Які іграшки можна носити під одягом?

     Кожен шанувальник секс-іграшок знає: досить одного разу відкрити для себе світ задоволень, щоб інтимні іграшки назавжди стали невід'ємною частиною щоденного життя. Задоволення, які дарує використання іграшок для дорослих, настільки привабливе, що багато хто хотів би мати можливість відчувати його постійно. Сучасна секс-індустрія дозволяє втілити цю мрію разом з іграшками, які можна носити під одягом.
 
     Які секс-іграшки можуть стати частина щоденного гардеробу?
 
     Віброкуля – мініатюрний вібратор для досягнення вагінального оргазму, який стане кращим другом дівчат, які люблять секс і не бажають позбавляти себе задоволень. Віброкулі для вагінального використання представляють собою невеликий вібратор, який вводиться в піхву і утримується інтимними м'язами. Вібратор оснащений блоком дистанційного керування, за допомогою якого можна включити або виключити прилад, а також змінити інтенсивність і ритм вібрації. Головною перевагою віброкулі перед традиційними вібраторами є її повна непомітність: нікому і в голову не прийде, що в перервах між звичними заняттями Ви насолоджуєтеся інтимними іграми, правила в яких встановлюєте самостійно.
     Вібратор-метелик – секс-іграшка, призначена для стимуляції самої чутливої ​​зони жіночого тіла – клітору. Вібратор-метелик має дуже мініатюрні розміри і робиться в формі симпатичних трусиків, які любительки побешкетувати цілком можуть надіти замість звичайної білизни. Головний сюрприз таких трусиків – крихітний пристрій, який за сигналом з пульта дистанційного керування починає беззвучну, але досить інтенсивну вібрацію. Стимуляція клітора дарує неповторні відчуття, насолоджуватися якими можна в будь-якому зручному для Вас місці – вдома, в дорозі, на роботі. 

     Анальна пробка – мініатюрна іграшка, від якої будуть в захваті всі цінителі анального сексу і гострих відчуттів. Анальна пробка являє собою невеликий предмет для введення в анус, який має обмежувач, що не дозволяє йому «загубитися». Анальна пробка зовсім непомітна під одягом, при цьому її носіння забезпечує інтенсивну стимуляцію ануса і яскраві відчуття сексуального характеру, насолоджуватися якими можна так довго, як цього захочеться.
 
     Інтернет-магазин «Амурчик» - секс-іграшки, які зроблять Ваше життя яскравішим і приємнішим!

 

Відгуки

Які іграшки можна носити під одягом? (1 відгуків)
26.05.2017
5 - Инна

А вот меня интересует, может кто подскажет из читающих тут: как эту вибропулю вставить в себя и регулировать, что ли?)) Интересно, есть ли среди тех, кто каждый день в метро ездит, к примеру, такие, кто вот реально так себе впихнул и пошёл по городу рассекать?)) Поделитесь впечатлениями, а то мне прям захотелось попробовать, а я не знаю, стоит ли.

Відгук був корисним? Так (19) Ні (1)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Инна.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (2) Ні (2)

Додати відгук про Які іграшки можна носити під одягом?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка