вам гарантовано: ви здивуєтеся, яким різноманітним може бути світ інтимних ігор (такого мами з бабусями вам точно не розповідали). Досить визначитися, чого бажають тіло і душа: жорсткіше, ніжніше або чогось більш незвичайного? А вже солоденьким це бажання буде в будь-якому випадку.

Романтикам, які вважають за краще не квапити події, для початку відмінно підійдуть масажні масла і свічки. Приємний масаж з олією, в якій є афродизіак і феромони, це вам не просто «розслабитися і заснути» - будьте налаштовані на пристрасне продовження вечора, та й, чого вже там душею кривити, на бурхливий розвиток подій вночі.

Безліч секс-наборів для пар - це саме те, що дасть можливість проявити свою фантазію. Наприклад, вібратором, звичайно, жінка може побалуватися і сама, але ситуація стане набагато пікантніше, якщо її задоволенням буде управляти чоловік, паралельно знаходячи все нові й нові точки насолоди на тілі коханої. Існує велика кількість девайсів як класичної, так і химерної форми, які дозволяють досліджувати, здавалося б, уже давно знайомі тіла один одного з новим запалом і цікавістю. Спробуйте знайти невідомі для себе ерогенні зони, і ви здивуєтеся, в яких несподіваних місцях вони можуть бути.

Кохання та секс в шлюбіСексуальні метаморфози

С ролевыми играми, швидше за все, ви знайомі не з чуток. Але їх різноманітність - це безмежне поле для експериментів. Адже можна пробувати як невинні ігри а-ля «строгий бос + його покірна помічниця», так і більш жорсткі - з використанням різних цікавинок зі шкіри, вінілу, латексу та інших чудових інструментів для досвідчених цінителів пікантних забав. Ви здивуєтеся, наскільки збудливими можуть бути солодкий біль (не забуваємо про техніку безпеки!) і пристрасна невідомість. Якщо ж ви не готові до настільки радикальних дій сексуального характеру, то можете сміливо спробувати м'які наручники та щільну маску, як для сну: знерухомлений партнер з закритими очима буде відчувати всю вашу пристрасть набагато сильніше.

Для модників і модниць

Для любителів просунутих технологій існують секс-іграшки з дистанційним управлінням - причому, управляти можна не тільки за допомогою пульта, але і за допомогою смартфона. Додатки для управління такими іграшками офіційні і безкоштовні. Залишилося лише вибрати цікавий секс-девайс, і ніякі відстані не страшні: навіть якщо чоловіка так недоречно відправлять у відрядження - він зможе зробити приємність улюбленій, перебуваючи за сотні кілометрів від неї. Своєю чергою, чоловік може взяти з собою кишеньковий мастурбатор і, бавлячись секстінгом з дружиною, отримати яскраву розрядку.

Посміхнись ... я так хочу поцілувати твою посмішку

Ні в якому разі не думайте, що постільні гри - це завжди серйозно. Нотка гумору, частка розуміння, грайливий настрій обох партнерів: це теж потужний сексуальний мікс, який з'єднує і так люблячі серця. Сімейне життя - це не рутина, «подружній обов'язок» і спільний побут. Це прекрасна можливість вивчати себе і партнера, приємно дивувати свого обранця і насолоджуватися один одним нескінченно довго. Достатньо бажання, а можливості не змусять себе чекати!

Відгуки

Дорослі ігри по-сімейному (1 відгуків)
11.09.2018
5 - Віталік

Цікава стаття та поради, буду знати що робити після кілька років шлюбу :)

Відгук був корисним? Так (4) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Шановний Віталік.
Дякуємо Вам за відгук!)

Відгук був корисним? Так (1) Ні (1)

Додати відгук про Дорослі ігри по-сімейному, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка