Рольові ігри: найкращі секс-сценарії

     Згадайте, яак часто Ви перетворюєте стосунки з коханою людиною в гру— б'єтеся подушками, випробовуєте його терплячість у лоскотанні, перетворюєтеся у грізного тигра або кішку. Увсіх цих ситуаціях є своя приємність — так Ви розряджаєте обставини, збуджуєте партнера, так виказуєте свої почуття.

     В сексі також важлива гра. Коли Ви фліртуєте з майбутнім або теперішнім партнером Ви також використовуєте прийоми — міміку, жести, зовнішній вигляд, репліки і підлаштовуєте ситуацію під себе. Не забувайте про це, маючи відносини або коли ви одружені вже понад десять років.

Еротичні костюми

Отже, ким можна бути.

1.Кішечка. Надягаємо сексуальний одяг з латексу,шкіри або сітки. Обов'язковими є панчохи та сексуальне взуття. Не забувайте про вушка та легкий макіяж.

Перед Вами вибір: бути ласкавою чи грайливою кішечкою.Упершому випадку пестіть хазяїна, облизуйте та мурчіть, у другому — кусайтеся, дряпайтеся,заплигуйте на нього. Можливі і акуратні переходи від однієї кішечки до іншої.

2.Медсестра. Сексуальна спідницяпанчохи обов'язкові. Можете навіть попросити у подруг тісний халатик, який би стискав Ваші форми. Величезний плюс — наявність медичних предметів — уколів, рукавичок, бинта и т.п.

Влаштуйте хворому огляд, краще огляд паху. Грайте рол упевнено —він має відчути себе на реальній консультації . Не варто відразу переходити до сексу. В якості “уявного” узд можете використати масло для еротичного масажу.

3.Секретарша. Для такого образу можна використовувати увесь наявний одяг. Претензія одна — блузки, корсети, спідниці або штани повинні бути сексуальними, напівпрозорими, тісними і т.п. Зробіть сувору зачіску, вигадайте невелику ділову розмову. В якості місця “для вирішення питань”оберіть диван або стіл. Можете навіть злегка підготуати місце: зробити офісний.

4.Покоївка. Бажвано було б для такого випадку підшукати собі відповідний костюм.Обов'язково спідничка повинна бути короткою. Почніть прибирати кімнату. Робіть це так, аби деякі частини тіла ставали оголеними.Можете сховати десь секс-іграшки. Коли знайдете їх,почнете свій “професіональний” діалог та игру з партнером. Можете почати роздягати партнера під приводом “це потрібно випрати ”

5.Школярка. Тут найголовніше — увійти в образ соромливої маленької дівчинки. Продумайте діалог. Придбайте прозору білу блузку,коротку спідничку в клітинку,панчохами. Зробіть себе косички, хвостик і яскравий макіяж. Розіграйте ситуацію “школярка-вчитель, студентка-викладач”. Соромтесь та виражайте скромне задоволення аж до початку сексу. В процесі бажано “розкритися”. Якщо знайдете де-нибудь шкільну або офісну дошку — встановіть її в кімнаті низько, аби при написанні завдання вчитель оцінив зовсім не записи, а форми учениці.

6.Офіціантка. Ділова блуза і коротка спідниця або фартух. Для повноти відчуттів можете використати лише фартух, якщо вінн мінимально прикриває груди (зовсім відкриті груди —вже занадто). Увімкніть музику, приготуйте що-небудь, наприклад, улюблений десерт або страву, а також будь-яке морозиво або рідкий десерт. Обслуговуйте клієнта, а якщо випадково ( спеціально) розільєте, потурбуйтесь аби одяг був ніжно знятий. Можете вигадати меню, в якому будуть сюрпризи або замовлення Ваших послуг.

7.Футболістка. Увімкніть матч,який коханий планував подивитися(якщо він—пристрасний фанат футболу, краще цей матч дати подивитися йому самому этот, а інший буде Вашим). Лягайте на його крісло перед телевізором звідповідними напоями чи їжею та очікуйте приходу. Вивчіть кілька лозунгів його улюбленої команди, додаючи репліки еротичного характеру. Можете вигадати ігри або танок з м'ячем.

     Це тільки один з популярних образів,але ваша фантазія — безмежна! Янголятко або чортик,вчителька або дівчина-механік, поліціянтка чи в'язень - все що завгодно — чим більше оригінальності, тим більше збуджений партнер

    усі моделі костюмів наявні в нашому магазині. Повірте — у нас є все для цього! Заходите!


 

Відгуки

Рольові ігри: найкращі секс-сценарії (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Рольові ігри: найкращі секс-сценарії, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка