Хелловін: Страшенно сексуальна ніч

Хелловінська ніч - час сексуСтрілки годинника невблаганно обертаються, на календарі стрімко перекреслюються минулі дні, а до нас хвацько і спішно наближається таємничий, страшний і моторошно сексуальний День Усіх Святих або як інакше його називають Хелловін. Так, так, ми не помилилися, згадавши сексуальність цього свята, яке прийшло до нас з-за кордону. Адже ми за те, щоб шукати і виділяти для себе щось корисне, навіть у такому страшному, моторошному, як його прийнято вважати, дні як Хелловін. І це стосується зокрема і стосунків, пристрасті, кохання та сексу. Свята зближують, дають розкритися по-новому та проявити себе справжнього. Хелловін – не виняток, а навпаки – відмінний і вельми незвичайний привід, щоб зблизитися зі своїм партнером і влаштувати незабутню ніч пристрасті, любовного божевілля та оригінальної, небанальної романтики. До того ж, це ще й чудова обставина, яка може зібрати друзів для оригінальної та нетипової вечірки з різними тематичними приколами та навіть пікантними аксесуарами.

Гарбузи, кажани, павутиння та відьомські ковпаки – це вічна класика Хелловіна. А як щодо того, щоб додати трішки зілля пікантності в цей хелловінський відвар життя? Для цього ми тут і влаштували наш шабаш для спільного збирання еротичних ідей і вже готові ділитися парочкою з них. Тож нехай Ваша ніч з 31 на 1 буде страшно сексуальною та незабутньою!

Сексуальні перетворення

Сексуальні перетворенняЕротичні костюми. Чудове хелловінське перетворення – традиція і класика, без якої Хелловін – не Хелловін. Найчастіше дівчата та хлопці приміряють на собі жахливі образи або набувають вигляду улюблених персонажів фільмів, серіалів, коміксів тощо. Але для якоїсь частини людей це свято – ідеальний привід розкрити всю свою сексуальність і випустити її на волю за допомогою пікантних образів і костюмів з долею еротичної привабливості. Саме такі образи чудово впишуться в романтичний вечір Хелловіна, який плавно і пристрасно переросте в бурхливу ніч з коханою людиною. Варто пам'ятати, що Хелловін – це день/ніч, коли можна абсолютно все без зайвої сором'язливості. Костюмовані вечірки завжди розкривають і дозволяють бути будь-ким, а рольові ігри підвищують рівень дофаміну, збудження і сексуального бажання. Тому еротичні костюми для найрізноманітніших рольових ігор чекають своєї зоряної години, щоб перетворити цей палкий вечір на гарячу ніч. А ось вибір ролей для Вас буде ще тим квестом, якщо Ви ще заздалегідь не визначилися, ким хочете постати перед коханою людиною або на тематичній вечірці. Дівчина-зайчик, гаряча поліцейська/поліцейський, спокуслива медсестра, пристрасна школярка чи сексуальний офіціант? Вибір за вами.

 

Аксесуари. Якщо з образом вже визначилися, але не вистачає буквально пару штрихів для фінального завершення, на допомогу прийдуть аксесуари. Кролику не вистачає вушок, а у вбрання офіціантки чудово вписалася б сексуальна портупея? На ніжках школярки ідеально виглядали б гартери, а грудям дівчини кішечки чудово підійшли б прикраси для сосків? Не хвилюйтеся, ми маємо все необхідне, щоб повністю зібрати Вам ідеальний сексуально-хелловінський образ для грішної ночі до Дня Всіх Святих.

  • Маски. Чудовим аксесуаром для Хелловінської ночі виступить маска, яка стане заключним елементом для Вашого образу. Залежно від вбрання можна підібрати як романтичні маски (казкові маски на очі), так і маски БДСМ (маски на обличчя та голову). Підкреслити свій хтивий сексуальний погляд, сповнений пристрасті та бажання, надати таємничості, загадковості та елегантності образу, а також внести пікантну родзинку у вбрання – все це можуть зробити маски. БДСМ маски, до того ж, стануть сильним поштовхом у бік нових сексуальних експериментів та різноманітності в інтимі.
  • Вушка. Для повного перетворення на сексуальне грайливе звірятко Вам, звичайно ж, необхідні вушка. Вушка кролика та вушка кішечки – найпопулярніші аксесуари як для Хелловіна, так і для будь-яких крутих вечірок та тематичних заходів.
  • Анальні пробки з хвостиками. Вуха знайшлися, а як щодо хвостика? Пишний, красивий та реалістичний хвіст Вам нададуть анальні пробки, які принесуть і візуальне задоволення, і анальне. Правдоподібний вигляд, розкішний образ та неймовірна насолода в процесі гри – ось чому варто вибрати саме анальну пробку з хвостом. Чого-чого, а вибір хвостиків Вас вразить.
  • Перуки. Бажаєте змінити імідж, але не готові до радикальних змін у зовнішності та експериментів із зачісками? Тоді найкраще рішення – перуки. Довговолоса блондинка, коротко стрижена брюнетка, пекуча руда красуня і купа різних варіацій зачісок, кольорів та стрижок чекають на Ваші сексуальні експерименти. Те, що потрібно на костюмовані вечірки до Хелловіна та еротичні рольові ігри у спальні.
  • Сексуальні перетворенняГартери, портупеї, чокери, браслети та інші прикраси для тіла. Ці стильні аксесуари можна використовувати як додаткові елементи для готового вбрання або використовувати їх як повноцінний образ на красиве оголене тіло. Збуджуючі ремінці та елегантні ланцюжки, що обволікають фігуру та розкішні форми, додають сексуальності та спокусливості образу.
  • Прикраси для сосків. Пестиси, що гарно та інтригуюче закривають зону сосків, а також декоративні елегантні та дуже сексуальні прикраси на соски – це чудовий варіант не тільки для оголеного образу, який точно оцінить Ваш партнер, але і для наряду з прозорими або напівпрозорими елементами одягу. Якщо Ваше вбрання має верх, що просвічується, то з прикрасами для сосків Ви будете впевнені, що всі пікантні деталі Ваших грудей ніхто не зможе розглянути. До того ж, це дуже гарно.

Світло переможе пітьму

Напівтемрява і містична темрява -– невід'ємні компоненти Хелловіна, а тому забудьте про світло ламп і Ваших розкішних люстр. Тим більше, це дуже доречно і дуже актуально в наш час, коли кожен кіловат електроенергії на вагу золота, а розумне споживання - обов'язок кожного. Тож Хелловін – свято, яке пробудить у Вас бажання закупитися свічками ще більше. Темрява, мерехтливе м'яке світло від свічки і Ви, страшенно красиві у своїх "святкових" сексуальних вбраннях - ідеальна атмосфера, хіба не так?

Свічки. Це класика всіх романтичних, містичних та еротичних вечорів. Тому, навіщо вигадувати велосипед, якщо всю атмосферу містики та пристрасті можна створити лише за допомогою цих невеликих та всім відомих елементів. Плюс до всього, навіть тут у Вас буде непоганий вибір, адже секс-шоп пропонує Вам:

  • класичні свічки для романтики;
  • ароматичні свічки;
  • масажні свічки;
  • люмінесцентні свічки;
  • свічки у вигляді фалосів та інших цікавих форм;
  • свічки Wax Play для ігор з воском.

Секс іграшки, що світяться в темряві. Свічки – для містично-еротичної атмосфери, а секс іграшки – для пристрасті та задоволення. Таємниче свічення Вам можуть подарувати люмінесцентні інтимні вироби, які подарують інтимне світло в похмурій атмосферній кімнаті. Такими оригінальними секс іграшками можуть виступати: фалоімітатори, ерекційні кільця, анальні пробки тощо. Люмінесцентні секс іграшки – це і містична атмосфера, і приємне м'яке світло, і неймовірне задоволення.

Вібратори-світильники Iroha. І світло, і насолода в одному вібраторі Iroha від Tenga, який можна використовувати не лише як вібратор для стимуляції клітора та зовнішніх ерогенних зон, а й як милий світильник. Такий світильник відмінно впишеться в інтер'єр і створить необхідну атмосферу хоч у спальні, хоч у ванній. Секс іграшка водонепроникна, тож святкувати Хелловін можна буде навіть ніжачись у ванній.

Сексуальні перетворенняНіч експериментів та БДСМу

Ніч Хелловіна – це той час, який не має рамок, заборон і кордонів. А коли найкраще пробувати нове та піддаватися експериментам? Звичайно ж, саме в такі ідеальні для цього дати. Відкиньте всі сумніви, всі заборони, сором'язливість і скутість! Почніть з рольових ігор і плавно переходьте до більш пікантних і жорстких практик, наприклад БДСМ. Чим Вам не ті ж рольові ігри, тільки з часткою домінування та бондажними елементами, БДСМ аксесуарами? Обзаведіться всіма найнеобхіднішими компонентами (нашийник, фіксатори, наручники, кляп, батіг, флогер тощо.) і швидше вставайте на шлях нових відчуттів і незабутніх вражень. Для тих, хто бажає випробувати всі цікавинки БДСМ практик вперше, існують спеціальні бондажні набори, які вже мають у своєму складі все необхідне для гарячих та пристрасних ігор. Хелловінська ніч – це також чудовий час пізнати і заглибитися в еротичне мистецтво шибарі, для якого Вам знадобиться лише бондажна мотузка. Чому б і ні?

Нічні ігри

Секс сексом, а поговорити? А розважитися і дізнатися щось нове про своїх друзів чи партнера? Для приємного, атмосферного і навіть еротичного проведення часу можна купити різноманітні ігри, які скрасять Ваш вечір і ніч. Причому це можуть бути ігри як на бажання (у тому числі сексуального характеру), як, наприклад, Правда або Справа, Чекова книжка бажань, Loopy, так і для веселої компанії, як, наприклад, Градус.

Хелловін – ніч пристрасті та експериментів. Не проґавте цей чудовий шанс насолодитися одне одним.

Відгуки

Хелловін: Страшенно сексуальна ніч (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Хелловін: Страшенно сексуальна ніч, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка